Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Pontyhorgászat

Pontyhorgászat: alapvető felszerelések és felszerelések a Sportano.hu oldalon

A Sportano.hu pontyhorgászat kategóriájában a pontyhorgászathoz szükséges felszereléseket, valamint szetteket talál. Szakértőink csak a piacon lévő legjobb márkák bevált termékeit gyűjtötték össze. Ha úgy dönt, hogy a Sportanónál vásárol, akkor a legjobb minőségű botokra, orsókra, állványokra vagy jelzőberendezésekre fogad. Nézze meg ajánlatunkat, és egészítse ki pontyhorgász készletét még ma! 

Professzionális pontyhorgász felszerelés

A pontyhorgászat egyfajta horgászat olyan halakra, amelyek egy víztest partja közelében élnek. A horgászok a pontyhorgászat során a földi módszert részesítik előnyben. A pontyhorgászat már több tucat éve jelen van Lengyelországban, ezért a felszerelések piaca széles körben fejlődött. A Sportanóban az ágazat vezető gyártóitól származó professzionális termékeket gyűjtöttünk össze, amelyeknek köszönhetően teljesen új szintre emelheti horgászatát. 

Pontyállványok és állványok

A Sportano pontyállványok és állványok olyan felszerelések, amelyek lehetővé teszik, hogy egyszerre akár négy botot is felállítson. Minden modellre jellemző a nagyfokú stabilitás és tartósság, így biztos lehet benne, hogy a rudak nem fognak leesni még a víz alatti erős nyomás alatt sem. Találhat cserélhető tartókonzolokat is. 

Horgászelektronika

Az elektronikus berendezések között a lámpákon vagy fényszórókon kívül, amelyek megkönnyítik a sötétedés utáni horgászatot, összegyűjtöttük a professzionális csalicsónakokat is. Ezek a modern, rádiós rendszerrel vezérelt eszközök képesek akár néhány kilogramm csalit is eljuttatni az Ön által megjelölt helyre. Itt olyan biztonsági rendszerekkel felszerelt modelleket talál, amelyek a hajó visszafordulását lehetővé teszik, ha elveszíti a jelzést. 

Pontyjelzők

A Sportano által kínált pontyfogó zúgók többek között rezgésrendszerrel vannak felszerelve, ami csendes és hatékony minden körülmények között. Nemcsak magát a harapást, hanem annak irányát is jelzik. A vezérlőegységgel ellátott modellek lehetővé teszik, hogy a berendezés érzékenységét saját igényeihez igazítsa. 

Pontyozás

A lelkes pontyhorgászok számára mindent kínálunk, ami a kempingezéshez szükséges. Találhat vízforralókat, grilleket, edényeket, horgászágyakat, horgászszékeket vagy napernyőket. Ezek biztosítják, hogy ne csak funkcionális, hanem kényelmes horgász- és alvóhelyet is biztosítson a pontyos kempingezés során. 

Pontyhorgász kiegészítők

A pontyhorgászat tartozékai részlegünkben összegyűjtöttük az összes olyan terméket, amelyre szüksége lesz felszerelése védelméhez. Ezért találhat szilárd, vízálló borítást a botokhoz és a hálókhoz, valamint horgokat, ollókat és gumiköteles gumikat

A halak védelme

Pontyhorgászat - a Sportanónál kapható felszereléseket nem csak a horgászok kényelmét, hanem a halak védelmét is szem előtt tartva alkották meg. A piacon kapható legjobb mérlegelő zsákokat kínáljuk, amelyek biztosítják a kifogott pontyok biztonságát. A stabil fogantyúknak köszönhetően kényelmesen hordozhatja őket, anyaguk pedig teljesen ártalmatlan a halakra nézve. A speciális lyukak megakadályozzák a víz felgyülemlését a mérőzsákban. 

Pontyhorgászat: az alapkészlet

A Sportanónál mindent megkap, ami egy teljes pontyhorgász készletet alkot. A már említett termékeken kívül botokat, orsókat, zsinórokat és csalikat is kínálunk, amelyek nélkül nem tudna hódolni a horgászatnak. Tekintse meg ajánlatunkat! 

Pontyozó rudak

A pontyhorgászatban általában 3,6 és 3,9 méter közötti botokat használnak. Egy adott modell kiválasztásakor figyelni kell a hajlítási görbére. Általában parabolikus vagy félparabolikus. A Sportano által összegyűjtött pontyhorgászbotokat a tartósság jellemzi, amely lehetővé teszi, hogy a legnagyobb példányokat is kifogja. A pontyozó botokat olyan gyártóktól vásárolhatja meg, mint a Greys, a JRC vagy a Prologic

Pontyfogó orsók

A pontyhorgászok alapfelszerelésének rendkívül fontos része a pontyorsó orsó. Nagymértékben az orsó határozza meg, hogy sikerül-e a halat a felszínre hozni. A Sportanónál megfelelő áttételű és akár több száz méter zsinórkapacitású horgászorsókat talál. Próbálja ki az orsókat ingyenes felszereléssel, és élvezze a legnagyobb kényelmet horgászat közben. 

Pontyfogó zsinórok

A Sportanónál olyan gyártók pontyhorgász zsinóráit vásárolhatja meg, mint a Delphin, a RidgeMonkey és a Prologic. Az itt összegyűjtött modellek ellenállnak a sérüléseknek, a kopásnak és az UV-sugárzásnak. Színeik láthatatlanná teszik a pontyzsinórokat a halak számára, és tökéletesen beleolvadnak a környezetbe. Kis átmérő és nagy szilárdság jellemzi őket. 

Csalik és csalik

A pontyhorgászatban és azon túl is érdemes odafigyelni a megfelelő csalikra és csalikra. A horgászat előtt érdemes fehérjegolyó formájú csalit használni, amely oda csalogatja a pontyokat, ahová szeretnénk. Majd a horgászat során csalit kell használni. A Sportanónál összegyűjtöttük a pontyok ízlésének megfelelő ízeket és illatokat

Leírás kibontása Leírás összecsukása