Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Harcsa zsinórok és fonatok

Harcsa fonatok és zsinórok a Sportano.hu kínálatában

A megfelelő fonott zsinór vagy harcsa zsinór létfontosságú a horgászat során. A választás során a legfontosabb, hogy olyan paraméterekre figyeljen, mint a rugalmasság, a vastagság vagy a nyújthatóság. A harcsa nagy hal, erős felszerelést igényel, amely ellenáll a százkilós ellenfélnek. A kiváló minőségű harcsa fonott zsinór ebben az esetben kulcsfontosságú, mivel ez felelős a fogás sikeréért. 

A Sportano.hu üzletben a fonott zsinórok és a szilárd anyagokból készült harcsazsinórok széles választékát találja. A tisztességes vonalak minden körülmények között alkalmasak a harcsa halászatára. A horgásztermékek világszínvonalú gyártóitól származó termékekkel biztos lehet benne, hogy fogásai sikeresek lesznek. 

Harcsafonatok horgászoknak

A harcsahorgászathoz a legjobbak az erős fonott zsinórok, amelyek ellenállnak a nehéz harcsák vontatásának. A harcsa fonott zsinórra jellemző a szilárd gyártás, amelynek köszönhetően a horgász biztos lehet benne, hogy még a legnagyobb példányokkal való összecsapás során is sikerül a fogás. Mi jellemezhet még egy ideális harcsafonatot

Ellenállás

A harcsa fonott zsinórnak kopásállónak kell lennie. A macskahorgászat nagy kihívás, amely során nagytestű ragadozó halakkal kell szembenézni, amelyek agresszívan vadásznak a csalikra, ami a zsinórt sérülékennyé teszi. 

Bővíthetőség

A harcsa vontatásakor fontos, hogy a használt monofil vagy fonott zsinór a lehető legkisebb nyúlással rendelkezzen. A túl rugalmas zsinórok a harcsával való harc közben elszakadhatnak. A merev zsinór segít a halak felhúzásában, így a fogás sikeres lesz. 

Méret

A harcsa ragadozó édesvízi hal, amelynek súlya meghaladja a 100 kg-ot, ezért a horgászathoz használt fonott zsinórnak vastagnak kell lennie. A harcsák számára leggyakrabban használt fonott zsinórok a 0,40 mm-es zsinórok. Ez a fajta zsinór lehetővé teszi számunkra, hogy kifogjuk a vizek bajszos királyát, aki kíméletlenül ráveti magát a csalikra. 

Erősség

A harcsahorgászat során figyelni kell a fonott zsinór tartósságára is, amely a harcsahorgászat esetében sokkal nagyobb, mint más horgászatoknál. A profi horgászok gyakran használnak olyan ellenálló zsinórokat, mint pl. a 100 kg-os harcsa fonott zsinór. 

Harcsavonalak: melyiket válasszuk?

A szilárd, kiváló minőségű anyagokból készült zsinór biztosítja a megfelelő dobást és húzást egy olyan nagy halnál, mint a harcsa. A horgász preferenciáitól függően, a horgász stílusának és egyéni preferenciáinak megfelelően kell választani harcsa zsinórt vagy fonott zsinórt. Milyen fonott zsinórokat és zsinórokat válasszak harcsahorgászathoz

Először is a vezetéknek szilárd anyagból kell készülnie. Csak egy tartós zsinór lesz ellenálló mindenféle kopással szemben, amellyel egy horgásznak harcsa vontatása közben szembe kell néznie. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy a legnagyobb célhalaknak megfelelő felszerelést válasszunk

A Sportano.hu üzletben a harcsa zsinórok és fonott zsinórok széles választékát találja, amelyeket a harcsahorgászat minden körülményére és minden módszerére terveztek. A harcsahorgászfelszerelések vezető gyártói, mint például a MADCAT és a Black Cat, gondoskodnak arról, hogy a horgászfelszerelések a legmagasabb minőségű anyagokból készüljenek, és alkalmazkodjanak a horgászat során a kemény körülményekhez. Az ilyen felszerelések segítenek az amatőröknek felfedezni a horgászat új szintjét, a profiknak pedig új sikereket elérni a legnagyobb halak kifogásában. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása