Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kellys

Kellys

A szlovákiai Kellys cég története 1991-re nyúlik vissza, amikor az alapítók, Peter és Brano Diviniec úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy speciális kerékpárfelszerelések gyártására szakosodott márkát. A Kellys mindössze három évvel az alapítás után kezdett el kerékpárokat gyártani. Megalakulása óta a vállalat a folyamatos fejlesztésre összpontosít, aminek köszönhetően mára a világ egyik vezető vállalatává vált, és termékeit a világ 35 országába forgalmazza.  

A márka kínálata nagyon széles, és különböző vezetési stílusú és korosztályú kerékpárokat tartalmaz. A kínálatban megtalálhatóak a szabadidős és gyermekkerékpárok, valamint a speciálisabb kerékpárok - országúti, enduro és még kavicsos kerékpárok is.  

Az évek során a márka létrehozta saját kerékpáros csoportját, a "Kellys Factory Team"-et, amely a legkülönlegesebb kerékpárokat használja. A csapathoz tartozó versenyzők az új kerékpártervek kiváló tesztelői, és közvetlen hatással vannak azok fejlődésére. Gyakorlati képességeiket felhasználhatják új technológiai megoldások javaslására. A márka így reagál az aktuális trendekre, és gyakran módosítja azokat, jellegzetes termékeket hozva létre. 

A Kellys márka volt az első a világon, amely teljes felfüggesztésű elektromos kerékpárt tervezett Kellys THEOS F-Series néven. Ez a termék mérföldkő volt a vállalat fejlődésében, és mérföldkőnek számított az elektromos kerékpárok gyártásában. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása