Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

BLACKROLL

A Blackroll egy német márka, amely 2007-re nyúlik vissza. A vállalat professzionális fitneszeszközök és kiegészítők gyártására szakosodott, amelyek edzőtermekben, fitneszközpontokban és otthon is használhatóak. A kínálat nagy részét az önmasszírozó termékek teszik ki, amelyek közvetlen hatással vannak a test rugalmasságának és általános jó közérzetének javítására.  

A márka szakemberekből álló csapattal rendelkezik, akik a gyártási folyamat minden egyes lépését ellenőrzik, végrehajtják a szükséges fejlesztéseket és modern rendszereket fejlesztenek. Ennek eredményeként, ha a Blackrolltól vásárol termékeket, biztos lehet benne, hogy azok a legmagasabb minőséget és hatékonyságot képviselik. Az edzés utáni regenerálódásra szolgáló termékek rendszeres használatával észreveheti, hogy teste mozgékonysága növekszik, erősödik a testtartása, és minimálisra csökken az izomfájdalom. 

Az évek során a márka számos díjat kapott munkájáért, és termékeit nemzetközi intézmények is elismerték. 2009-ben, mindössze két évvel a megalapítása után, a Blackroll elnyerte a Phyzio-díjat. A márka folyamatosan növekszik, jelenleg több mint egy tucat országban forgalmazza termékeit, és a sportkellékek elismert gyártója a nemzetközi színtéren. 

A környezeti szempontok szintén fontosak a Blackroll csapat számára. A gyártási folyamat környezetbarát, és a különböző cikkekhez felhasznált anyagok újrahasznosíthatók. Mi több, a vállalat megfelel a hipoallergén ISO 9001:2001 szabványnak is, így biztos lehet benne, hogy termékei a fogyasztók széles köre számára alkalmasak. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása