Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

SUP kiegészítők

SUP kiegészítők - válassza ki a tökéletes modellt a Sportano shopban 

Most kezdted a Stand Up Paddle-t, vagy már gyakorlott vagy ebben a vízi sportban? Bármilyen szintű tapasztalattal is rendelkezel, jó ötlet, ha felszerelkezel minőségi SUP-kiegészítőkkel, amelyek nemcsak a kényelmes mozgást biztosítják a vízen, hanem a biztonságot is befolyásolják. A Sportanónál pórázok, uszonyok, ülések, rugalmas zsinórok és sok más SUP kiegészítő széles választékát kínáljuk olyan professzionális márkákból, mint az Aqua Marina, JOBE, NeilPryde, Pure4Fun vagy Viamare.  

Póráz, uszony vagy SUP ülés - mely SUP deszka kiegészítőkkel érdemes felszerelkezni? 

A SUP-deszkán és az evezőn kívül egyéb kiegészítőkre is szükséged lesz, amelyek nemcsak a vízen való biztonságodat, hanem az úszás közbeni kényelmet is befolyásolják. Mindenekelőtt érdemes felszerelkezni egy pórázzal, amely egy biztonsági kötél, amelyet a lábadhoz és a deszkához csíptetsz. Felelős azért, hogy stabilan és biztonságban tartson, és ha a vízbe esel, a deszkád nem fog elúszni. Ha a deszkádnak nincs uszonya, vagy megsérült - a ballaszt rendkívül fontos felszerelés. Biztosítja, hogy felszerelése stabil maradjon a vízben, és irányt adjon Önnek. E nélkül az elem nélkül a tábla egyenes vonalban tartása nem lenne lehetséges.  

Egyes SUP-deszkák speciális fogantyúkkal, D-gyűrűkkel is rendelkeznek, amelyekhez kajakülés is csatlakoztatható. Ez lehetővé teszi, hogy úszás közben kényelmesen üljön, és ülő helyzetben ússzon. Egy ilyen kiegészítő elemet gyakran használnak a hosszú deszkautak szerelmesei. Hosszú úszáskor sokan magukkal viszik a csomagjaikat. Ebből a célból jó ötlet rugalmas bungee-zsinórokat szerelni a deszkára, amelyek lehetővé teszik a rakomány biztonságos és egyszerű rögzítését a tathoz.  

A SUP-felszerelésből semmiképpen sem hiányozhat egy - kézi, láb- vagy elektromos - pumpa, amellyel a deszkát fel lehet fújni, valamint egy nyomásmérő. Ez a készülék jelzi az aktuális nyomásszintet, és érdemes megvásárolni, ha a szivattyú nem rendelkezik ilyennel.  

A SUP tartozékok között felfújható platformmal és dokkolóállomással is felszerelheti magát a kiválasztott Aqua Marina deszkamodellekhez. Ezen kívül a Sportano üzletünkben javítókészleteket is talál, hogy meghibásodás esetén gyorsan orvosolhassa a szivárgást vagy a deszka egyéb sérülését

Hogyan válasszunk SUP kiegészítőket, mire figyeljünk vásárláskor? 

A SUP-hoz való kiegészítők kiválasztásakor elsősorban a deszka típusára és méreteire figyelj, valamint arra, hogy az olyan elemek, mint például a ballaszt, megfelelően illeszkednek-e. A termékeket is igazítsa a tevékenység típusához és a helyhez, ahol használni fogja őket. Például a platformok vagy további dokkolóállomások ideálisak a nyílt és nyugodt vizeken. Másrészt, ha megfelelő biztonsági zsinórt keres, a gyártók különböző hosszúságú és anyagú zsinórokat kínálnak. Egy ilyen típusú terméknek nemcsak a bokájához kell illeszkednie, hanem kényelmesnek is kell lennie. 

Valójában a tartozékok kiválasztását a saját igényeihez kell igazítani - a legtöbb SUP-deszkához egy teljes termékkészlet tartozik.  

Biztonság és kiváló minőségű SUP kiegészítők? Válassza a Sportano termékcsaládot 

A SUP paddle boarding nem egy bonyolult sportág a vízi sportok között, de a vízen való mozgáshoz ügyességre és magabiztosságra van szükség. Annak érdekében, hogy minden körülmények között kényelmes és biztonságos maradjon, fontos, hogy felszerelkezzen a megfelelő tartozékokkal, mint például póráz, uszony (ballaszt), bungee-zsinórok, javítókészlet vagy ülés

A Sportanónál a Pure4Fun és az Aqua Marina márkájú SUP üléseket kínáljuk. Ha ballasztot keres, az Aqua Marina széles választékot kínál különböző méretű és formájú termékekből. Biztos, hogy a megfelelő uszony illeszkedik a deszka típusához. Ne feledje, hogy felszerelkezzen biztonsági kötéllel vagy pórázzal és javítókészlettel, hogy gyorsan és könnyen megjavíthassa az esetleges sérüléseket. Üzletünkben kiváló minőségű SUP deszka kiegészítőket találsz, és ha a termék nem felel meg az elvárásaidnak - 30 napig visszaviheted! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása