Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Tollaslabda hálók

Tollaslabda hálók - a Sportano sportboltban megtalálja a megfelelőt

A Sportano üzletben kapható tollaslabdahálók garantálják, hogy az iparág vezető gyártóinak legjobb modelljei közül választhat. A tollaslabdahálók tartós anyagokból készültek, amelyek kényelmes játékot biztosítanak, és évekig szolgálják Önt. Bármilyen szinten is játszik, megtalálja az igényeinek megfelelő tollaslabdahálót. Kínálatunkban kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas hálók találhatók. Mindegyikre jellemző a magas minőség, ami a Sportano.hu oldalon elérhető termékekre jellemző. 

Tollaslabda hálók - típusok, árak, paraméterek

A tollaslabdahálók különböznek paramétereikben, gyártási anyagukban és méretükben, következésképpen az árukban is. A tollaslabdát egy téglalap alakú pályán játsszák, amelyet a háló két egyenlő részre oszt. A tollaslabda-hálók különböző hosszúságúak lehetnek, attól függően, hogy hol játszanak, és hányan vesznek részt a mérkőzésen. A párosoknál 6 méteres tollaslabdahálót, az egyeseknél pedig 5 méteres tollaslabdahálót használnak. Kisebb, 3 és 4 méteres hálók is kaphatók a piacon, így a mérkőzéseket akár házikertben, szűk helyen is le lehet játszani. A tollaslabdaháló szélessége általában 76 cm. 

A tollaslabdahálóknak különböző típusai vannak. Ezek lehetnek önálló hálók, oszlopos hálók vagy hordozható hálók kereteken. Minden a céltól függ. A hordozható tollaslabdahálók nagyon népszerűek a szabadidős játékosok körében, mivel bárhol használhatók: a hátsó udvarban és a tóparti hétvégén is. Keretük könnyen összecsukható, és mindig magával viheti őket, például egy nyaralás alkalmával. A tollaslabdahálók árai igen változatosak. Akár több tucat zlotyért is megvásárolhatók. Azonban egy rekreációs tollaslabda szett hálóval, ütőkkel és dartsokkal, valamint nagyon jó minőségű hálókkal már több száz zlotyért is megvásárolható. 

Tollaslabda háló - hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

A tollaslabdaháló kiválasztásakor több tényezőt is figyelembe kell venni. Először is meg kell határozni a célját - ez határozza meg a méretét és az anyagot, amelyből készül. A beltéri tollaslabda-hálók gyakran polipropilénből vagy nejlonból készülnek. A szabadban a vízálló polietilén hálók jobban működnek. A tollaslabdaháló mérete attól függ, hogy hányan játszanak, és hogy felnőttekről vagy gyerekekről van-e szó. A felnőtt páros hálók 6 méter hosszúak, míg a legfiatalabbaké csak 3 méter hosszú. Attól függően, hogy már vannak-e oszlopai vagy sem, válasszon tollaslabdahálót oszlopokkal, kerettel vagy egyedül. A Sportanónál olyan gyártók, mint a Talbot-Torro és a Victor, legjobb anyagokból készült, kiváló minőségű hálók várják Önt. Szerezd meg velünk együtt a tollaslabda szettet! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása