Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Termoaktív pólók

Thermal pólók - a megfelelő választás a Sportano.hu-tól

A termál pólók olyan speciális ruhadarabok, amelyeket úgy terveztek, hogy a fizikai aktivitás során kényelmet és teljesítményt biztosítsanak. A fejlett anyagokból és technológiákból készült termál pólók segítenek a test hőszabályozásában, optimalizálják a hőmérsékletet, fenntartják a higiéniát és biztosítják a kényelmet a testmozgás során. A Sportano.hu sportboltban olyan bevált márkák termálpólóit találja, mint a Salewa, X-Bionic, Smartwool, Viking, icebreaker és Brubeck.

Lélegző anyagok: a hatékony hőszabályozás titka

termoaktív ingek fő jellemzője a légzési képességük, ami azt jelenti, hogy lehetővé teszik a levegő áramlását és nedvességcserét a bőr és a légkör között. Ennek köszönhetően a szervezet képes fenntartani az optimális hőmérsékletet még intenzív fizikai megterhelés esetén is. A lélegző anyagok gyakran szintetikus szálak, például poliészter, poliamid vagy spandex keverékei, amelyek könnyűek, tartósak és elvezetik a nedvességet.

Hőmérsékletszabályozás: hogyan tartják fenn a termálpólók a testhőmérsékletet optimálisan

A termoaktív pólók képesek szabályozni a testhőmérsékletet, mert gyorsan eltávolítják a felesleges hőt és nedvességet. Ennek köszönhetően megakadályozzák a test túlmelegedését edzés közben, és védenek a hipotermia ellen pihenés közben. A termoaktív anyagok hőszigetelésükről is ismertek, ami lehetővé teszi, hogy hidegebb körülmények között is megtartsák a hőt, így biztosítva a hőegyensúlyt.

Egészség és higiénia: a thermoingek antibakteriális tulajdonságai

termoaktív pólókat gyakran antibakteriális tulajdonságokkal látják el, amelyek megakadályozzák a kellemetlen szagok kialakulásáért felelős baktériumok elszaporodását. Ennek köszönhetően a ruhák hosszabb ideig frissek és tiszták maradnak, ami különösen fontos intenzív edzés vagy hosszú utazások során. Az antibakteriális tulajdonságokat speciális szálak vagy technológiák, például ionos ezüst vagy poliakril-nitril technológia alkalmazásával érik el.

Viselési kényelem: miért nélkülözhetetlenek a sportban a thermo trikók

A termoaktív pólók kulcsszerepet játszanak a kényelem biztosításában a fizikai aktivitás során. Rugalmasságuk és testhez való illeszkedésük korlátok nélküli mozgásszabadságot tesz lehetővé. Ráadásul a termoaktív ingek könnyű és strapabíró felépítése azt jelenti, hogy gyakorlatilag nem érezzük magunkon, ami tovább növeli a viselési kényelmet.

termoaktív ingek gyorsan száradó tulajdonságainak köszönhetően az izzadság hatékonyan kivezethető a külső felületre, ahol gyorsan elpárologhat. Ennek eredményeként a bőr száraz marad, és minimálisra csökken a nedvesség okozta kellemetlenség. Ezáltal a termoaktív pólók nélkülözhetetlen ruhadarabokká válnak a sportolók, a szabadtéri szerelmesek és mindazok számára, akik értékelik a kényelmet a fizikai megterhelés során.

Leírás kibontása Leírás összecsukása