Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Férfi úszónadrág

Férfi úszónadrág – válassza ki a megfelelő modellt a Sportano.hu üzletben

Ünnepek, ünnepek, ünnepek... Hát nem mindannyian szeretjük ezt az időt? Egy régóta várt nyaralás, egy tóparti kirándulás vagy egy hétvégi tengeri kirándulás azok a pillanatok, amikor szeretnénk kipihenni a hétköznapokat, kikapcsolódni, regenerálni az erőnket. A meleg napokon az egyik kedvenc időtöltés a vízben való úszás – akár a medencében, akár a nyílt vízben. Ahhoz, hogy maximálisan élvezhessük ezeket a pillanatokat, fontos, hogy megfelelő fürdőruhánk legyen, amely nemcsak kényelmes, hanem stílusos is. A férfi úszónadrág az egyik legnépszerűbb választás a férfi fürdőruha között. A Sportano.hu oldalán olyan neves márkák férfi úszónadrágjait kínáljuk, mint a Nike, Billabong, Oakley, Quiksilver és Rip Curl.

Férfi úszónadrág választék – mire kell figyelni?

A férfi úszónadrág kiválasztásánál több fontos dologra is érdemes odafigyelni. Mindenekelőtt maximális kényelmet kell biztosítaniuk fürdés és egyéb vízi tevékenységek során. Íme néhány szempont, amelyeket figyelembe kell venni a férfi úszónadrág kiválasztásakor:

 • Anyag – a férfi úszónadrágnak olyan anyagból kell készülnie, amely gyorsan szárad, hogy elkerülje a nedves anyag testhez tapadásának érzetét. Az anyagnak rugalmasnak és nyúlásállónak kell lennie, hogy biztosítsa a mozgás szabadságát fürdés és egyéb vízi tevékenységek során.
 • Hossz – A férfi úszónadrágok sokféle hosszúságúak, a nagyon rövidtől a hosszúig. A rövidnadrág hosszát hozzá kell igazítani a benne végzett tevékenységhez. A rövidebb nadrágok jobban megfelelnek úszáshoz és más intenzívebb vízi tevékenységekhez, míg a hosszabb úszónadrágok jobban megfelelnek azoknak, akik napozni vagy a strandon szeretnének időt tölteni.
 • Kivágás – a férfi úszónadrágok különféle szabásúak, az egyszerűtől a klasszikustól az eredetibb és dizájnosabbig. A jól megválasztott szabások kiemelhetik a figura erősségeit, de elrejtik hiányosságait is.
 • Színes - férfi úszónadrágok számos színben és mintában kaphatók. Fontos, hogy olyan színt válasszon, amely megfelel az egyéni stílusának és preferenciáinak.
 • További jellemzők – egyes férfi úszónadrágok további funkciókkal is rendelkeznek, mint például zsebek, állítható derék és beépített alsónadrág. Minden az egyéni igényektől és preferenciáktól függ.

Anyagok, technológiák és kiegészítő funkciók az úszónadrágban - mire kell figyelni?

Az anyagok, amelyekből a férfi úszónadrág készül, valamint a technológiák és a kiegészítő funkciók nemcsak megjelenésüket, hanem a használat kényelmét és a tartósságot is befolyásolják. A preferenciáktól és igényektől függően érdemes több szempontra is odafigyelni az úszónadrágok anyagával kapcsolatban.

Technológiák és kiegészítő szolgáltatások

 • Az anyag rugalmassága és nyúlása - a jól illeszkedő férfi úszónadrágnak elasztikus és rugalmas anyagból kell készülnie, amely biztosítja a teljes mozgásszabadságot úszás és egyéb vízi tevékenységek során. Sok népszerű anyag, mint például a poliészter, poliamid vagy likra, ilyen tulajdonságokkal rendelkezik.
 • Víz- és UV-sugárzásállóság – a férfi úszónadrág anyagának ellenállónak kell lennie a víznek és az UV-sugárzásnak, ami befolyásolhatja a színek tartósságát és a rövidnadrág általános állapotát. Érdemes odafigyelni a gyártó címkéire, hogy ellenőrizzük, hogy az anyag ellenáll-e a tengervíznek vagy a klórozott medencevíznek.
 • Gyorsan száradó anyag - férfi úszónadrág kiválasztásakor érdemes odafigyelni arra, hogy az anyag gyorsan szárad-e. Ennek köszönhetően a rövidnadrág a vízből való kiemelkedés után rövid idő után száraz lesz, ami növeli a használat kényelmét.
 • Légáteresztő anyag - a jó minőségű férfi úszónadrágnak olyan anyagból kell készülnie, amely lehetővé teszi a levegő szabad áramlását, ami megakadályozza az izzadást és a hő okozta kényelmetlenséget.
 • Tartósság és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenálló képesség – a férfi úszónadrágok anyagának kiválasztásánál fontos szempont a tartósság és a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállás is. A rövidnadrágnak olyan anyagokból kell készülnie, amelyek ellenállnak a kopásnak és a puffadásnak, hogy biztosítsák a termék hosszú élettartamát.
 • Állítható - a férfi úszónadrág egyes modelljei beállító rendszerrel rendelkeznek, amely lehetővé teszi a felhasználó egyéni igényeihez és preferenciáihoz való igazítását. Ez lehet például a derékban vagy a lábakon állítható, ami lehetővé teszi az alakhoz való jobb illeszkedést és növeli a viselési kényelmet.

Anyagok

Egy másik fontos szempont, amelyet figyelembe kell venni a férfi úszónadrág kiválasztásakor, az anyag, amelyből készült. A megfelelően kiválasztott anyag befolyásolja a rövidnadrág használatának kényelmét, tartósságát és szilárdságát. Az alábbiakban bemutatjuk a férfi úszónadrágok gyártása során leggyakrabban használt anyagokat és azok jellemzőit.

 • Poliészter - egy szintetikus anyag, amely nagy tartóssággal és vízzel és UV sugárzással szembeni ellenállással jellemezhető. Nagyon népszerű anyag az úszónadrágok gyártásában, mert lehetővé teszi különböző színek és minták elérését.
 • Nylon - egy könnyű és tartós anyag, amely tökéletes férfi úszónadrágok gyártásához. A nylon ellenáll a mechanikai sérüléseknek és a víznek, ami lehetővé teszi a rövidnadrág hosszú távú használatát.
 • Elasztán - olyan anyag, amelyet nagy rugalmasság jellemez, és az alakhoz illeszkedik. Az elasztánt gyakran adják a poliészter vagy nejlon anyagokhoz, hogy növeljék azok rugalmasságát és kényelmét.
 • Pamut - egy természetes anyag, amelyet szívesen használnak a férfi úszónadrágok gyártásához. A pamut puha és kellemes tapintású, de nem olyan vízálló, mint a szintetikus anyagok.
Leírás kibontása Leírás összecsukása