Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Felfújható jacuzzi

Felfújható jacuzzi - válassza ki a tökéletes modellt a Sportano üzletben 

A felfújható jacuzzi tökéletes választás, ha a maximális kikapcsolódásra és pihenésre vágyik anélkül, hogy elhagyná a házat. Kialakításának köszönhetően a jakuzzi a kertben és a teraszon is használható. A piacon kapható modellek különböző méretváltozatokban kaphatók, így a méretet a jakuzzi elhelyezésének helyéhez, valamint az azt használó személyek számához igazíthatja. A felfújható jacuzzi nagyszerű alternatívája a klasszikus modelleknek, és az alkalmazott technológiáknak köszönhetően nem foglal sok helyet, mégis tartós és használható. Sportano üzletünkben kiváló minőségű, neves márkájú pezsgőfürdőket talál. Válassza ki a megfelelő terméket a maximális kényelem és pihenés érdekében.  

Kerti, megvilágított vagy négyzet alakú - felfújható pezsgőfürdők típusai 

A felfújható pezsgőfürdők típusai között többféle típus létezik: megvilágított felfújható pezsgőfürdők, négyzet alakú felfújható pezsgőfürdők vagy kerti felfújható pezsgőfürdők. A modern jacuzzi modellek különböző formájúak lehetnek, és nemcsak kerekek, hanem négyzet alakúak is, így sokkal több ember is használhatja. Egyes modellek LED-es háttérvilágítással vannak felszerelve, így a pezsgőfürdő dekoratívvá válik. A felfújható jacuzzi a kertben a leggyakoribb megoldás, de egyes modellek elég sokoldalúak ahhoz, hogy a teraszon is elhelyezzék őket.

Érdemes tudni, hogy egy felfújható jacuzzi nem kevésbé funkcionális, mint egy klasszikus jacuzzi, mivel általában további funkciókkal vagy akár vezérlőpanelekkel rendelkeznek az olyan paraméterek beállításához, mint a hőmérséklet, a háttérvilágítás vagy a vízmasszázs szintje. Ezenkívül kialakításuknak köszönhetően sokkal könnyebben tárolhatók és bármilyen helyre áthelyezhetők.  

Hogyan válassza ki a megfelelő felfújható pezsgőfürdőt? 

A hazai felfújható jacuzzi nagyon tartós anyagból, általában PVC-ből készül, és maga a szerkezet általában kerettel és burkolattal van megerősítve. A jakuzzi ellenáll a sérüléseknek, a víznyomásnak és az embereknek, és stabilitása jellemzi. Úgy tervezték, hogy az elemek ne sérüljenek használat közben, a jakuzzi élei gyakorlatilag a klasszikusokhoz hasonlóak. Ezenkívül az otthoni jacuzzi megvásárlása és üzemeltetése lényegesen alacsonyabb költséggel jár, és a kényelmes használathoz szükséges összes tartozékot és felszerelést a jacuzzi tartalmazza. A megfelelő tisztaság fenntartásához mindössze egy szűrőszivattyúra, valamint tisztítószerekre van szükség.  

A felfújható jacuzzi kiválasztásakor a modell méretét igazítsa a területhez, ahol elhelyezni kívánja, és a használók számához. Keresse a buborékokkal vagy vízsugarakkal ellátott opciót is. Az előbbi esetében a jacuzzi falain speciális légsugarak lehetnek, amelyeken keresztül mikrobuborékok mozognak. A vízsugaras jacuzzi viszont azok számára jelent lehetőséget, akik olyan modellt keresnek, amely a test egyes részeire irányuló masszázslehetőségekkel rendelkezik.  

Felfújható pezsgőfürdő mérete - 2,4 vagy 6 személy? 

A megfelelő otthoni jacuzzi modell kiválasztásakor a méretet a kertben vagy a teraszon rendelkezésre álló helyhez, valamint a személyek számához kell igazítania. A 2 személyes felfújható jacuzzi kisebb térbe való, míg a 4 személyes felfújható jacuzzi vagy a 6 személyes felfújható jacuzzi több személyre és nagyobb térbe való. Ha a hely engedi, érdemes nagyobb méretű jacuzzit választani, mert sokkal kényelmesebb lesz a használata.  

Felfújható jacuzzi - melyik márkát válasszuk? 

Sportano.hu sportboltunkban kiváló minőségű Bestway felfújható pezsgőfürdőt talál, amely DuraPlus™, azaz tartós, 3 rétegű poliészterhálóval és PVC-vel van felszerelve. A belső szerkezetnek köszönhetően a pezsgőfürdő stabil, és nem veszíti el alakját, függetlenül a víz mennyiségétől. Másrészt az alkalmazott megoldás, például a ChemConnect™ adagoló lehetővé teszi a víz tisztán tartását, és csak a megfelelő klórtablettákat kell beletenni. Ezen kívül az AirJet™ opció a kezelőpanelen található gomb megnyomásával lehetővé teszi a maximális relaxáció és pihenés érzését. A rendszer meleg levegőt bocsát ki, hogy vízbuborékokat hozzon létre.  

Vegye igénybe professzionális ügyfélszolgálatunkat, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő felfújható pezsgőfürdőt. Ha egy adott modell nem felel meg az Ön elvárásainak, akár 30 napig is visszaküldheti a terméket! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása