Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Járművek

Járművek - szórakozás és biztonság a Sportano webáruházban 

Az elektromos vagy mechanikus járművek kiváló ajándékötletet jelentenek a kicsiknek. Az ilyen típusú berendezések használata során garantálják a szórakozást és a hihetetlen élményeket. A Sportano üzlet Járművek kategóriájában elektromos robogókat, motorkerékpárokat, gokartokat vagy quadokat talál a gyermekek számára olyan márkáktól, mint az EXIT és a Razor. A kicsiknek szánt járművek garantálják a nagyszerű szórakozást, miközben olyan mechanizmusokkal vannak felszerelve, amelyek biztosítják a kényelmet és a biztonságot, ami rendkívül fontos. Tekintse meg az összes terméket, és válassza ki a gyermekének megfelelő játszójárművet.  

Elektromos vagy mechanikus járművek - melyiket válasszuk? 

Az olyan mechanikus járműveket, mint a gyermek gokart, a használt mechanizmustól függően izomerővel irányítják. Az ilyen típusú felszerelés a gyermek erőfeszítését és munkáját igényli, így aktívan tölti az időt. Ez pozitív hatással van a gyermek mozgáskoordinációjára és motoros képességeire. Az elektromos járművek viszont az utóbbi időben nagyon népszerűvé váltak, és a nagy teljesítményű akkumulátorok és a különböző funkciók használata csodálatos vezetési élményt nyújt. Nem kell aggódni a biztonság miatt, mivel az ilyen típusú elektromos járművek a gyermek életkorához és magasságához igazodnak, és sebességkorlátozással rendelkeznek. Az elektromos járművekkel a gyermek fejleszti a tájékozódási készséget, megtanulja a reflexeket és javítja a motoros koordinációt. 

Autók, motorkerékpárok, quadok, robogók vagy elektromos gokartok gyerekeknek - mit válasszunk és mi a különbség? 

A testegyensúly, a mozgáskoordináció vagy a reflexek elsajátítását a gyermek legkorábbi éveitől kezdve be kell vezetni. Ebben az esetben célszerű olyan járműveket választani, mint a gyermekautók, motorkerékpárok, robogók, gokartok vagy robogók. Ezek mechanikus és elektromos változatban is kaphatók. Ezek főként kialakításukban vagy a gyermek életkorához és magasságához való igazításukban különböznek egymástól, és az utóbbi időben egyre gyakoribbá váltak a járművek elektromos változatai, amelyek önvezetésre vagy a szülők általi távvezérlésre szolgálnak.  

Elektromos autó gyerekeknek  

A legfiatalabb autórajongók egyik legnépszerűbb járműve a gyermekeknek szánt elektromos autó. Vásárlás előtt fontolja meg, hogy melyik modell lesz a legmegfelelőbb, mivel a piacon különböző modellek, valamint kialakítások - együléses, kétüléses, távirányítóval vagy akkumulátorral működtetett - állnak rendelkezésre. A 3 éves és annál idősebb felhasználók számára az együléses, kontúrosabb ülésekkel, biztonsági övvel ellátott és kisebb méretű együléses modellek jól működnek. A 4 éves és idősebb gyermekek számára nagyobb teherbírású és sokkal gyorsabb járművet választhat. Másrészt, a 6 éves és idősebb gyerekek szeretni fogják a nagy teljesítményű motorral rendelkező, akár 10-15 km/h sebességre is felgyorsuló elektromos gyermekautókat.  

A gyermekeknek szánt elektromos motorkerékpár vagy a gyermekeknek szánt elektromos cross is népszerű, így a gyermek már korán gyakorolja a motoros koordinációt és javítja a motoros készségeket.

Elektromos quad gyerekeknek  

A gyermekeknek szánt elektromos quadok szintén népszerűek, mivel hatalmas szórakozást nyújtanak, miközben biztonsági funkciókkal is rendelkeznek. Érdemes olyan modelleket választani, amelyek biztonsági övvel vagy gyorsan reagáló fékkel rendelkeznek. Általában a készülékek teljesítménye nem haladja meg a 45 W-ot, és a sebességük a modelltől függően legfeljebb 20 km/h lehet. A legkisebbeknek érdemes olyan eszközt választani, amely különböző kiegészítő funkciókkal, például fényekkel, dallamokkal vagy csengőkkel rendelkezik. Idősebb gyermekek esetében a modellt úgy kell összepárosítani, hogy működése optimális legyen a használat szintjéhez, mivel egyes modellek kevesebb mint egy órán át nyújtanak utazást. A gyermekeknek szánt elektromos quadnak puha kerekekkel, lehetőleg EVA-habból készült kerekekkel, valamint kényelmes üléssel és a gyermek magasságának megfelelő kormányrúddal kell rendelkeznie. 

Elektromos robogó gyerekeknek  

A gyermekeknek szánt elektromos robogó a klasszikus robogó miniatűr változata, amely úgy néz ki, mint egy elektromos robogó üléssel. Az ilyen típusú modellek erősebb motorokkal és nagyobb akkumulátorral vannak felszerelve, amelyek sebességet és hosszabb, akár kétórás utazást biztosítanak egyetlen feltöltéssel. A gyermek elektromos robogó nagyszerű választás az idősebb gyermekek számára, garantálva a biztonságot és a kényelmet a járművön való közlekedés során.  

Elektromos gokart gyerekeknek  

A gyermekeknek szánt elektromos gokart viszont jól használható a szabadidős lovagláshoz, és létezik a mechanikus gokart is, amelyet a felhasználó izmai hajtanak. A motoros koordináció tanítására és a kerékpározni tanuló gyermekek számára is alkalmas. Az elektromos modell az idősebb gyermekek számára készült, akik képesek elsajátítani ezt a fajta eszközt. Általában kisebb teljesítményű akkumulátorral és 25 km/h maximális sebesség elérésére alkalmas. 

Járművek fiúknak és lányoknak - hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt? 

A megfelelő jármű kiválasztásakor - legyen az mechanikus vagy elektromos - igazítsa a modellt gyermeke korához és magasságához, hogy biztonságosan és kényelmesen tudjon vele közlekedni. Egyes járművekben állítható kormánykerék vagy ülés van, és a kialakítást a gyermek életkorának megfelelően kell megválasztani. A legkisebbek számára az elektromos autók, quadok vagy motorkerékpárok is jól használhatóak. Nagyobb gyermekek számára ideálisak az elektromos gokartok vagy robogók. Egyes modellek a felhasználó maximális terhelhetőségét illetően is korlátozásokkal rendelkeznek, amelyeket figyelembe kell venni. Ezenkívül a fiúk és a lányok járművei általában színváltozatokban különböznek, és a fiúk és a lányok is használhatják ugyanazokat a járműveket.  

Elektromos járművek gyerekeknek - hogyan tartsa biztonságban gyermekét? 

A biztonság a legfontosabb szempont, amikor a megfelelő járművet választja gyermeke számára. Nem kell azonban aggódnia, ha a megfelelő modellt választja, amely megfelel gyermeke korának, súlyának és magasságának. A legtöbb jármű, például a gyerekek elektromos autója biztonsági övvel és fékkel rendelkezik, és néha azonnal elindul, amikor levesszük a lábunkat a gázpedálról. Egyes járműmodellek távirányítóval is fel vannak szerelve, így a szülők irányíthatják a pályát, a sebességet és akár fékezhetik is a készüléket. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása