Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Sátor tartozékok

Tartozékok sátrakhoz - elengedhetetlen kellékek a szabadtéri nyaraláshoz

Aki nyaralt már sátorban, tudja, mennyire fontosak a megfelelő kiegészítők. Különösen fontosak azok, amelyek kényelmes alvást és biztonságot biztosítanak nehéz turisztikai körülmények között. A Sportano.hu oldalon a legjobb márkák sátortartozékainak széles választékát kínáljuk, mint például a Coleman, Easy Camp, JRC, Outwell, Thule, Sea to Summit vagy Tatonka.

Sátorfák és sátorfák - a biztonságos szabadtéri kikapcsolódás alapja

A sátor biztonsága és stabilitása nagymértékben függ a rögzítéshez használt csapok és csapok minőségétől és típusától. Attól függően, hogy milyen talajon fogjuk felverni a sátrat, érdemes a megfelelő eszközöket kiválasztani. Érdemes odafigyelni a kiválasztott csapok és csapok szilárdságára és tartósságára.

Csapok és csapok típusai

Különféle típusú heringek és csapok kaphatók a piacon, amelyek erőssége és felhasználása különbözik. Az egyik legnépszerűbb típus az acélcsapok, amelyeket nagy szilárdság és korrózióállóság jellemez. Az alumínium csapok viszont könnyebbek és tartósabbak, mint a klasszikus acélcsapok.

Érdemes odafigyelni a tiplik típusára is. A puha talajra szerelt csapoknak V alakúnak kell lenniük, ami jobb stabilitást és talajtartást biztosít. Kemény felületekhez azonban érdemes olyan kampós csapokat választani, amelyek nehéz körülmények között is biztonságosan tartják a sátrat.

Sátorcsapok és -csapok – melyiket válasszuk?

A sátorfák és csapok kiválasztásakor több kulcsfontosságú tényezőre is érdemes odafigyelni. Mindenekelőtt mérlegelnie kell, hogy milyen talajon fogja felállítani a sátrat. A puha talaj, például a föld vagy a homok, más eszközöket igényel, mint a kemény felületekhez, például az aszfalthoz.

A sátor mérete és típusa is fontos. Minél nagyobb a sátor, annál tartósabb csapok és csapok szükségesek a rögzítéséhez. Emellett érdemes jó anyagokból készült heringeket és csapokat választani, amelyek ellenállnak a korróziónak és a mechanikai sérüléseknek.

Kényelmes utazási ágynemű – hogyan válasszuk ki a megfelelőt

A kempingágynemű olyan textíliák gyűjteménye, mint például lepedők, párnahuzatok és takarók, amelyeket kifejezetten kempingezéshez és más szabadtéri tevékenységekhez terveztek. A kényelem, a hőszigetelés és a könnyű tisztítás érdekében tervezett turista ágynemű minden utazó felszerelésének nélkülözhetetlen eleme.

Sátortakaró - módja a kényelmes nyaralásnak

A sátortakaró nagyszerű módja a kényelmes nyaralásnak. Ennek köszönhetően további védőréteget hozhatunk létre a hideg és a nedvesség ellen, valamint meleg és hangulatos belső teret alakíthatunk ki. Érdemes odafigyelni az ágytakaró anyagára és méretére.

Sátortakaró - milyen anyagokat válasszunk, hogy ne fázzunk éjszaka

A sátortakaró az egyik legfontosabb dolog, amit érdemes magunkkal vinnünk egy turistaútra. Érdemes odafigyelni arra, hogy milyen anyagból készült a takaró, hogy megfelelő kényelem és biztonság biztosítható legyen a nehéz turisztikai körülmények között is.

Camping ponyva - alapvető védelem nedvesség és hideg ellen

A kempinglepedő elengedhetetlen dolog egy turistaút során. Ennek köszönhetően további védőréteget hozhatunk létre a nedvesség és a hideg ellen, amely biztosítja a kényelmet és a biztonságot alvás közben. A kempinglepedők többféle méretben és színben kaphatók, melyeknek köszönhetően könnyedén kiválaszthatja az igényeinek megfelelő terméket.

Lakóautó előszoba - turisztikai felszerelések tárolására szolgáló hely

A lakóautó előcsarnoka tökéletes megoldás azoknak, akik szeretnek a kempingben pihenni. Ennek köszönhetően további helyet alakíthat ki turisztikai felszerelések vagy kerti bútorok tárolására. Érdemes masszív felépítésű, strapabíró anyagokból készült előszobát választani a maximális biztonság és kényelem érdekében.

Szúnyogháló - hatékony védelem a rovarok ellen sátorban alvás közben

A szúnyogháló a természet ölében pihenni vágyók turisztikai felszerelésének elengedhetetlen eleme. Ennek köszönhetően hatékonyan védekezhet a rovarok, például szúnyogok vagy legyek ellen, ami nyugodt és biztonságos alvást biztosít. Érdemes tartós anyagokból készült szúnyoghálót választani a sérülések elkerülése és a maximális hatékonyság érdekében.

Leírás kibontása Leírás összecsukása