Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fitness topok

Fitness felsők - válasszon egy tartós és kényelmes modellt a Sportano üzletben 

A megfelelő ruházat kiválasztása az edzőterembe vagy a szabadtéri tevékenységekhez jól átgondoltnak kell lennie. A fitnesz felsők azoknak szólnak, akik olyan modellt keresnek, amely nem korlátozza a mozgást, és kényelmet biztosít edzés közben, valamint a nedvességet kifelé vezeti. A Sportano.hu sportboltban olyan bevált márkák kiváló minőségű fitnesz felsőket találsz, mint a Nike, STRONG POINT, Pitbull West Coast, Joy in me, Rip Curl, PUMA, PeachPerfect, Moonholi és Carpatree.  

Mikor érdemes fitnesz felsőt vásárolni? 

Az edzőterembe való, általában ujjatlan fitneszfelső remek választás azoknak, akik olyan ruházatot keresnek, amely nem korlátozza a mozgást, de mégis szabadon hagyja a testet és megfelelő légáramlást biztosít. Ez a pólótípus könnyű és légáteresztő, elszívja a nedvességet, így edzés közben száraznak érzi magát. Biztosítja a test megfelelő szigetelését edzés közben, és nem irritálja a bőrt. Az üzletekben női fitnesz felsőket és férfi ujjatlan pólókat is találhatsz, így a megfelelő modellt az igényeidhez igazíthatod. Az edzőterembe szánt, sokkal bonyolultabb kialakítású tank top is gyakori választás. Ez egy népszerű és kedvelt modell a férfiak számára. Ha csak az edzőteremben vagy otthon edzel, vagy könnyű ruházatot keresel a szabadtéri tevékenységekhez, válassz egy fitneszfelsőt. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő edzőtermi felsőt? 

A megfelelő fitneszfelső az edzőterembe általában az ujjatlan vagy rövid ujjú modelleket javasolja, amelyek tökéletesek az edzéshez. A megfelelő edzőruházat kiválasztásakor figyeljen a konstrukció anyagára. Az edzőteremben nem ajánlott a pamutpólók használata, mivel gyorsan felszívják a nedvességet. A jó minőségű fitneszfelsőnek szintetikus anyagokból vagy ezek keverékéből kell készülnie, ahol a poliészter és poliamid ruhadarabok kissé lazábbak, a lycra vagy elasztán pedig testhezállóbbak. Azok számára, akik egy kicsit el akarják takarni az alakjukat, ajánlott a poliészterből készült termékeket választani. Mivel azonban az anyag lazább, felcsavarodhat és korlátozhatja a mozgást. A szorosabb szabású felsők nem zavarnak edzés közben, de válassza az igényeinek megfelelő modellt. Az edzőterembe való tank top is népszerű, mivel kényelmes viselet edzés közben, ráadásul légáteresztő és könnyű.  

Hogyan vigyázol a fitnesz felsődre? 

A sportruházat rendszeres tisztítása edzés után hosszabb ideig megőrzi annak tartósságát és praktikumát, mivel a gyakran felgyülemlett nedvesség és szennyeződés gyengíti a szövetszálakat. A ruhákon lévő szennyeződések gombásodáshoz vagy penészesedéshez, valamint kellemetlen szag kialakulásához vezetnek, különösen akkor, ha a ruhákat edzés után azonnal a szennyeskosárba dobjuk. A mosáshoz kíméletes és testre szabott mosószereket használjon, mivel az erős öblítések gyengítik a szövet tulajdonságait, és eldeformálhatják vagy elszínezhetik azokat. A hőmérsékletet a ruhadarab típusához kell igazítani, ezért érdemes megnézni a címkét, hogy a gyártó megadja-e a szükséges információkat.  

Minőségi fitness felsőket kínáló márkák az edzőterembe 

A Sportanónál olyan megbízható gyártók női és férfi fitness felsőket találsz, mint a Nike, STRONG POINT, Joy in me, Pitbull West Coast, PeachPerfect, Carpatree és Moonholi. Biztos, hogy a ruhadarab típusát és szabását az Ön igényeihez igazítja, hogy kényelmesen érezze magát edzés közben. A megfelelő felsőnek nem szabad korlátoznia a mozgást, könnyűnek és légáteresztőnek kell lennie, hogy száraznak és frissnek érezd magad edzés közben. Érdemes megfontolni a gyorsan száradó anyagból készült termékeket. Rövid és hosszú ujjú jógafelsőket is találsz. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása