Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Torna létrák

Tornalétrák gyerekeknek és felnőtteknek

A Sportano gyermek és felnőtt tornalétrák kategóriájában kiváló minőségű anyagokból készült, stabil fa és fém konstrukciókat talál, amelyek segítségével a család minden tagja élvezheti a korának megfelelő és egyéni testmozgást. Sportboltunkban olyan vezető tornaszergyártók tornalétráit találja, mint például: BenchK és NOHrD.  

Torna létrák - előnyök és hatások 

A motoros koordináció és a fittség javítása, az izmok erősítése, a szív- és érrendszer, valamint az idegrendszer működésének javítása és a helyes testtartás kialakítása mind-mind kétségtelen előnyei a tornalétrával végzett rendszeres testmozgásnak.   

A berendezés használható bemelegítésre, nyújtásra, korrekciós gyakorlatokra, felülről történő nyújtásra, kézenálláshoz, erősítő tornához, általános edzéshez vagy rehabilitációhoz. Életkortól és állapottól függetlenül lehet rajta tornázni, ezért a létra otthoni telepítése nemcsak a sportolók vagy a szülők, hanem a rendszeres mozgást most kezdő emberek és az idősek számára is érdekes lehet.  

A gyermekszobában elhelyezett tornalétra segít kialakítani a mindennapi aktivitás szokását a játékon keresztül, az idősek otthonában pedig segít a jó kondíció és a fittség megőrzésében.  

A tornalétra további előnye, hogy kis helyet foglal és könnyen összeszerelhető.  

Melyik otthoni tornalétrát válasszam?   

A tornalétrának meg kell felelnie a vonatkozó szabványoknak (PN-EN12346:2001 és PN-EN 913:2019-03), így biztos lehet benne, hogy teljesen biztonságos (különösen, ha gyermekek használják). Figyeljen a létra szélességére és magasságára, a létra anyagára (fa vagy fém), valamint a lépcsőfokok számára és távolságára.   

Fontos tudni, hogy a létra mekkora terhelést bír el, különösen akkor, ha több felhasználó van, és ők további eszközöket használnak. A tornalétrákat lehet a falhoz rögzíteni (kivéve a válaszfalakat, a 10 cm-nél vékonyabb falakat vagy a gipszkarton falakat), vagy lehet hosszabbító szerelésű (nem invazív, nem kell lyukat fúrni a falba).  

Többfunkciós létra 

A többcélú tornalétra számos lehetőséget kínál további kiegészítők és edzőeszközök (pl. edzőpad, tornakerekek, húzódzkodó rúd, kötél stb.) használatára. A létra lehet fém (pl. porszórt acél), így nagyobb teherbírású, vagy fa (pl. fenyő vagy bükk), ami általában alacsonyabb maximális terhelhetőséget jelent.  

Összecsukható tornalétra 

Nagyszerű azok számára, akik nem akarnak vagy nincs helyük egy tornalétra állandó telepítéséhez. Az összecsukható létra könnyen tárolható és szállítható, valamint egyszerűen és gyorsan összeszerelhető.  

Torna létra gyerekeknek  

A gyermekeknek szánt tornalétráknak a biztonságos használat érdekében kisebb lépcsőtávolsággal kell rendelkezniük. Győződjön meg arról, hogy a lépcsőfokok csúszásmentes bevonattal vannak ellátva, hogy megakadályozza a kéz vagy láb megcsúszását. A kiegészítő tartozékokkal és az emelőrudak lehetőségével a felszerelést játszótérből otthoni tornateremmé alakíthatja, ahogy gyermeke igényei nőnek.  

Tornalétra felnőtteknek  

Egy felnőtt számára tökéletes lesz egy multifunkcionális létra, mivel további modulokkal bővíthető, hogy változatosabbá tegye az edzést (pl. edzőpad, fix vagy állítható húzódzkodó rúd, bokszzsák vagy TRX-kampó), vagy egy háttámla, hogy növelje a kényelmet edzés közben. A választáskor vegye figyelembe a berendezés terhelhetőségét - a felhasználó maximális súlyát és a kiegészítő tartozékok megengedett súlyát.   

Leírás kibontása Leírás összecsukása