Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Boxeri termoactivi

Thermoactive boxer - kényelmes ajánlatok a Sportano.hu oldalon

A Thermoactive boxer a termál fehérnemű egyik fajtája, amely egyre nagyobb népszerűségnek örvend a téli sportok és a szabadtéri tevékenységek szerelmesei körében. Kiváló hőszigetelő tulajdonságokkal és légáteresztő anyaggal rendelkezik, amely kivételes használati kényelmet garantál. A Sportano.hu sportáruház kínálatában olyan ismert márkák modelljeit találja meg, mint a Viking, icebreaker, Smartwool, X- Bionic, Brubeck és ORTOVOX.

Hőszigetelés és hőkomfort - a termoaktív boxerek előnyei

Termoaktív boxerek fő célja a megfelelő hőkomfort fenntartása. A speciális anyagok használatának köszönhetően ez a fehérnemű hőszigetelést biztosít, megvédi a testet a hőveszteségtől, ugyanakkor lehetővé teszi a szabad hőmérsékletszabályozást. Ennek eredményeként a szervezet még intenzív edzés közben is optimális állapotban marad.

Légáteresztő anyag és hőmérsékletszabályozás – a kényelem titka

A termoaktív boxerek tökéletesen lélegző anyagokból készülnek, és lehetővé teszik a hőmérséklet szabad szabályozását. Ennek köszönhetően a termikus fehérnemű lehetővé teszi a test hőegyensúlyának fenntartását, megakadályozva a túlmelegedést vagy a hipotermiát. Ez egy kulcsfontosságú szempont, amely befolyásolja a termoaktív boxerek használatának kényelmét.

Nedvességelvezető és gyorsan száradó anyag, amely szárazon tartja

Termoaktív boxerek gyártásához használt anyagokat is kiváló nedvességelvezető tulajdonság jellemzi. Ennek köszönhetően az izzadság még intenzív edzés közben is hatékonyan kijut a szabadba, és a fehérnemű száraz marad. Ezenkívül ezeket az anyagokat a gyors száradás jellemzi, ami emellett befolyásolja a használat kényelmét.

Rugalmasság és könnyedség - termoaktív boxer, ideális sportolóknak

A termoaktív boxerek könnyű és rugalmas anyagokból készülnek, amelyek nem korlátozzák a mozgást, ugyanakkor tartósak és kopásállóak. Ennek köszönhetően a termikus fehérnemű ideális azoknak a sportolóknak, akiknek teljes mozgásszabadságra és nagy tartósságra van szükségük.

Termoaktív boxerek antibakteriális tulajdonságai - higiénia és egészség sport közben

Termoaktív boxerek másik fontos szempontja az antibakteriális tulajdonságaik. A speciális rostok használatának köszönhetően a termoaktív boxerek gátolják a kellemetlen szagok kialakulásáért felelős baktériumok szaporodását. Ennek eredményeként a termikus fehérnemű lehetővé teszi a higiénia és az egészség megőrzését a sportolás során, még hosszan tartó és intenzív erőfeszítéssel is.

Lapos varratok és mikroszálas - technológiák, amelyek javítják a használat kényelmét

Termoaktív boxerek kiváló minősége a lapos varratok és a mikroszálas technológia használatának is köszönhető. A lapos varratok kiküszöbölik a horzsolások és a bőrirritáció kockázatát, ami rendkívül fontos, ha hosszú ideig visel fehérneműt. A mikroszál viszont egy könnyű, puha és légáteresztő anyag, amely emellett segít a nedvesség elvezetésében és a megfelelő testhőmérséklet fenntartásában.

Leírás kibontása Leírás összecsukása