Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Hydro Flask

A Hydro Flask egy vezető amerikai márka, amely kiváló minőségű vizes palackok, élelmiszer-tartályok, valamint termikus zacskók és palackok gyártására szakosodott. A Hydro Flask márka 2009-es, az oregoni Bendben történt megalapítása óta folyamatosan változtatta a hordozható konténerek megítélését, forradalmi hőtechnikai megoldásokat kínálva.

Travis Rosbach és Cindy Weber, a márka alapítói a Hydro Flaskot a szabadtéri kalandok iránti szenvedélyből és a fenntartható életmódra való törekvésből hozták létre. A márka mottója - #RefillForGood - tükrözi fő céljukat, amely az ökológiai tudatosság növelése és az egyszer használatos műanyagok használatának csökkentésére való ösztönzés.

A Hydro Flask termékek a legmagasabb minőség, tartósság és hatékonyság szinonimája. A Hydro Flask vizespalackokat, ételtartókat, termikus zacskókat és palackokat úgy tervezték, hogy az italokat és az ételeket hosszú ideig melegen tartsák, függetlenül a külső körülményektől. Mindez a márka duplafalú TempShield vákuumszigetelési technológiájának köszönhetően.

Emellett a Hydro Flask a környezet védelmével is törődik. A palackok újratöltésének népszerűsítésével a márka ösztönzi a hulladékcsökkentést és az egyszer használatos műanyagok korlátozását. A Hydro Flask aktív résztvevője a környezetvédelmi mozgalomnak, és arra törekszik, hogy olyan termékeket hozzon létre, amelyek kiemelkedő teljesítményűek és környezetbarátak.

A Hydro Flask nem csak egy márka, hanem egy olyan életstílus, amely inspirálja és meggyőzi az embereket, hogy fenntartható döntéseket hozzanak. Innovatív termékeiknek köszönhetően a felhasználók ideális hőmérsékleten élvezhetik italaik és ételeik hosszú távú tartósítását, miközben a műanyaghulladék csökkentésével hozzájárulnak bolygónk védelméhez.

Leírás kibontása Leírás összecsukása