Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Függőleges kerékpár

Felhúzható kerékpárok - válasszon egy megbízható és tartós kerékpárt a Sportano webáruházban 

A megfelelő gépet keresi a hatékony edzéshez, és szüksége van a testzsír csökkentéséhez vagy a fittség javításához szükséges felszerelésre? Válassza a függőleges edzőkerékpárt, amely kiválóan alkalmas otthoni edzésekhez. Modern teherállító rendszerekkel felszerelve nem foglal sok helyet, és nagyon könnyen kezelhető. Tökéletes lesz az alap- és intenzívebb képzéshez. A Sportanónál olyan neves gyártók, mint az Urbogym, ProForm, Matrix, Life Fitness, Kettler, Schwinn, Spokey, SportsArt és Kettler kiváló minőségű álló kerékpárokat kínálunk.  

Függőleges és vízszintes kerékpárok - mi a különbség? 

Ha kíváncsi, vízszintes vagy függőleges álló kerékpár, először is érdemes tudni, hogy a függőleges modellnél a pedálok a nyereg vonalában, pontosabban alatta vannak, így a lábak kissé behajlítva vannak edzés közben. A függőleges kerékpár megfelelően imitálja a hagyományos kerékpározást, és az ellenállási mechanizmusok lehetővé teszik a lendkerék által biztosított ellenállás beállítását. Ennek eredményeképpen a függőleges kerékpár a fogyásért, a lábizmok erősítéséért, valamint a fittség és a kondíció javításáért dolgozik. A vízszintes kerékpárokat viszont olyan emberek számára tervezték, akik hátproblémákkal küzdenek, vagy sérülés után visszatérnek a fizikai aktivitáshoz. Ennek oka, hogy a fekvőbicikli egy háttámlával ellátott nyereggel van felszerelve, a pedálok pedig a gép elején helyezkednek el. Ez a megoldás jelentősen tehermentesíti a gerincet, és jól alkalmazható azok számára, akik aggódnak a sportoláshoz való visszatérés miatt súlyos sérülések után.  

A megfelelő függőleges kerékpár kiválasztása 

A függőleges álló kerékpár kiválasztásakor fontos, hogy minden technikai paraméterre, különösen az ellenállási mechanizmusra figyeljünk. Vannak olyan mechanikus kerékpárok, amelyek szíjfékkel fejtenek ki ellenállást. Sokkal jobb lesz egy mágneses függőleges kerékpár, ahol a terhelés egy tárcsán vagy vezérlőpanelen keresztül változtatható. Kifinomultabbak az elektromágneses modellek. Ezenkívül a lendkerék súlya is fontos, mivel minél nehezebb, annál nagyobb ellenállás keletkezik. Kezdőknek az 5-8 kilogrammos kerekekkel rendelkező modelleket ajánljuk. A nehezebb berendezések olyan berendezések, amelyek nagyobb terhelést képesek generálni. A megfelelő modell kiválasztásakor érdemes figyelembe venni az elektronikát, pontosabban a számítógépet vagy a vezérlőpanelt, mivel ez nem csak a megfelelő funkciók kiválasztását könnyíti meg, hanem az edzés idejét is kellemesebbé teheti. Jelenleg a számítógéppel és vezérlőpanellel ellátott modellek népszerűek, ahol edzésprogramokat választhat és nyomon követheti a legfontosabb paramétereket, például az időt, a távolságot, az elégetett kalóriákat vagy a sebességet. A vezeték nélküli kapcsolat lehetővé teszi a mobileszközökkel való kompatibilitást.  

A megfelelő függőleges kerékpár mérete is fontos, különösen, ha otthoni használatra választja. Néha a gépeknek van egy adott maximális felhasználói súlya, amit figyelembe kell venni a vásárláskor. 

Fekvő kerékpárok - márkák, amelyekre érdemes fogadni 

A Sportano.hu üzletünkben kiváló minőségű, neves gyártóktól származó, felegyenesedett edzőkerékpárokat talál. Az általunk kínált modellek között szerepelnek az Urbogym álló kerékpárok, ahol a kiválasztott termékek széles körű ellenállás-beállítással, valamint modern LCD kijelzővel ellátott vezérlőpanellel rendelkeznek, amely a legfontosabb edzési paramétereket mutatja. Ha professzionálisabb gépre van szüksége, a Horizon Fitness kínál olyan modellt, amely képes a paraméterek monitorozására, edzésprogramok kiválasztására és vezeték nélküli kapcsolatra. A SportsArt válogatott gépei viszont néha 40 ellenállás-szabályozási szinttel, gyorsválasztó gombokkal ellátott kijelzővel és az SA WELL+ alkalmazással rendelkeznek. 

Tekintse meg a Reebok, Schwinn, TOORX, York Fitness, ProForm, Technogym, Life Fitness, Horizon Fitness, Nautilus vagy Matrix felszereléseinek kínálatát a Sportano.hu sportboltban. Professzionális ügyfélszolgálatunk segít kiválasztani a megfelelő modellt, és ha nem felel meg az elvárásainak, akár 30 napon belül visszaküldheti! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása