Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Úszómedencék

Úszómedencék - válassza ki a megfelelő modellt a Sportano webáruházban 

Amikor odakint magas a hőmérséklet, a szabadidő eltöltésének remek módja a pihenés és a medencében való játék. Lehetővé teszi, hogy a felnőttek és a gyermekek is bármikor szórakozhassanak. A Sportanónál kerti medencék széles választékát találja, beleértve a keretmedencét, a téglalap alakú medencét, a merevítős medencét vagy a gyermekmedencét olyan márkákból, mint az AQUASTIC és a Bestway. Mindenképpen érdemes saját medencét választani, ha a forró napokat szeretné kellemesebbé tenni. Egyszerűen állítsa be a termék típusát az igényeinek megfelelően, hogy kényelmesen tölthesse az időt a vízben. 

Kerti, kerti, gyermek- vagy gyerekmedence - medencetípusok 

A kerti medencék közül a felfújható medence a legnépszerűbb a gyermekek körében, mivel széles méret- és kivitelválaszték áll rendelkezésre. Kis súlya, valamint könnyű kezelhetősége és gyors felfújható és a kívánt helyre mozgatható képessége jellemzi. Azonban sokkal kevésbé ellenálló a lyukasztással és a sérülésekkel szemben. A merevítős medence viszont sokkal nagyobb, mint a felfújható modell, és amikor vízzel töltik fel, a medence falai kitágulnak, és a víz az, ami a medence szerkezetét a helyén tartja. Létezik a rackmedence is, amely egyszerre robusztus és ellenálló a sérülésekkel szemben. Felállítása után általában egy egész szezonon át használható, és robusztus felépítésének és méreteinek köszönhetően felnőttek és gyermekek számára egyaránt alkalmas. A gyermekmedencék viszont kisebb méretűek, a gyermek életkorához igazodnak, és színes elemekkel vagy különböző kiegészítőkkel rendelkeznek.  

Hogyan válasszuk ki a megfelelő medencét? 

Először is, mielőtt kiválasztaná a megfelelő medencetípust, gondolja át, hogy ki fogja használni. Ha gyermekmodellre vágyik, vásárolhat felfújható medencét, ügyelve arra, hogy a gyermek életkorának megfelelő terméket válasszon. Másrészt a felnőttek és az egész család számára jól működnek a keret vagy a bővíthető modellek. A modelltől függően vegye figyelembe, hogy mennyi hely áll rendelkezésére a kertben. A kerti medencék általában nagyobbak, és bizonyos mennyiségű helyet igényelnek. Ezen kívül figyeljen az összeszerelés típusára is, ahol a felfújható és bővíthető modellek a legegyszerűbbek, míg a keretmedencéknél a keretet és további alkatrészeket kell kibontani.  

Hogyan válasszon gyermekmedencét? 

A gyermekmedencét a gyermek igényeihez és képességeihez kell igazítani. Remek szórakozást nyújt a kicsiknek, különösen a forró napokon. A legkisebbek, azaz az egy- vagy kétévesek számára jól működnek a kis méretű felfújható medencék, ahol csak egy kis vízre és kedvenc játékaikra van szükség. Általában gumiból és puha anyagokból készülnek, így teljesen biztonságosak és könnyen használhatóak. Ezen túlmenően a gyártók általában életkori ajánlásokat is adnak arra vonatkozóan, hogy ki használhatja a medencét. Az állványos medencéket idősebb gyermekek és felnőttek használhatják.  

Szivattyú, szűrő vagy medencelétra - mely tartozékokkal érdemes felszerelkezni? 

Amikor a kerti medence mellett dönt, érdemes beszerezni a megfelelő tartozékokat, például medenceszűrőt és szűrőszivattyút. A medence vizét mindig meg kell tisztítani a szennyeződésektől, amihez néha egy medenceporszívó vagy más tisztítási módszerek nem elegendőek. Ehhez az is jó ötlet, ha a víz fertőtlenítésére és tisztítására folyékony készítmények vagy granulátumok formájában lévő medencekémiai szereket választunk. A készítmények általában baktériumölő hatásúak és eltávolítják a mikroorganizmusokat. Ha medencéjének nincs fedele, és olyan területen van, amely ki van téve leveleknek vagy más törmeléknek, szerelkezzen fel egy speciális fedővel vagy takaróval. Könnyen telepíthetők és használhatók, mégis szorosan lefedik a felületeket. A merevítőrudas és vázas modellek esetében a kényelmes be- és kiszálláshoz jól jön egy medence létra.  

Melyik medencékre érdemes fogadni? 

A Sportanónál keretmedencék és felfújható medencék, valamint gyermekmedencék széles választékát kínáljuk olyan professzionális márkákból, mint az AQUASTIC és a Bestway. Gyermekmedencéket érdekes mintákban és színekben talál, és Önnek csak annyi a dolga, hogy a modellt a vízi őrület legfiatalabb rajongóinak életkorához és igényeihez igazítsa. Felnőttek és az egész család számára a Bestway márka bővíthető medencéi és felfújható jacuzzijai jól beválnak. Sportboltunkban minden olyan kiegészítőt megtalál, amire szüksége van a víz tisztán tartásához. 

A Sportano professzionális ügyfélszolgálata segít kiválasztani a megfelelő medencemodellt, és ha a termék nem felel meg az elvárásainak, akár 30 napig visszaviheti azt! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása