• Ingyenes szállítás
 • 30 napos termékvisszaküldés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Fejlámpák

Termékek: 4

View as
 1. Ledlenser NEO6R fejlámpa rózsaszín 500920
  22 645,00 Ft
  13 585,00 Ft
  OS

  1

 2. Ledlenser H5R Core fejlámpa fekete 502121
  30 795,00 Ft
  27 175,00 Ft
  OS

  1

Fejlámpák - válasszon egy megbízható és tartós modellt a Sportano kínálatából 

A hegyekben vagy más szabadtéri tevékenységek során jó ötlet, ha akár egy kis fényforrás is van nálad, különösen, ha sötétedés után szándékozol mozogni. Túrázáshoz, valamint futáshoz vagy kerékpározáshoz ideális a fejlámpa. Nemcsak kényelmesen használható, hanem megfelelő funkciókkal is rendelkezik. Hatékonyan megvilágítja azt az utat, amerre a fejünket fordítjuk, széles körű fényt adva. A Sportano.hu sportboltban olyan bevált gyártók kiváló minőségű fejlámpáit találja, mint a Ledlenser, a Black Diamond, a FOX International vagy a RidgeMonkey. 

Újratölthető, újratölthető, gyerekeknek vagy futáshoz - fejlámpák típusai 

A piacon megkülönböztetünk újratölthető fejlámpát és fejlámpát töltővel, valamint USB-s újratölthető fejlámpát. A futáshoz, kerékpározáshoz vagy túrázáshoz használható fejlámpák különböző fényforrásokkal és lumenszámmal rendelkező modelleket tartalmaznak, hogy megfeleljenek a végzett tevékenység típusának és a felhasználó igényeinek. Ez egy olyan sokoldalú termék, hogy megvilágítatlan területen, otthoni feladatokra is jól használható. 

A gyermek fejlámpa viszont a legfiatalabb tevékenységet kedvelők számára készült, általában a gyermek fejére méretezve. Sokkal kisebb, állítható pánttal, hogy a termék szorosan illeszkedjen a testhez. Ilyenkor érdemes könnyű zseblámpát választani, hogy a gyermek kényelmesen tudja hordozni.  

Mikor érdemes fejlámpát venni? 

Mindenekelőtt a fejlámpák kényelmesen viselhetők a fejen, és a klasszikus modellekkel ellentétben nem kell ehhez a kezeket használni. Egy jó fejlámpa tökéletes az olyan tevékenységekhez, mint a túrázás, hegymászás, sötétedés utáni séta, futás vagy kerékpározás. Ez egy praktikus eszköz, amely a háztartási munkák során is használható rosszul megvilágított helyeken. A keze használata nélkül megvilágíthat egy teret, így bármilyen körülmények között kényelmesen mozoghat. A futás, túrázás vagy kerékpározás sportolóinak és a barkácsolás szerelmeseinek, valamint a horgászoknak vagy hegymászóknak is bevált felszerelés.  

Egy jó fejlámpa kiválasztása 

A megfelelő fejlámpa kiválasztásakor érdemes ellenőrizni a megfelelő fénykibocsátást és minőséget biztosító világítási modult. Leggyakrabban LED-es fényforrással ellátott zseblámpákat talál, ami egyszerre teszi a készüléket energiatakarékossá és sérülésállóvá. A LED-ek hosszabb élettartamot is garantálnak, ami rendkívül fontos az intenzív használat során.  

Emellett figyelje a lumenszámot is, mivel ez határozza meg a zseblámpa fényerejét, ahol minél magasabb az érték, annál több fényt bocsát ki. A leggyakoribb zseblámpák 100 és 500 lumen közötti fényerővel rendelkeznek, ami elegendő a mindennapi tevékenységekhez. A piacon találhat 1000 lumenes fejlámpát is, de ez csak igényes és nehéz körülmények között működik. 

A zseblámpák kétféle energiát használnak, nevezetesen akkumulátort vagy újratölthető elemet. A legjobb választás egy újratölthető fejlámpa töltővel vagy egy USB-s újratölthető fejlámpa. A termék tápegységét egy speciális tápcellatartályban helyezték el, amely a világítási modul részét képezi, így a tápegységhez való hozzáférés biztonságosan elhelyezhető. 

Minőségi fejlámpákat kínáló márkák 

A Sportano.hu sportbolt kínálatában megtalálja a legjobb fejlámpákat olyan szabadtéri tevékenységekhez, mint a túrázás, a futás vagy akár a horgászat. Olyan megbízható márkák felnőtt és gyermek modelljei állnak rendelkezésünkre, mint a Black Diamond, a FOX International, a RidgeMonkey és a Ledlenser. Ha nem tudja, hogy melyik terméket válassza - vegye igénybe professzionális ügyfélszolgálatunkat. Ha a berendezés nem felel meg az elvárásainak, 30 napig visszaküldheti azt. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása