Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Mászónadrág

Mászónadrágok - válasszon kényelmes és megbízható nadrágot a Sportano üzletben 

Most kezdtél el mászni, vagy már tapasztalt hegymászó vagy? Bármilyen szintű mászótapasztalattal rendelkezik is, érdemes megfontolni a megfelelő mászónadrágot. A tevékenység során nemcsak kényelmet, hanem pontosságot és mozgásszabadságot is biztosítanak. A Sportanónál olyan neves márkák női és férfi hegymászónadrágjait találja, mint a Salewa, Black Diamond, The North Face, La Sportiva és Marmot. Válasszon egy olyan modellt, amely minden elvárásának megfelel, és magas szintű kényelmet biztosít mászás közben. 

Mászónadrág - a megfelelő vásárlás mindenkinek, aki mászik 

Mászás közben érdemes profi ruházatra támaszkodni, amely támogatja Önt a mászás során, és biztosítja a kényelmet. Vannak, akik a hegymászáshoz laza nadrágot vagy túranadrágot választanak. A hegymászónadrágokat azonban megkülönbözteti sajátos szabásuk, valamint rugalmas derékpántjuk vagy rögzítőik, amelyeken a terepen szükséges heveder vagy további elemek is elhelyezhetők. Ezért a hegymászónadrágok gyakran rendelkeznek húzózsinórral a derekukon vagy más olyan rögzítőelemekkel, amelyek lehetővé teszik az elemek kényelmes bekapcsolását. 

A hegymászónadrág kiválasztása nem kell, hogy nehéz legyen 

Mindenekelőtt célszerű olyan hegymászónadrágot választani, amely sokkal hosszabb és a térdet is takarja. Mászás közben a lábak vannak leginkább kitéve a sziklának és az éles elemeknek, ezért a hosszabb nadrágok megfelelő védelmet nyújtanak. A piacon azonban olyan rövid mászónadrágokat is találhat, amelyek a nyári napokra is alkalmasak, és a mászófalra is jól használhatóak. A hosszúság és a vágás kiválasztása az Ön saját preferenciáitól és az évszakonként változó évszaktól függ, amikor mászni fog.  

Ami a konstrukció anyagát illeti, a nadrág anyagának és varrásainak ellenállónak kell lenniük a kopással szemben, különösen a legjobban kitett területeken. Az anyagnak jól kell elvezetnie a nedvességet, ami rendkívül fontos a meleg időben. Ilyenkor az UV-szűrővel ellátott hegymászónadrágok is jól működnek, amelyek hatékony védelmet nyújtanak a nap káros sugarai ellen. Néha a nadrágban speciális lyukak vagy betétek vannak a légáramlás megkönnyítésére. A leggyakoribb anyagok közé tartoznak a szintetikus anyagok, illetve ezek keverékei nylon, spandex vagy elasztán formájában. Néha pamut vagy organikus pamut is.  

A női mászónadrágok nemcsak hosszú vagy rövid modellek, hanem szűk mászóleggingsek is. A falon való mászáshoz tervezték, de terepen is használható. Leggyakrabban elasztánból vagy poliészterből készül, rendkívül könnyű és jól illeszkedik a testhez. A férfi hegymászónadrágokat viszont leggyakrabban elasztánból és szintetikus anyagokból vágják, pamut érintésével, így a bőr megfelelően tud lélegezni. A hagyományos szabás biztosítja a mozgás szabadságát.  

Márkák, amelyek olyan hegymászónadrágokat kínálnak, amelyek nem okoznak csalódást 

A Sportano.hu üzletben minőségi hegymászónadrágokat talál a Black Diamond, hegymászónadrágokat a La Sportivától, hegymászónadrágokat a Salewa, valamint olyan márkák modelljeit, mint a Marmot és a The North Face. Lélegző és rugalmas anyagokból készült. A maximális kényelem és mozgásszabadság érdekében szorosan a testhez simulnak. Ha nem tudja, melyik modellt válassza - vegye igénybe professzionális ügyfélszolgálatunkat, hogy segítsen kiválasztani a megfelelő mászó nadrágot. Ha egy termék nem felel meg az elvárásainak, 30 napon belül visszaküldheti azt. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása