Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Úszóruhák

Fürdőruházat - válassza ki a megfelelő modellt a Sportano üzletében  

A fürdőruhák széles választéka lehetővé teszi, hogy a megfelelő modellt az alakodhoz vagy a saját igényeidhez igazítsd. A jó minőségű fürdőruhának védelmet kell nyújtania a klór és az UV-sugarak ellen, és kényelmesen kell illeszkednie a testhez. Ez biztosítja, hogy a fürdőruha a lehető legkényelmesebb legyen a vízben minden körülmények között. A Sportanónál olyan márkák professzionális fürdőruháinak választékát kínáljuk, mint az ARENA, a Nike és a Speedo.   

Edzés, verseny, egyrészes és kétrészes - fürdőruha típusok  

A kiváló minőségű fürdőruhák maximális kényelmet biztosítanak úszás közben, és segítenek a technika javításában is, mivel nem korlátozzák a mozgást. A modellek széles választékában olyan fürdőruhát talál, amelyet nemcsak a medencében használhat.   

Az edzésre szánt fürdőruháknak jól kell illeszkedniük a testhez, és sokoldalúságának köszönhetően szabadidős úszáshoz is alkalmasak. A fürdőruhák típusai közül választhat egyrészes vagy kétrészes fürdőruhát. Az első opció alkalmas az úszástechnika tökéletesítésére és az intenzív edzésre, mivel kényelmet biztosít a dinamikus mozgások végrehajtása során. Az egyrészes fürdőruha kisebb vízállóságot garantál, ezért ez a leggyakrabban választott kezdő szabás a különböző úszóversenyeken. A fürdőruhának az úgynevezett "második bőr" érzését kell adnia. A kétrészes modell viszont alkalmas edzésre, de szabadidős úszásra is a medencében vagy a tóban.   

Hogyan válasszam ki a megfelelő női fürdőruhát?  

A női fürdőruha kiválasztásakor fontos a maximális kényelem biztosítása. A mérési szakaszban ellenőrizze az olyan elemeket, mint a varratok, az illesztések és a méret. Kerülje az olyan modelleket, amelyek összenyomják a testet vagy túl lazák. Figyeljen a konstrukció anyagára is, hogy ne legyen kitéve kopásnak vagy sérülésnek. Egyes modellek gyorsan száradó, klór- és UV-álló anyagokkal rendelkeznek. Ez biztosítja, hogy a fürdőruha ne sérüljön meg használat közben. Elég rugalmas ahhoz, hogy illeszkedjen a testhez, de mégsem korlátozza a mozgásszabadságot.   

Melyik fürdőruhamárkát érdemes választani?  

A megfelelő fürdőruhamodell kiválasztásakor válasszon gyorsan száradó, klórálló anyagból készült szabást. Ennek érdekében a Speedo néhány modellt CREORA® HighClo™ technológiával tervezett. Maximális védelmet nyújt a klórral szemben, és meghosszabbítja a szövet élettartamát, miközben maga az anyag nagy tömörítést is garantál. Ezen kívül a Quick Dry technológia használata lehetővé teszi, hogy a felesleges nedvesség hatékonyan távozzon a testből. A Speedo márka fürdőruhák széles választékát kínálja különböző méretekben és színvariációkban.   

Ezen kívül a Nike fürdőruhákat is választhatod a különböző fazonokban, amelyek alkalmazkodnak a testedhez, hogy úszás közben maximális kényelmet nyújtsanak. Az egyes modellek klórálló anyagokkal is rendelkeznek. Az ARENA márka viszont gyorsan száradó anyagból készült fürdőruhákat kínál professzionális szabással edzésekhez és versenyekhez. Maga az anyag UV- és klórálló.   

A Sportanónál a Speedo, a Nike és az ARENA márkák lányoknak szánt fürdőruhái is megtalálhatók a legfiatalabb úszni vágyók számára.   

Fürdőruhák - kiváló esztétika és a legmagasabb minőség a Sportano.hu üzletben.  

Ha professzionális fürdőruhát keres edzéshez és versenyekhez egyaránt, vegye igénybe a Sportano üzlet kínálatát. A termékek széles választékát kínáljuk különböző méretekben, így biztosan megtalálja az alakjához illő modellt. A fürdőruhák többféle színben kaphatók, így úszás közben is kitűnhetsz. A fürdőruha kiválasztásakor a kényelmet válassza, mert a fürdőruha semmiképpen sem korlátozhatja a mozgását.  

Ügyfélszolgálatunk segít kiválasztani a számodra megfelelő fürdőruhát, és ha a termék nem felel meg az igényeidnek, 30 napon belül visszaküldheted!  

Leírás kibontása Leírás összecsukása