Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpáros öv- és nyeregtáskák

Kerékpár vesék - megbízható modellek a Sportano sportboltban 

A kerékpározás szerelmesei bizonyára tudják, hogy a kényelmes egykerekű kerékpározáshoz elengedhetetlenek a megfelelő kiegészítők. A kerékpáros vese akkor jön jól, ha kisebb felszereléseket és alapvető dolgokat szeretne szállítani. Ráadásul mindig kéznél van, amire szükséged van, hiszen a vesét többféleképpen is viselheted, a modellt az igényeidhez igazítva. A Sportano.hu tartós és funkcionális kerékpáros veséket kínál olyan márkáktól, mint a Thule, az Acepac, az EVOC, a FOX és a Camelbak. Felszereljük Önt tartályos vagy tartály nélküli modellel, valamint különböző kapacitású vesékkel.  

Kerékpáros vese - megbízható megoldás nem csak kerékpározáshoz 

A kerékpáros vese kiválóan helyettesíti a hátizsákot, sokkal kényelmesebb, és mozgás közben nem akadályoz. Ezenkívül a vesét többféleképpen lehet viselni, attól függően, hogy milyen szabást választasz. A kerékpáros vesét lehet csípőn vagy derékon viselni, de ez jelentősen akadályozza a mozgást lovaglás közben, ezért jobb megoldás a modell háton való viselése. Kis befogadóképességükkel tűnnek ki, így csak a szükséges tárgyakat viheti magával az útra.  

A kerékpáros vesék nem csak kerékpározáshoz alkalmasak, hanem elég sokoldalú modellek ahhoz, hogy más szabadtéri tevékenységek során vagy mindennapi viseletre is használhatók legyenek. A palacktartóval vagy kerékpáros vesével ellátott modellek már speciálisabb termékek, amelyeket terepkerékpározáshoz és hosszabb kerékpáros útvonalakra szánnak.  

A megfelelő kerékpárvese kiválasztása - alapvető információk 

A kerékpáros vese kiválasztásakor figyeljen a konstrukció anyagára, amely lehetőleg műszaki anyagokból, például poliészterből készüljön. Ez biztosítja a nagy tartósságot és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást. A vízálló anyagok további bónuszt jelentenek, mivel a vese nem szívja magába a vizet, ha kedvezőtlen körülmények között lovagol. Állítsa be a termék kapacitását is, ahol a Sportano üzletünkben 0,5-től akár 5 literig terjedő kapacitású kerékpáros veséket kínálunk. A rögzítő és övbeállító rendszer megkönnyíti a modell kerékpároshoz való illesztését, miközben a termék gyors fel- és levételét is befolyásolja. A rekeszekkel ellátott funkcionális zsebek lehetővé teszik, hogy a tárgyakat optimálisan a megfelelő helyekre helyezze a vesében. 

Népszerű modell a kerékpáros vese víztartállyal, azaz egy speciális víztartállyal, amelyből egy cső kivezetésére van lehetőség, így megállás vagy a kerékpárról való leszállás nélkül lehet folyadékot inni.  

Mely márkák kínálnak minőségi kerékpáros veséket? 

Ha professzionális modellt keres, a FOX kerékpáros vese tökéletes rövid és hosszabb utakra - különböző kapacitással. 600D ripstop poliészter anyagból készült, amelyet nagy tartósság jellemez. A Camelbak kerékpáros veséje viszont víztartállyal és fényvisszaverő elemekkel van felszerelve, és tartós hálós anyagból készült. Az állítható pánt lehetővé teszi a megfelelő illeszkedést. Az EVOC, a Thule és az Acepac kerékpáros vesét különböző kapacitással, valamint tartállyal is megtalálja kínálatunkban.  

Professzionális ügyfélszolgálatunk segít kiválasztani a megfelelő kerékpáros vesemodellt, és ha a kiválasztott modell nem felel meg az elvárásainak, akár 30 napig visszaküldheti. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása