Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Búvárkészletek

Búvár- és búvárfelszerelések - válassza ki a megfelelő modelleket a Sportano-nál 

A búvárkodás és a búvárkodás csodálatos élményt nyújt a víz felszíne alatt, ezért egyre több rajongót vonz. Nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek is szeretnék felfedezni a víz alatti világot, ezért fontos, hogy megfelelő felszereléssel rendelkezzenek a biztonságos és kényelmes víz alatti mozgáshoz. A Sportanónál olyan neves márkák kiváló minőségű búvár- és búvárszettjeit találja, mint a Schildkröt, a Cressi, az AQUA-SPEED és a TUSA

Gyermekeknek, palackkal, teljes és professzionális - búvár- és snorkeling szett típusok 

A víz felszíne alatt tartózkodásra szolgáló készletek között találunk gyermekeknek és felnőtteknek szánt búvárkészleteket. A gyermekkészletek általában kisebb méretű maszkot, uszonyokat és sznorkelt tartalmaznak, így a termékeket méret és alak tekintetében a kicsikéhez igazíthatja. A bonyolultabbak egy kis flakonnal és egy pumpával vannak ellátva. Ezen kívül találhat olyan professzionális búvárkészletet is, amely a tapasztaltabb felhasználókra szabott. A palackkal ellátott búvárkészlet azok számára készült, akik nagyobb mélységekbe szeretnének merülni. A teljes búvárfelszerelés viszont általában maszkból, búvárpipából, uszonyból és palackból áll, a búvárkodás típusától függően.  

Miből áll a búvár- és búvárfelszerelés? 

Először is, az alapvető búvár- és búvárfelszerelés maszkból, uszonyokból és egy tubusnak nevezett snorkelből áll. Az uszonyok között megkülönböztetünk tintahal- és pántos uszonyokat, ahol az első típus egy gumiból készült félcipő, amelyet mezítláb vagy neoprén cipő fölött viselnek. A csíkos uszonyoknak viszont nincs sarkuk, hanem egy gumipántjuk van, így könnyebben beállíthatóak és a lábhoz illeszthetőek. Ezen túlmenően olyan maszkot kell felszerelni, amely megfelelő látómezőt biztosít, és védi az orrot és a szájat a víz bejutásától. Az alapfelszerelést kiegészíti egy snorkel, ahol egyes felhasználók lemondanak róla - minden az igényeiktől és az úszási stílustól függ. A snorkel lehetővé teszi, hogy a fejét a víz alá merítve lélegezzen, ezért használják leggyakrabban búvárkodáshoz. A gyermek búvárfelszerelésének csak egy búvárpipát kell tartalmaznia, hogy a gyermek biztonságosan felfedezhesse a víz alatti világot.  

Hogyan válasszon búvár- és búvárfelszerelést? 

A megfelelő uszonyok kiválasztásakor ne csak a típust, hanem a keménységet is nézze, ahol megkülönböztetünk puha és kemény uszonyokat. A puha uszonyok nem terhelik a lábat, ezért népszerűbbek a kezdők körében. Azonban sokkal lassabban úsznak. A kemény uszonyok viszont nagyobb sebesség elérését teszik lehetővé, és nagyobb erőt igényelnek. A búvárkodáshoz és snorkelezéshez való maszk kiválasztásakor válassza a megfelelő típust, ahol általában egyetlen üveggel vagy osztott üveggel rendelkező maszkokat talál. A teljes arcmaszk is népszerű, amely maximális védelmet nyújt a víz behatolása ellen. A búvár- és búvármaszknak légmentesnek kell lennie, és úgy kell illeszkednie az arc formájához, hogy kényelmes legyen, és ne nyomódjon össze használat közben. A sznorkelt viszont hosszában és átmérőjében össze kell hangolni, ahol a rövidebb modellek sokkal jobban működnek. Egyes snorkeleket speciális szeleprendszerrel szerelnek fel, a szájrésznek pedig kényelmesnek kell lennie, és tartós anyagból kell készülnie.  

Snorkelling és búvárfelszerelések - megbízható márkák 

A Sportanónál olyan professzionális márkák búvár- és búvárfelszereléseivel felszerelkezhet, mint a TUSA, a Cressi vagy az AQUA-SPEED. A választott készlettől függően ez állhat maszkból, búvárpipából és uszonyokból, vagy maszkból és búvárpipából. A legjobb, ha olyan szettet választunk, amelynek maszkja edzett üvegből készült, ahol a maszk lehetővé teszi a megfelelő légáramlást, és a sznorkelben fejlett egyirányú szeleppel rendelkezik, amelynek a merülés után szárazon kell maradnia. Az uszonyok viszont puha és kényelmes gallérral ellátott modellek, így úszás közben is teljes mértékben hatékonyak, és utazáskor is kevés helyet foglalnak. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása