Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Snowboard sisakok

Snowboard sisakok: a legmagasabb szintű biztonság a Sportano-tól

A biztonság megőrzése snowboardozás közben rendkívül fontos. Bármilyen szintű és tapasztalatú snowboardos is vagy, az egyik legfontosabb dolog, amit snowboardozáskor használnod kell, az a snowboard sisak. A Sportanónál a snowboard felszerelések széles választékát találja, amelyek a védelmet és a kényelmet ötvözik. A kínálatunkban található snowboard sisakok rendkívül tartós anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a legtöbb sérülésnek. A weboldalunkon elérhető sisakok univerzálisak - könnyen az Ön igényeihez igazíthatja őket. 

Snowboard sisaktípusok: melyiket válasszuk?

A jól illeszkedő sisak a snowboardosok alapvető felszerelése. A Sportanónál olyan sisakokat talál, amelyek a biztonságot és a viselési kényelmet ötvözik. Függetlenül az Ön tapasztalati szintjétől, sisakjaink megvédik Önt az esések következményeitől. Tudja meg, mi jellemzi a Sportanónál kapható felszereléseket, és mire kell figyelnie a választáskor. 

Beállítórendszer és rögzítés

Ahhoz, hogy a sisak betöltse a célját és biztonságot nyújtson, megfelelően kell felszerelni. Nem lehet sem túl laza, sem túl szoros. A kínálatunkban elérhető snowboard sisakok speciális méretezési rendszerrel rendelkeznek, amely univerzálissá teszi őket. Nem kell aggódnia a kerület mérésével és a megfelelő méret keresésével. Snowboard sisakjaink csatjai szintén állíthatóak. 

Héj

A snowboard sisakok gyártásához különböző technológiákat használnak. A leggyakrabban használt módszer az In-Mold módszer. Ebben az eljárásban a sisak polikarbonátból készült baldachinját polisztirol EPS-habbal kombinálják, amely a sisak nagy keménységű belső héját alkotja.  

A freeride (amatőr vagy versenyzői) snowboard sisakok Hardshell vagy ABS Super Strong technológiával készülnek. Ezek a sisakok szénszállal vagy annak származékaival, illetve ABS-anyaggal vannak megerősítve. Az In-Mold technikával ellentétben az EPS-habot külön gyártási szakaszban kötik össze a sisak többi részével. A további megerősítés és védelem érdekében a habba szénszálból, kevlárból vagy ABS anyagból készült keretet fecskendeznek. Az így készült snowboard sisakok súlya nagyobb, de a legmagasabb szintű védelmet garantálják. 

Kínálatunkban olyan sisakokat is talál, amelyek gyártása során Double Micro Shell Superlight technológiát alkalmaznak. Ezeket a sisakokat csak szabadidős lovaglásra szánják, mivel kisebb súlyuk kisebb védelemmel jár. A Sportanónál olyan hibrid sisakokat is talál, amelyek több technológiát egyesítenek egy modellben. 

További jellemzők

Az illeszkedés és a megerősítés mellett a sisaknak tanúsítvánnyal is rendelkeznie kell. Az EN 1077:2007 szabvány szerinti jelölés azt jelzi, hogy a sisak biztonságosan használható. A CLASS B vagy CLASS A jelzés további információt ad a védelem szintjéről: az első jelölés azt jelzi, hogy a sisak a fej felső és hátsó részét védi, a második jelölés pedig azt, hogy a füleket és a koponya oldalát is védi. A Sportanónál kapható sisakok mindegyike rendelkezik egy speciális tanúsítvánnyal, amely a belső címkén látható. 

A szellőzés szintén nagyon fontos egy snowboard sisak esetében. Az aktív változat beépített lyukakkal rendelkezik, amelyek hidegebb időben lezárhatók. A passzív szellőzéssel ellátott modellek folyamatosan levegővel látják el a készüléket - a nyílások lezárásának lehetősége nélkül. A snowboard sisak vásárlásakor az utolsó jellemzők, amelyekre érdemes odafigyelni, a fülpárnák és a párnázás. A kínálatunkban szereplő legtöbb sisakmodellnél lehetőség van a bélés eltávolítására, így az kimosható. Egyes sisakok kivehető fülpárnákkal is rendelkeznek, ami nagyon hasznos a melegebb napokon

A legjobb snowboard sisakok ismert márkáktól a Sportano kínálatában

A Sportano kínálatában olyan márkák snowboard sisakjai találhatók, mint a Quicksilver és a Roxy. Ezek a márkák nagyon népszerűek a téli sportok szerelmesei körében. Ha ajánlatunkból választja a snowboard sisakot, elégedett lesz a vásárlással. Szálljon fel a lejtőre a Sportanóval

Leírás kibontása Leírás összecsukása