Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Úszószemüveg

Úszószemüvegek a Sportano sportboltban

A Sportano shop úszószemüveg kategóriájában a piacon kapható legjobb úszószemüvegeket találod. A kényelmet és a biztonságos használatot biztosító tartozékok bevált és tapasztalt márkáktól származnak. Minden itt található terméket szakértőink válogattak ki, akik csak a csúcskategóriás úszószemüvegekben bíznak. Válasszon professzionális úszószemüveget a Sportano segítségével! 

Milyen úszószemüveget válasszunk? Tanácsadás

Hogyan válasszunk jó úszószemüveget? Az elején érdemes meghatározni az igényeket és a berendezés célját. Az úszószemüvegeket puha, kemény és félkemény szemüvegekre osztják. A puha úszószemüvegek szabadidős célú modellek. Nagyon kényelmesek és tökéletesek a kezdő úszók számára. A kemény úszószemüvegek garantálják a legszélesebb látómezőt, és a profik számára készültek; néha a régebbi "svédek" néven is megtalálhatóak. A félkemény úszószemüvegek kompromisszumot jelentenek az előbb említett modellek között - jó láthatóság jellemzi őket, és jól működnek a középhaladó úszók számára. 

Úszószemüvegek gyerekeknek

A gyermekek számára készült úszószemüvegek kiválasztásakor a legfontosabb tényező a méret. A piacon egyaránt találhatók nem állítható modellek és olyanok, amelyek mérete a gyermek fejének változó méreteihez igazítható. Ha olyan úszószemüveget keres, amelyben gyermeke megtanul úszni, választhat nem állítható szemüveget. Ha már tudja, hogy az úszás olyan sport, amely mellett gyermeke sokáig kitart - vásároljon úszószemüveget állítható orrpárnával és pánttal, amely évekig kitart. 

Javító úszószemüvegek

Úszószemüveget is vásárolhat korrekciós lencsékkel. Ez teljes látási kényelmet biztosít a látássérült embereknek még a víz alatt is. Ez sokkal kényelmesebb, mint a normál úszószemüveg alatt viselt korrekciós lencsék. 

úszószemüveg búvárszemüveggel és snorkellel

A búvárszemüvegek ideálisak a búvárkodók és a víz alatti világ csodálói számára. Széles látómezőt és kényelmes használatot biztosítanak. Ezeknek köszönhetően hosszabb ideig maradhatsz a víz alatt, mert a cső lehetővé teszi, hogy szabadon lélegezz a víz alá merülve is. A fedett orr-résszel és snorkellel ellátott úszószemüveg a víz alatti felfedezőknek készült! 

A legjobb úszószemüvegek ismert márkáktól 

A Sportanónál összegyűjtöttük az iparág legjobb gyártóinak kiváló minőségű úszószemüvegeit. Kiterjedt kínálatunknak köszönhetően megtalálja az Ön igényeinek megfelelő úszószemüveget - függetlenül attól, hogy milyen szintű tapasztalattal rendelkezik. Számunkra a Sportanónál a kínált felszerelések optimális minősége, valamint ügyfeleink kényelme és biztonsága a legfontosabb. Ha a lehető legjobban szeretné védeni szemét úszás közben, bízzon a Sportano termékeiben. Nemcsak standard modelleket talál, hanem többek között páramentes úszószemüveget vagy korrekciós úszószemüveget is. Válassza ki velünk a modellt! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása