Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Felfújható medencék

Felfújható medencék - válassza ki a tökéletes modellt a Sportano üzletben 

A felfújható medence nagyszerű lehetőség a vízi tevékenységekhez, különösen akkor, amikor az ablakon kívül magas a hőmérséklet. A modellek között többféle kerti medence típus létezik, és a felfújható medence ideális a legfiatalabb vízi szórakozást kedvelők számára. Megfelelő méretű, színvariáns és kiegészítő elemekkel, például csúszdával, szökőkúttal vagy ülőkével ellátott modellek állnak rendelkezésre. Sportano.hu sportboltunkban kiváló minőségű felfújható medencéket talál, beleértve az AQUASTIC professzionális márka gyermekmedencéit is. A medencék tartós anyagokból készülnek, és könnyen használhatók és tárolhatók.  

Gyermekeknek, nagy, téglalap alakú vagy csúszdás - felfújható medencék típusai és fajtái 

A felfújható medencék típusai között megtalálhatók a klasszikus felfújható gyermekmedencék, amelyek általában kisebb méretűek, és olyan kiegészítő funkciókkal rendelkeznek, mint a szökőkút vagy játékelemek. A kicsit nagyobb gyerekek számára nagyszerű választás a felfújható medence csúszdával és a felfújható medence ülésekkel. Így gyermeke a vízben való pihenés mellett jól érezheti magát és aktív lehet. A termékek között általában kerek modelleket talál, de egyre népszerűbbek a téglalap alakú, felfújható, kissé mélyebb aljú medencék is. Az ilyen típusú medencéket felnőttek és gyermekek egyaránt használhatják. A magas felfújható medence az idősebb felhasználók számára is opció, ha pedig a kisgyermek számára keres modellt, akkor a kis méretű felfújható gyermekmedencék a legjobb választás.  

Hogyan válasszon felfújható medencét? 

A felfújható medencék nagyon népszerűek, mivel más kerti medencetípusokhoz képest olcsók, könnyen kezelhetők és könnyen telepíthetők. Ez a medencetípus ideális azok számára, akiknek nincs sok helyük. A felfújható medence felállítása nem bonyolult, mivel egyszerűen egy szivattyú segítségével felfújja a medencét, majd feltölti a megfelelő mennyiségű vízzel. A felfújható kerti medence erős anyagokból készül, hogy kiküszöbölje a kilyukadás vagy sérülés kockázatát. Az ilyen típusú modell előnye a hordozhatóság is, mivel nemcsak könnyen tárolható, hanem bármikor összecsukható és máshová is áthelyezhető. 

A megfelelő felfújható medence kiválasztásakor a méretet a rendelkezésre álló helyhez, valamint a használni kívánt személyek számához kell igazítani. A magas felfújható medence felnőtteknek, míg a kis felfújható medence a gyerekeknek való választás, így biztos lehet benne, hogy gyermeke biztonságban érzi magát a vízben. Ezenkívül ellenőrizze a kiválasztott medence vízkapacitását. Egyes modellek a kialakításuk miatt nem túl nagyok, így nem fognak elég vizet tartani.  

A felfújható medence mérete 

Ha azon gondolkodik, hogy milyen méretű medence lenne ideális, a Sportano.hu üzletünkben méret tekintetében a modellek széles választékát találja. Nálunk egy nagy felfújható medencével vagy egy valamivel kisebb, csak a kisgyermekek számára készült medencével szerelkezhet fel. A medence szabványos mérete körülbelül 180 x 135 x 19 vagy 200 x 110 x 19 cm. Ha nagyobb modellt keres, a 305 x 183 x 56 cm-es medence a legjobb választás, kisgyermekek számára pedig a 117 x 122 x 36 vagy a 164 x 103 x 60 cm-es medencék is megfelelnek.  

Felfújható medence gyerekeknek és felnőtteknek 

A felfújható medencéket általában gyerekeknek tervezik, de a piacon van olyan nagyméretű felfújható medence is, amelyet felnőttek és gyerekek egyaránt használhatnak. Még így sem elég nagy a mérete a felnőttek számára, ezért ezt a medencetípust leggyakrabban a gyerekek használják. Érdemes tudni, hogy a megfelelő medencetípust a gyermek életkorához kell igazítani, mivel a nagyobb modellek jól működnek az idősebb gyermekek számára, míg a kisebb modelleket a kisgyermekek számára tervezték, hogy játszhassanak benne.  

A gyártók általában életkori ajánlásokat adnak a termékeikhez, hogy gyermeke hány éves kortól használhatja a medencét, valamint a pontos méreteket. Így biztos lehet benne, hogy a kiválasztott medencemodell megfelelő lesz gyermeke számára.  

Minőségi felfújható medencéket kínáló márkák 

A Sportanónál az AQUASTIC márka kiváló minőségű felfújható medencéit találja, amelyek a cél (pihenés vagy szórakozás), a méret és a víztérfogat szempontjából is megfelelnek. Sportboltunkban felszerelheti magát egy téglalap alakú felfújható medencével, egy kis felfújható medencével kiegészítő elemekkel, valamint egy szökőkutas medencével. Biztos, hogy a medencés vízi szórakozás legfiatalabb szerelmeseinek is tetszeni fognak, ezért a termék méretét és kapacitását gyermeke igényeihez és életkorához igazítsa. 

Hogyan kell gondozni egy felfújható medencét? 

Ha tiszta vizet szeretne élvezni, érdemes megfelelő szűrőberendezést, azaz szivattyút választani, és jó ötlet a medence vegyszerek, például klór vagy tisztítószerek használata is. Így garantált, hogy a víz tiszta és mikroorganizmusoktól mentes marad. A medencében lévő nagyobb szennyeződéseket egy szűrőn keresztül kell eltávolítani, és minden fürdés vagy hosszabb ideig tartó használaton kívüli időszak után használhat speciális porszívót. Ez a készülék hatékonyan megtisztítja a medence alját és falait a szennyeződésektől és csíkoktól. Kisebb felfújható medencék esetében érdemes a medencét időnként friss vízzel feltölteni, és a tartalom körülbelül 10%-át kicserélni. A kisgyermekek felfújható medencéi általában kis méretű modellek, így a víz cseréje nem jelent problémát. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása