Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Tollaslabda ütők

Tollaslabda ütők: széles választék a Sportano-nál

A Sportano.hu üzlet a legjobb felszereléseket kínálja az ütősportokhoz, minden elemre odafigyelve. A rendelkezésre álló felszerelés garantálja a győzelmet a pályán és a megkérdőjelezhetetlen minőséget, amely mögött neves gyártók állnak. Professzionális tollaslabda-ütők, játékkészletek és családi szettek - kínálatunkban mindent megtalál, ami a kielégítő játékhoz szükséges minden tapasztalati szinten. 

Fejlődik a szenvedélyed a pályán, vagy talán csak most kezded a darts kalandodat? A Sportanótól megbízható támogatást kap, amely az Ön tapasztalati szintjéhez és egyéni hajlamaihoz igazodik. A kezdők számára tervezett ütőket talál: könnyű alumíniumból készültek, semlegesen kiegyensúlyozottak és nyéllel rendelkeznek. A profik számára pedig grafit ütőinket kínálunk merev hajlítással az erőteljes, precíz ütésekhez. 

Miből áll egy tollaslabda ütő? Építés és tervezés

A tollaslabda-ütő szerkezete döntő fontosságú, amikor egy játékos felszerelését választja. A legfontosabb szerkezeti elemek közé tartozik a váz, amely a fejből, a nyélből, a tengelyből és a láncszemből áll. Ezenkívül a feszültségterület jelentős hatással van a pattanás minőségére. 

A fogantyú az a hely, ahol az ütőt megfogják. A modellek különböző átfogási hosszúságokban kaphatók, és az egyes markolatok vastagságát egy 4 fokozatú skála határozza meg a G2-G5 jelölések segítségével (széles markolattól a keskeny markolatig). 

A következő elem a tengely, amely egy csatlakozón keresztül köti össze a fogantyút a fejjel. Ezek az alkatrészek általában grafitból, szénszálból vagy alumíniumból készülnek, és meghatározzák az ütő súlyát. Leggyakrabban a Yonex 1U-5U (a legkönnyebbtől a legnehezebbig). 

A fej a feszültségmező váza. Ovális és izometrikus formákban kapható, szélesebb sweet-spot-tal. A húrfelület a csűrő visszapattanási területe - a húrfeszültség tartománya határozza meg a játék hatékonyságát (többek között a jó csűrőérzetet és az ütések intenzitását). 

Melyik tollaslabda ütőt válasszam?

Melyik tollaslabda ütő a legjobb? Minden a játék szintjétől és jellegétől függ. A Sportano üzletben magas színvonalú termékek széles választéka várja Önt, hogy elérje célját. Kezdők számára, akik a szezonális játékra összpontosítanak, a legjobb egy könnyű anyagból (pl. alumínium) készült tollaslabdaütő. A szabadidős foglalkozásokhoz tökéletesek lesznek az összes felszerelést tartalmazó készletek. 

Gondolkodik a gyakori gyakorláson a pályán, függetlenül a szezontól? Válasszon tartós, nagyobb merevségű kompozit anyagokból készült tollaslabda-ütőt, és az ütései agresszívebbek lesznek. Az első edzésekhez egy olyan ütő, amelynek a nyele egyensúlyban van, nagyobb mozgékonyságot biztosít. 

A professzionális tollaslabda-ütőket kivételesen sima felület, nagy merevség és a modern technológiák jelenléte jellemzi, amelyek stabil ütéseket biztosítanak maximális sebesség mellett. Ezek közé tartozik a Nanomesh Neo, az Aero+Box Frame vagy a Sonic Flare System. A haladó játékosok számára a legjobb választás a grafitból és szénszálból készült modellek, olyan finomító anyagok hozzáadásával, mint a nanoszén, a volfrám vagy a titán

A legjobb tollaslabda-ütők a jól ismert márkáktól

A Sportano.hu a legjobb tollaslabda-ütőket kínálja, amelyeket olyan világklasszis játékosok használtak a versenyeken, mint Lee Chong Wei vagy Kento Momota. A kínálatban olyan márkák termékei szerepelnek, mint a YONEX, Talbot-Torro és Wilson tollaslabda-ütők, amelyek garantálják a pontos pattanásokat, az ütő feletti nagyfokú kontrollt és az erőteljes ütéseket, amelyek garantálják a kielégítő játékot. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása