Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fitness melltartók

Sportmelltartó - professzionális sportmelltartó modellek a Sportano.hu weboldalon 

A sportmelltartónak hatékonyan kell alátámasztania a mellkast. A kivitelezés minősége befolyásolja a gyakorlatok kényelmét, ezért figyelni kell a kivitelezés anyagára, az alkalmazott technológiákra és egyéb további előnyökre, amelyek növelik az értékét. Az edzőmelltartók legmagasabb minőségét a Nike, Moonholi, GymGlamour, Joy in me és más professzionális sportmárkák biztosítják, amelyek termékeit a Sportano.hu webáruházban találod.  

Párnázott, támasztó vagy elöl rögzíthető - sportmelltartók típusai

Egy jó sportmelltartó kordában tartja a melleket, és jelentősen korlátozza a mozgást, ezért érdemes már a kezdetektől fogva beruházni egy ilyenbe, hogy valóban kényelmes edzést biztosítson.  

Párnázott sportmelltartó

Ez a párnázott, merevítővel ellátott sportmelltartó nagyobb mellű nők számára is alkalmas. Ez kordában tartja a melleket, és megakadályozza, hogy dinamikus gyakorlatok közben is elmozduljanak. 

Push-up sportmelltartó

A push-up melltartók megemelik a melleket és optikailag megnagyobbítják őket, miközben hihetetlenül kényelmesek. Különösen a kis mellű nők számára ideálisak. A push-up melltartó a speciális betéteknek köszönhetően ráadásul nagyon puha, és jól támogatja a mellet az erőteljes testmozgás során. 

Elöl rögzíthető sportmelltartó

Az elöl záródó melltartó speciális kialakítása biztosítja a kényelmet. Az ilyen típusú melltartóknak azonban tökéletesen kell illeszkedniük a testhez, hogy a lehető legjobban alátámasszák a mellkast. Ezenkívül a rögzítésnek szilárdnak kell lennie, hogy megakadályozza az elmozdulást. Az elölről rögzíthető melltartó lehet push-up, puha melltartó vagy merevítővel ellátott. 

Sportmelltartó futáshoz

A futóknak szánt sportmelltartók szilárd támaszt nyújtanak a melleknek, és jól elvezetik az izzadságot. Ezt különösen a puha szintetikus anyagok biztosítják, amelyeknek a melltartó belsejében nincsenek varrások, és védelmet nyújtanak a kidörzsölődés ellen. A futómelltartók szintén fordított nyolcszögletű kosarakkal rendelkeznek, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak a mozgáshoz és elnyelik az ütéseket

Hogyan válasszunk megfelelően sportmelltartót?

A sportmelltartó kiválasztásakor figyelnie kell annak kerületére, pántjaira, csészéjére és mindenekelőtt a konstrukció anyagára. A tréningmelltartónak egy kicsit szorosabbnak kell lennie, mint a mindennap viselt melltartónak, hogy megfelelően alátámassza a melleket. A melltartó kosarának szorosan kell illeszkednie a mellek köré, és a varrásoknak laposnak kell lenniük, hogy megelőzzék az irritációt

A pántok elhelyezkedése szintén döntő fontosságú a melltartó illesztésekor. Először is, teljesen állíthatónak kell lenniük, hogy szabadon beállíthassa őket. A pántok lehetnek szélesek vagy vékonyak, hátul keresztezettek és felhúzottak vagy nem. Az X-alakúak jól támogatják a mellet és alkalmazkodnak a mozgáshoz. 

A sportmelltartók rögzítései közül a legelterjedtebbek a hátul elhelyezett kampók, amelyek a tartósságot szolgálják. Vannak olyan melltartók is, amelyeket a fej fölé helyeznek, és olyanok is, amelyek elöl cipzárral rendelkeznek. 

A minőségi sportmelltartók szintetikus anyagokból, például poliészterből, nejlonból és elasztánból készülnek, ami biztosítja a mozgás szabadságát. A szintetikus szálak felelősek a nedvesség elvezetéséért, és hőszabályozó tulajdonságokkal rendelkeznek, hogy megfelelő szellőzést biztosítsanak edzés közben.  

A kis mellű, aktív nők számára a top stílusú melltartók lesznek ideálisak, a nagyobb mellű nők számára pedig a párnázott, merevítővel ellátott sportmelltartók működnek jól. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása