Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Topeak

Topeak

A Topeak egy 1991-ben alapított vállalat, amely kerékpáralkatrészek, kiegészítők és egyéb alkatrészek gyártására szakosodott. Az évek során a márka népszerűvé vált a kerékpársportban, és az egyik vezető kerékpárgyártóvá vált.  

A márka folyamatosan a fejlesztésre összpontosít, és modern technológiák kifejlesztésével javítja termékeit. Ennek köszönhetően a Topeak termékeket magas minőség, tartósság és rendkívüli funkcionalitás jellemzi. Mindenféle kerékpározás során teljesítik feladatukat. Az évek során kifejlesztett speciális technológiai megoldások közé tartozik a Smarthead® Threadlock, a Twinhead®, a Twinturbo, a Morph® és a Dual-Action levegőellátó rendszer. 

A Topeak csapata tervezési szakemberekből és mérnökökből áll, akik a márka számára az általuk kifejlesztett innovatív rendszereket biztosítják a termékek teljesítményének javítása érdekében. 2022-re a márka jelentősen bővítette kínálatát, és olyan ikonikus termékek továbbfejlesztett változatait vezette be, mint az új Torq Stick csavarkulcsok, az Apple™ AirTag tartó és más DF sorozatú tartozékok. 

Története során a Topeak számos neves díjat kapott európai és globális szervezetektől. Ezek közé tartoznak a Red Dot Design Award díjai: "Hexus®", "Bikamper®" és Eurobike: "Transformer® X", "AirFender™". 

Leírás kibontása Leírás összecsukása