• Ingyenes szállítás
 • 30 napos termékvisszaküldés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Fekvő kerékpárok

Termékek: 1

View as
 1. Schwinn 510R 100936 Álló kerékpár
  262 590,00 Ft
  226 360,00 Ft
  OS

  1

Vízszintes álló kerékpárok - válassza ki a megfelelő modellt a Sportano üzletben 

Megfelelő edzőgépet keres, amely nem terheli meg a hátát? A vízszintes álló kerékpár egyre népszerűbbé válik, és a függőleges álló kerékpár alternatívája. Először is, lehetővé teszi, hogy kényelmes, félig fekvő helyzetben gyakoroljon. Enyhíti az ízületek és a gerinc megterhelését, ezért alkalmas az idősek, a túlsúlyos emberek és az egészségügyi problémákkal küzdők számára. A Sportanónál olyan professzionális márkák kiváló minőségű vízszintes álló kerékpárjait kínáljuk, mint a Kettler, Matrix, Life Fitness, Technogym, Schwinn, SportsArt és Nautilus. A méret, a funkció vagy a teljesítmény tekintetében az Ön igényeinek megfelelő modellel szereljük fel Önt.  

Vízszintes álló kerékpár - előnyök és hatások. Melyik izmokat dolgoztatod? 

A vízszintes álló kerékpár nagyméretű üléssel, háttámlával és speciális fogantyúkkal van felszerelve az oldalán, amelyek lehetővé teszik, hogy edzés közben megőrizze és javítsa a testhelyzetét. A lendkerék és a pedálok elöl helyezkednek el, így maga a nyereg hátul van, félig fekvő helyzetben. Ez a megoldás garantálja a gerinc kisebb megterhelését és védi az ágyéki régiót. Érdemes tudni, hogy a készüléket gyakorlatilag mindenki számára tervezték, és az idősek, a túlsúlyosok vagy a gerincbetegségben szenvedők is sikeresen használhatják. A fekvőbiciklizés növeli a test kapacitását, ami javítja a vérkeringést, és megfelelő edzésprogramot alkalmazva égeti a zsírszövetet. A gép használata során a láb- és a hasizmok dolgoznak a legtöbbet, így erősítve az egyes izomrészeket.  

Ha kíváncsi, vízszintes vagy függőleges álló kerékpár, ezek leginkább az alkalmazott kialakításban különböznek. A függőleges változat nem ajánlott a gerincbetegek számára, és egyes modellek hosszabb használat során kényelmetlenek lesznek. 

Hogyan válasszam ki a megfelelő vízszintes álló kerékpárt? 

Az álló kerékpár megfelelő modelljének kiválasztásakor figyelmet kell fordítani az ellenállási mechanizmusra. Vannak főként mágneses kerékpárok, ahol az ellenállást tárcsával vagy számítógéppel állíthatja be, és elektromágneses kerékpárok. Egy másik fontos paraméter a lendkerék súlya, amely minél nehezebb, annál nagyobb terhelést tud generálni. Kezdők számára a 6-8 kg-os keréktömegű modellek a legjobbak, de természetesen találhatsz magasabb értékű modelleket is. A vízszintes álló kerékpár gyakran rendelkezik kiegészítő funkciókkal, például számítógéppel vagy vezérlőpanellel. A beépített képernyő nemcsak élvezetesebbé teszi az edzést, hanem lehetővé teszi a legfontosabb paraméterek - nemcsak az edzésidő, a távolság, a pulzus vagy az elégetett kalóriák száma - ellenőrzését is. A modern számítógépek beépített képzési programokkal rendelkeznek, és Bluetooth vagy Wi-Fi kapcsolatot is lehetővé tesznek.  

Fontos tudni, hogy a fekvő kerékpár sokkal nagyobb lehetőség, mint a helyhez kötött kerékpár. Nemcsak több helyet foglal, de nehezebb is. Egyes gyártók azonban speciális szállító kerekeket vagy kiegészítő alkatrészeket használnak, amelyek lehetővé teszik a készülék bárhová történő mozgatását.  

Helyhez kötött fekvő kerékpár - melyik márkát válasszuk? 

Sportboltunkban olyan márkák kiváló minőségű vízszintes álló kerékpárjait kínáljuk, mint a Schwinn, a Technogym Matrix, a Life Fitness, a Nautilus vagy a SportsArt. A Sportanónál egy professzionális Kettler vízszintes álló kerékpárt talál különböző paraméterekkel és egy intuitív kezelőpanellel, amely lehetővé teszi a megfelelő üzemmód és edzésprogram kiválasztását. Az ergonomikus és kényelmes nyereg több fokozatban állítható. A Schwinn álló kerékpár viszont vezérlőpanellel és 16 fokozatban állítható ellenállással rendelkezik, valamint virtuális útvonalakon keresztül edzésalkalmazásokhoz is csatlakoztatható. A kényelmes, állítható ülés és a csúszásmentes pedálok biztosítják a kényelmet és a biztonságot.  

Vegye igénybe professzionális ügyfélszolgálatunkat, amely segít kiválasztani a megfelelő készüléket, és ha az nem felel meg az elvárásainak, akár 30 napig visszaviheti a készüléket! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása