Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

CamelBak

A CamelBak a világ egyik legnagyobb gyártója a sportolóknak szánt folyadékpótló rendszereknek. A márka széles termékválasztékában speciális tartályok, poharak, palackok és egyéb kiegészítők találhatók, amelyek lehetővé teszik, hogy italát hosszú és kényelmes ideig tárolhassa. A márka alapítója Michael Eidson, a világhírű hosszútávfutó, aki a fizikai aktivitás közbeni folyadékpótlásra keresett megoldást, és elsőként fejlesztett ki innovatív hólyagokat. Ez a találmány jelentősen forradalmasította a sportpiacot, és lehetővé tette, hogy edzés közben is lehessen inni anélkül, hogy a palackért kellene nyúlni. 

Az első tartályok megjelenése óta a márka folyamatosan fejlődött és innovatív technológiai megoldásokat fejlesztett ki, amelyeket a későbbi termékekbe is be tudott építeni. Ezek közé tartozik a HydroGuard™, a Jet Valve™, a Quik Link System™ és a Big Bite™ szelep. Ez minden tartozékot további funkciókkal ruházott fel, és még kívánatosabbá tette őket a sportolók számára. Napjainkban a CamelBak márkájú víztartályokat, termoszokat, vizes palackokat és poharakat számos sportág sportolói használhatják, beleértve a futókat, kerékpárosokat, hegymászókat és hegyi túrázókat.  

A CamelBak folyadékpótló rendszerei szintén környezetbarát, újrafelhasználható megoldást jelentenek, amely csökkenti a műanyag palackok használatát a sportolók körében. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása