Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Úszótáskák és hátizsákok

Úszótáskák és hátizsákok - praktikus és kényelmes modellek a Sportano.hu üzletben

Aki úszik, tudja, milyen fontos a megfelelő felszerelés. A víz, a nap és a szél átnedvesíti a dolgainkat, ezért olyan fontos, hogy legyen nálunk úszótáska vagy hátizsák. Nemcsak praktikus, de elengedhetetlen kelléke is mindenkinek, aki szeretné könnyedén vinni a holmiját a medencébe. A Sportano.hu professzionális úszótáskák és hátizsákok széles választékát kínálja olyan márkáktól, mint a TYR, az arena, a HUUB és a Nike.

Úszózsák kapacitása – melyiket válasszam?

Az úszótáska vagy hátizsák kiválasztásakor az egyik legfontosabb szempont az úszótáska kapacitása. A táska megfelelő űrtartalma kulcsfontosságú ahhoz, hogy minden lényeges dolog beleférjen, ugyanakkor elkerülje a túlterhelést.

Az úszótáska kapacitása elsősorban a felhasználó egyéni igényeitől és preferenciáitól függ. Azoknak, akik gyakran használják a medencét vagy úsznak nyílt vizeken, nagyobb táskára lesz szükségük, amelyben minden szükséges úszáskellék elfér, például papucs, védőszemüveg, sapka, törölköző vagy átöltözhető ruha.

Azok számára, akik szabadidős úszásban úsznak, és nincs szükségük sok felszerelésre, egy kisebb táska megfelelő lesz. Ebben az esetben érdemes odafigyelni a 10-20 literes űrtartalmú táskákra, amelyekbe beleférnek az alapok, mint a papucs, a törölköző és a váltóruha.

Az aktív életmódot folytatóknak, akik mindent magukkal szeretnének tartani, érdemes odafigyelni a 30 liternél nagyobb űrtartalmú táskákra. Az ilyen táskákban nemcsak úszáskellékek, hanem cipők, víz, harapnivalók és még egy laptop is elfér.

Az úszótáska űrtartalmának kiválasztásakor arra is érdemes odafigyelni, hogy milyen gyakran használjuk a medencét vagy úszunk nyílt vizeken. Azoknak, akik hetente többször úsznak, nagyobb táskára lesz szükségük, ahol minden szükséges kelléket, valamint tartalék ruhákat és törölközőket tárolhatnak. Alkalmanként úszóknak elegendő egy kisebb táska.

Az úszótáskák és hátizsákok további jellemzői – mit érdemes tudni?

Az úszótáska vagy hátizsák kiválasztásakor nem csak a befogadóképességükre és az anyagaikra érdemes odafigyelni, hanem olyan további funkciókra is, amelyek használatuk során befolyásolhatják a kényelmet és a funkcionalitást.

  • Rekeszek és zsebek - Egyes úszótáskák és hátizsákok több rekesszel és zsebbel rendelkeznek, ami megkönnyíti a különféle úszáskellékek rendszerezését és tárolását. Hasznosak például az úszószemüvegek, a kozmetikumok számára kialakított zsebek, valamint a speciális rekeszek a nedves fürdőruha számára. Így minden könnyen elérhető és rendezett marad.
  • Hámok és hevederek - sok úszó hátizsák speciális hevederekkel vagy hevederekkel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hátizsák különböző módon történő viselését. Hordhatod a hátadon, az egyik vállán, és akár a kerékpárodra is rögzítheted. Ez megkönnyíti a hátizsák hordozhatóságát és kényelmesebbé tételét.
  • Szellőztető rendszer - egyes úszó hátizsákok speciális szellőzőrendszerrel rendelkeznek, amely megakadályozza a hát túlzott izzadását és jobb légáramlást biztosít. Ez különösen akkor hasznos, ha hosszú ideig viseli a hátizsákot, amikor a bőr megfoganhat és kellemetlen kényelmetlenséghez vezethet.
  • Beépített szőnyegek – egyes úszózsákok beépített szőnyegekkel rendelkeznek, amelyek kényelmes átöltözést tesznek lehetővé a strandon vagy a medencénél. A szőnyeg a táska aljára került, könnyen eltávolítható és a földre helyezhető, így nem kell attól tartanod, hogy kifogy az átöltözéshez szükséges hely.
  • Fényvisszaverő elemek – egyes úszótáskák és hátizsákok fényvisszaverő elemekkel rendelkeznek, amelyek növelik a láthatóságot sötétben és növelik a biztonságot használatuk során. Így könnyebben észreveszi az úszót vagy a hátizsákos turistákat az úton, ami nagy különbséget jelenthet a forgalmas területeken vagy kerékpározás közben.
Leírás kibontása Leírás összecsukása