• Ingyenes szállítás
 • 30 napos visszatérítés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Asztalitenisz ütők

Termékek: 34

View as
 1. DONIC Sensation 700 asztalitenisz ütő 734403
  12 680,00 Ft
  10 870,00 Ft
  OS

  1

 2. Butterfly Timo Boll bronz asztalitenisz ütő
  6 885,00 Ft
  6 340,00 Ft
  OS

  1

 3. Butterfly Timo Boll Gold asztalitenisz ütő
  11 775,00 Ft
  OS

  1

 4. Butterfly Timo Boll Platin asztalitenisz ütő
  15 400,00 Ft
  OS

  1

 5. Butterfly asztalitenisz ütő Timo Boll Ezüst
  7 790,00 Ft
  OS

  1

 6. Butterfly Zhang Jike asztalitenisz ütő
  21 740,00 Ft
  20 830,00 Ft
  OS

  1

 7. DONIC Waldner 5000 asztalitenisz ütő 751805
  38 950,00 Ft
  34 420,00 Ft
  OS

  1

Asztalitenisz-ütők a Sportano.hu weboldalon

A Sportano.hu asztalitenisz egy magas szintű játék. A siker és az izgalmas játék kulcsa a játékosok képességeihez igazított professzionális felszerelés. Kínálatunkban a legmagasabb minőségű anyagokból készült, különböző játékstílusokhoz készült asztalitenisz-ütőket talál. Függetlenül attól, hogy a szabadidős összecsapásokat vagy a profi versenyeket választja - mindig számíthat a legjobb márkák precíz gyártású, megbízható felszerelésére. 

Milyen asztalitenisz ütőt vegyek?

A Sportano üzlet olyan asztalitenisz ütőket kínál, amelyek megfelelnek a profi játékosok és a klubban pattogtatni a labdát szerető szabadidős játékosok elvárásainak. Melyik asztalitenisz-ütő a legjobb a sportággal való kalandozás kezdetén? Az ideális modell kiválasztásakor 3 paraméterrel találkozik, amelyek az asztalitenisz-ütő jellemzőit írják le - az irányítás, a forgás és a sebesség, amelyeket gyártótól függően 1-10 és 1-100 közötti skálán határoznak meg. Kezdők számára jól működnek a nagyobb kontrollal rendelkező, de alacsonyabb sebességű evezők, amelyek megkönnyítik a manőverezést és jobb labdaérzékelést tesznek lehetővé. A konstrukció általában egy ALL deszkából áll, amely ideális az ütéstechnikák elsajátításához, és egy bélésből - minél vékonyabb, annál jobb a kezdőknek, ezért válasszon 1,2-1,4 mm-t

Olyan asztalitenisz ütőt keres, amellyel fejlesztheti a képességeit? A Sportano.hu kínálatában olyan modelleket talál, amelyek meglehetősen magas szintű vezérlést és nagyobb sebességet garantálnak. Az ALL és ALL+ típusú modellek dinamikus és pontos játékot tesznek lehetővé. Ha rendszeresen gyakorol, válasszon 1,5 mm-nél vastagabb párnával rendelkező botokat. A könnyebb ütő nagyobb kontrollt, a nehezebb pedig nagyobb sebességet biztosít. 

A professzionális asztalitenisz-ütő egy meghatározott játékstílusra készül. A Sportanóban vannak olyan ütők, amelyeket a gyors játékot kedvelő és az erős ütéseket értékelő támadó játékosok számára terveztek, és olyan ütők, amelyeket a védekező játékosok számára terveztek, akik hatékonyan akarják visszaverni az ellenfél támadásait. A gyors tempót és az erős lövéseket kedveled? Válassz egy OFF- vagy OFF+ táblával rendelkező modellt, amely lehetővé teszi, hogy megmutasd képességeidet egy nagy sebességű párbaj során. Ha a védekező és technikai játékot kedveli, a DEF, DEF+ és ALL táblák magas kontrollal és alacsony sebességgel az Ön számára készültek. 

A legjobb asztalitenisz ütők a profi márkáktól

A Sportano shop a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség által jóváhagyott raklapokat kínál a szabadidős asztaliteniszezéshez és a professzionális ütőkhöz. Több réteg kiváló minőségű fából készült, különálló darabokból összeállított, gyakran karbon távtartókkal, hogy hatékonyabbá tegye a játékot. Üzletünkben széles választékban talál különböző formájú asztalitenisz ütőket, többek között FL (homorú), ST (egyenes) és AN (anatómiai) nyéllel, ami kényelmes fogást garantál. Minőségüket az ütősportok területén elismert gyártók biztosítják, és olyan modern technológiákat és rendszereket kínálnak, mint az ABP vagy a pivot, a pörgésgátló és a sima, nagy forgásállóságú burkolatok

Leírás kibontása Leírás összecsukása