Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Sípulóverek

Sí pulóverek - meleg és mindig megbízható modellek a Sportano üzletben 

A sífelszerelés elemei közé tartozhat termo alsónemű, pulóver, kabát, nadrág, gyapjú, sapka és kesztyű. A sípulóver szigetelő réteg, és magas szintű hőkomfortot biztosít, hogy ne fázzon. Úgy tervezték, hogy hatékonyan elvezesse a nedvességet kifelé. A Sportano.hu sportbolt sí melegítő kategóriájában olyan neves gyártók kiváló minőségű modelljeit találod, mint az X-Bionic, Peak Performance, LEGO, DC, Maloja, 4F, Roxy, CMP vagy Rossignol. A női sípulóver, a férfi sípulóver vagy a gyermek sípulóver olyan testre szabott modellek, amelyek síelés közben a lejtőkön is bizonyítani fognak. 

A sífelső csak a sípályákon működik? 

A sípulóver sokoldalú ruhadarab, így nemcsak síeléshez és snowboardozáshoz, hanem más téli sportokhoz, például sítúrázáshoz vagy korcsolyázáshoz is jól használható. Tartós és légáteresztő anyagokból készült, amelyek magas szintű hőkomfortot garantálnak a légáteresztő képesség fenntartása mellett. Kedvezőtlen körülmények között is hűvösen tartja a testét, és intenzív erőfeszítések során is szárazon tartja. A sí dzseki alkalmas az őszi és téli szabadtéri tevékenységekhez is, ahol jó minőségű ruházatra van szükség. Hatékonyan elvezeti a nedvességet kifelé, ugyanakkor kellemes és kényelmes viselet. 

A megfelelő illeszkedésű sífelső kiválasztása 

Fontos tudni, hogy a sífelszerelésnek három rétegből kell állnia: termo alsóneműből, egy szigetelő rétegből és egy külső rétegből. A termoaktív alsónemű a nedvességet kifelé vezeti, és garantálja a megfelelő hőszabályozást. Az alapréteg általában egy gyapjú, egy síkabát és egy nadrág. A külső réteg a nadrág, a kabát és a kiegészítők, például a sapka vagy a kesztyű.  

A köztes réteghez, amely a síkabát alatti pulóvert foglalja magában, válasszon egy közepes vastagságú modellt. A pulóver nem szívhatja fel a túlzott nedvességet, ezért az optimális modell egy 100-200 mg/m2 vastagságú termék. Ez biztosítja a megfelelő hőkomfortot, hogy ne hűljön ki, illetve ne melegedjen túl a teste. A sífelső általában szintetikus anyagokból készül, amelyek tartósságukkal és rugalmasságukkal tűnnek ki. A síflies pulóver is népszerű, amely viselési kényelmet és meleget biztosít.  

Sí pulóver márkák, amelyekre érdemes fogadni 

A Sportano.hu kínálatában kiváló minőségű sípulóvereket talál, amelyek tökéletesek a sípályákon való síeléshez. Magas szintű hőkomfortot biztosítanak, ugyanakkor elvezetik a nedvességet, hogy friss és száraz érzést nyújtsanak. Nálunk olyan kipróbált és bevált gyártók stílusait találod, mint az X-Bionic, Volcom, Peak Performance, LEGO, DC, Quiksilver, Maloja, 4F, Roxy, CMP vagy Rossignol
Egyes sípulóver modellek DWR technológiával vannak felszerelve, amely biztosítja, hogy a nedvesség a szövet felületén siklik, ahelyett, hogy beszivárogna. A 3D Bionic Sphere® viszont egy olyan korszerű technológia, amely garantálja a hőcserét és segít fenntartani az állandó hőmérsékletet. Ilyen megoldások találhatók a DC vagy az X-Bionix sífelsőiben. Ha egy fleece modellt keres, a 4F sífelső egy nagyszerű választás, ahol téli sportokhoz vagy mindennapi viselethez tervezett modelleket talál.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása