Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Lapátok

Lapátok - megbízható modellek a Sportano.hu áruházban

A lapátok olyan kéziszerszámok, amelyeket évszázadok óta használnak az élet különböző területein. Fő feladatuk a föld és a gyökerek kovácsolása, tépése, kivágása. A lapátok univerzális eszközök, amelyek tökéletesek turizmushoz, munkához, túléléshez vagy kempingezéshez. A lapátok egyszerű, de rendkívül hatékony eszközök, amelyek lehetővé teszik számos, pontosságot és fizikai erőt igénylő terepmunka elvégzését. A Sportano.hu sportáruházban olyan bevált gyártóktól származó lapátokat talál, mint a Gerber vagy az Easy Camp.

Lapát a turizmusban - szükséges felszerelés

A lapát a turizmus egyik nélkülözhetetlen eszköze, legyen szó túrázásról, természetjárásról vagy kempingezésről. Ennek az eszköznek számos felhasználási területe van, amelyekre különböző helyzetekben szüksége lehet.

Terepmunka

A lapátok olyan eszközök, amelyek tökéletesek bármilyen terepmunkához. Gödrök ásása sátornak, gyökerek vagy sziklatömbök eltávolítása vagy ösvények tisztítása – ez csak néhány a terepen végzett munkák közül. A lapát a terepen való mozgást is megkönnyíti, mert lehetővé teszi a saját út kialakítását, amikor a szokásos ösvények túl nehéznek bizonyulnak.

Hegyi expedíciók

A hegyi expedíciók során szükség van egy lapátra jég és gleccserek vágásához, jég- vagy sziklatömbök kovácsolásához, valamint tölcsérek vagy kutak vágásához a hóban. Gödörbe, lavinába való elakadás esetén a lapát a veszélyzónából való kiásásban is segítséget nyújt.

Kempingezés

Kempingezés közben a lapát jól használható máglya ásásához, sátrak felállításához vagy grillezési hely ásásához. Ezen kívül hasznos a közelben kitermelhető fa feldolgozásához is. A lapát segít minden, a fakovácsolással és -vágással kapcsolatos terepmunka elvégzésében.

Többfunkciós lapátok – mit érdemes tudni ezekről az eszközökről?

A többfunkciós lapátok olyan eszközök, amelyek számos funkciót egyesítenek, amelyeknek köszönhetően sok más eszközt helyettesíthetnek. A többfunkciós lapát különféle pengeket, reszelőket, ollót, konzerv- és sörnyitókat és számos egyéb hasznos elemet tartalmaz. Ennek köszönhetően a többfunkciós lapát egy univerzális eszköz, amely különféle helyzetekben használható, mind a turizmusban, mind a mindennapi életben.

A multifunkcionális lapát legfontosabb jellemzői:

  • Funkcionalitás - a többfunkciós lapát olyan eszköz, amely több funkciót kombinál, aminek köszönhetően sok más eszközt helyettesíthet. A modelltől függően a többfunkciós lapát több különböző eszközt tartalmazhat, amelyek számos tevékenység elvégzését teszik lehetővé.
  • Sokoldalúság - a többfunkciós lapátok olyan eszközök, amelyek tökéletesek az élet különböző területein. Felhasználhatók a turizmusban, túlélésre, munkahelyen vagy otthon. Funkcionalitásuknak köszönhetően a többfunkciós lapátok univerzális eszközök, amelyek minden helyzetben tökéletesek.
  • Mobilitás - a többfunkciós lapátok olyan mobil eszközök, amelyek könnyen áthelyezhetők bárhová. Általában könnyűek és kézreállóak, így bármilyen utazásra magaddal viheted őket.
Leírás kibontása Leírás összecsukása