Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Bidonok

Kerékpáros palackok - tartós és szivárgásmentes modellek a Sportano webshopban 

Kerékpározás közben elengedhetetlen, hogy a szervezet megfelelően hidratált maradjon, ami nemcsak az edzés hatékonyságának javulásához, hanem a jó közérzethez is hozzájárul. Ehhez érdemes felszerelkezni egy tartós és szivárgásmentes kerékpáros palackkal, amelyet minden útra magaddal viszel. A piacon számos modell kapható, így Ön kiválaszthatja az igényeinek megfelelő bidont. A Sportanónál olyan professzionális márkák kiváló minőségű kerékpáros bidonjait kínáljuk, mint a Zefal, Kellys, FIDLOCK, Blackburn, CamelBak, Elite, Topeak vagy POLISPORT. Kínálatunkban felszerelheti magát egy bidonkosárral is a kényelmes elhelyezés érdekében.  

Termikus, fogantyús vagy gyermekeknek való - kerékpáros palackok típusai és fajtái 

Egy jó kerékpáros bidon elengedhetetlen, ha hosszabb kerékpártúrára szeretne menni. Vannak olyan kerékpáros bidon modellek, amelyek fogantyúval rendelkeznek, így kényelmesen kiveheti és beteheti a terméket a kosárba. Népszerű választás a termikus kerékpáros bidon, amely akkor jön jól, ha hidegebb időben kerékpározik. Ilyenkor jó választás a meleg ital fogyasztása, nyáron pedig a forró napokon hűsít. Egyes modellek olyan anyagból készülnek, amelyet úgy terveztek, hogy meghosszabbítsa az ital hőmérsékletét. Ha ilyen terméket keres, a termikus kerékpáros bidon az Ön számára lesz.  

A gyermekbiciklis palackot viszont általában kisebb - körülbelül 300-500 ml - térfogat jellemzi, és többféle színben és kivitelben kapható.  

Hogyan válasszunk kerékpáros bidont? 

Először is, illeszkedjen a bidon alakja, mivel nem minden modell illik a választott vázhoz vagy a kormány kialakításához, az úgynevezett kosárhoz. A rosszul megválasztott forma problémákat fog okozni a bidon behelyezésével és eltávolításával kapcsolatban. Ezen kívül válassza ki a termék kapacitását is, ahol 500 ml-től akár 1 literig terjedő bidonokat is választhat.

A szájrésznek viszont a használat során a szorosság és a kényelem kell, hogy jellemezze. A bidonok általában szájjal és védőfedéllel rendelkeznek. Azok számára, akik szeretik ellenőrizni az általuk megivott víz mennyiségét, célszerű olyan modellt választani, amely mérőpohárral és vízkapacitás-jelöléssel rendelkezik. 

Milyen kapacitásúnak kell lennie egy kerékpáros bidonnak? 

Nincs meghatározott minta arra vonatkozóan, hogy hány italt kell meginni kerékpározás közben, mivel minden az edzés hosszától és intenzitásától függ, valamint attól, hogy a kerékpáros milyen gyorsan veszít vizet. A klasszikus modellek 500 ml-es, 600 ml-es kerékpáros bidonok vagy 750 ml-es kerékpáros bidonok. Ezek az optimális űrtartalmak, és ezen túlmenően a terméket a váz kialakításához kell igazítani, mivel az 1 literes vagy 750 ml-es kerékpáros bidon sokkal nagyobb modellek, amelyek nem biztos, hogy elférnek a kerékpár fogantyújában. 

A különböző termékek között találhat gyermek kerékpáros bidont is, amelynek kapacitása általában 300-500 ml. A gyermekbiciklis bidon legyen speciális fogantyúval, hogy a gyermek kényelmesen és biztonságosan tudja használni.  

Bidon színek - számít a megjelenés? 

Az esztétikai és színbeli kérdések nem olyan fontosak, mint a gyakorlatiak, ahol a kerékpárbidon kapacitását, formáját vagy anyagát kell figyelembe venni. A színösszeállítás fontos lehet azok számára, akiknek fontos az esztétika és az egyes kiegészítőknek a kerékpár vagy a kerékpáros felszerelés modelljéhez való illesztése. Ha nem feltűnő bidont szeretne, a legklasszikusabb színek a fehér, a fekete és a szürke. A fekete kerékpáros bidon azonban népszerű termék, és a gyerekek gyakran választanak rózsaszín kerékpáros bidont. 

Milyen anyagból készüljön a kerékpáros bidon? 

A kerékpáros bidonok között általában műanyagokkal találkozhatunk: polietilén és polipropilén, amelyek felelősek a termék alacsony súlyáért. Választáskor azonban ügyeljen arra, hogy a bidon mentes-e az olyan káros adalékanyagoktól, mint a BPA.  Néha lehet találni fémből vagy alumíniumból készült kerékpáros bidót, amelyek sokkal kevésbé kompaktak és nehezebbek a súlyukat tekintve.  

Kerékpár bidon - mely márkákra érdemes fogadni? 

A Sportanónál professzionális kerékpáros vizes palackokat talál, amelyek ergonomikus formájúak és tartós anyagokból készültek a kényelmes használat érdekében. Érdemes megfontolni az olyan márkák modelljeit, mint a FIDLOCK, Kellys, POLISPORT vagy CamelBak. Gyermekeknek szánt kerékpáros bidonok modelljei kosárral és kényelmes fogantyúval is kaphatók.  

Kínálatunkban az Elite, Kellys, Topeak, Zefal vagy Blackburn palacktartókkal is felszerelheti magát, amelyek állítási rendszerrel és a nyereg alá, a villa mögé és a vázra történő rögzítés lehetőségével rendelkeznek. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása