Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Wing foil deszkák

Szárnyfóliás deszkák - válasszon megfelelő deszkát a Sportano sportboltban 

A szárnyfóliázás, más néven wingsurfing egy érdekes vízi sport, amely más tevékenységek, például a kitesurfing, a szörfözés és a windsurfing elemeit ötvözi. Csodálatos úszásélményt garantál, mivel a víz felszíne fölött lebegés érzetét kelti. Ahhoz, hogy ezt a vízi tevékenységet gyakorolhassuk, nemcsak a jobb szárnyra, hanem mindenekelőtt egy szárnyfóliás deszkára lesz szükségünk. A Sportanónál olyan neves gyártók kiváló minőségű deszkáit kínáljuk, mint a Lift Foils, JP Australia, Cabrinha és Fanatic

Szárnyfóliatábla működése 

A szárnyfóliázás egy olyan vízi sport, amely egy speciális - merev vagy pumpált - deszkát használ, amelynek aljára egy fóliát, vagy uszonyokat erősítenek, amelyeket gyakran csóváknak is neveznek. Úszás közben a fólia alámerül a vízbe, és olyan erőt hoz létre, amely a deszkát a versenyzővel együtt a vízfelszín fölé emeli. Lehetővé teszi, hogy még enyhe széllökésekben is lebegjen. A szárnyszárnyak az első és a hátsó részen vannak a fedélzethez rögzítve, ahol az első rész felelős az erő kifejtéséért, a hátsó rész pedig a megfelelő stabilizációt biztosítja. Az egész készlet propellere a szárnyfólia, amelynek kialakítása inkább sárkányra hasonlít, hasonlóan a kitesurfingben használt szárnyhoz. Úszáskor a szárnyat egy speciális fogantyún kell tartani, de nem használnak zsinórt vagy rudat, mint a szörfözésnél. A szárnyfóliás deszka először is lehetővé teszi, hogy a deszkát mozgásba hozza és elkapja a megfelelő sebességet, segítve magát a szárnnyal, amellyel fel kell gyorsítania. A deszka lehetővé teszi, hogy a víz felszíne fölött mozogj, és ezzel együtt mozogsz, hullámról hullámra haladva és a pálya szakaszain a vízen. 

Hogyan válasszunk szárnyfóliatáblát? 

Ha úgy dönt, hogy olyan tevékenységet végez, mint a szárnyfóliázás, akkor fel kell szerelnie magát egy speciális deszkával, és mind merev, mind pumpált modellek rendelkezésre állnak. A felfújható deszka sokkal népszerűbb, mivel nem foglal sok helyet, és könnyen tárolható és szállítható. Mindössze annyit kell tennie, hogy a vízbe lépés előtt feltölti levegővel, hogy teljesen készen álljon az úszásra. A wing foil deszka kiválasztásakor ügyeljen a felhajtóerőre, a méretre és a felhasználó súlyának megfelelő modell kiválasztására. Kezdők számára általában a testsúlyuknál 40-60 literrel nagyobb deszkákat választanak. A tapasztalt versenyzők viszont 15-20 literrel nagyobb deszkát választhatnak. Ha még csak most kezded a sportot, válassz a súlyodnak és a felhajtóerődnek megfelelő wing foil deszkát. A megfelelő termék kiválasztásához célszerű úszás közben tesztelni, hogyan viselkednek a kiválasztott deszkamodellek a vízben.  

Szárnyas fólialapok - árak és márkák, amelyek kiváló minőséget kínálnak 

A Sportanónál olyan neves gyártók kiváló minőségű wing foil deszkáit találod, mint a Lift Foils, JP Australia, Cabrinha és Fanatic. Ha professzionális modellt keres, a Cabrinha márka könnyűszerkezetes deszkákat kínál, amelyek EPS habból és kompozit műanyagból készülnek. A deszka teljes hosszában szénszálat használnak a merevség és a tartósság növelése érdekében. Másrészt, egyes JP Australia deszkamodellek Drop-Stitch technológiával készülnek, amely több ezer poliészterszálból áll, amelyek felfújáskor merevvé válnak, így a deszka stabil és szilárd lesz. A Fanatic deszkákat optimalizált rocker formával, valamint a kényelem érdekében süllyesztett fedélzeti formával is felszereljük. A professzionális szárnyfóliatáblák ára a mérettől vagy az alkalmazott technológiától függően változik. Egyes modelleket 3500 és 5000 ezer között találsz, míg a legdrágább termékek ára 6000-től akár több mint 10 000-ig terjed. 

A wing foil készlet nem csak egy deszkából, hanem egy szárnyfóliából is áll, amely nélkül lehetetlen lenne a vízen úszni. Válassza ki a megfelelő felszerelést, hogy kényelmesen és biztonságosan tudjon úszni. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása