Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Gumiból készült horgászcsali

Spinning csalik: széles választék a Sportano.hu oldalon

Akár amatőrként, akár hivatásos sporthorgászként űzi a pergetést, a megfelelő csalik a felszerelés elengedhetetlen részét képezik. A Sportano.hu egy olyan hely, ahol kiváló minőségű rippereket, wobblereket, spinnereket és sok más csalit és horgászkelléket találhat. Tekintse meg a professzionális pergető csalik széles választékát, amely garantálja Önnek a pergető csalik típusait.

A pergető csalik típusai

A pergető csaliknak számos változata létezik, amelyeket a horgászott halfajtól és a horgászhelytől függően állíthat be. A Sportanónál számos különböző méretű csalitípust talál, többek között crankbaiteket, spinnereket, spinnerbaiteket, gumicsalit és twistereket. A csalik széles színválasztékban kaphatók, hogy még a legválogatósabb ragadozót is vonzzák.

Wobblers

A professzionális crankbaits olyan megjelenéssel vonzza a ragadozókat, amely utánozza természetes táplálékukat, beleértve a kis halakat, kétéltűeket vagy rovarokat. Leggyakrabban fából vagy műanyagból készülnek, és süllyedő és úszó példányokra oszthatók. A Sportano termékcsaládban kapható wobblerek 3D szkennelési technológiával készültek, aminek köszönhetően részletesen reprodukálják az ételt, aminek egyetlen példány sem tud ellenállni. A PVC farok, a hosszú dobórendszer és a hengeres csörgők csak néhány a boltunkban kapható csalik előnyei közül. A dinamikus mozgású, négyrészes testű, kiváló minőségű csalik tökéletesek a rángatáshoz.

Rippers

A ripperek, vagyis a gumicsali a kis halak megjelenését utánozza. Különböző színváltozatokban kaphatók, és a precíz gyártásnak, a minden részletre való odafigyelésnek és a halak mozgásának tökéletes utánzásának (beleértve a pata alakú farkat is) köszönhetően a csalik tökéletesen vonzzák a ragadozókat. Az egyes csalimodellek a 4D technológián alapulnak, amely a halpikkelyek holografikus reprodukciója.

Az illat- és ízvonzókkal ellátott, valósághű csalik még a legnehezebb körülmények között is felkelti a legnagyobb halak figyelmét. A ripperek lehetővé teszik a jigfejekkel és csavarokkal való élesítést, és egyes példányok horogvezetővel is rendelkeznek, hogy megkönnyítsék az élesítési folyamatot. A csukák és más ragadozó halak számára készült egyedi pergetőcsalikat csörgő aljzattal látják el.

Twisters

A hosszúfarkú twister csalik vonzzák a ragadozó halakat, ahogy azok örvénylő mozgással visszahozzák a csalit. A profi horgászok által elismert márkák, például a Relax egyedi gumimodelljei többféle színben kaphatók, és csillogó, csillogó töltelékkel vonzzák a halakat. Ezt a fajta csalit oldalsó pályával való horgászat esetén jigfejjel vagy szemes horoggal kell felfegyverezni. A kis twisterek tökéletesek pergető csaliként sügérre, pisztrángra vagy ide.

Hasznos csalikiegészítők: mit érdemes megvenni?

Egy táska és egy pergetőcsali-doboz együtt megkönnyíti a legfontosabb felszerelések rendszerezését. A Sportano kínálatában olyan robusztus, kopásálló anyagokból, például vízálló 600D nejlonból készült speciális horgásztáskákat talál. A különböző táskamodellek műanyag dobozokkal vannak felszerelve a csalik és egyéb kisebb horgászkellékek számára, pakolható oldalzsebekkel a pénztárcának vagy a kulcsoknak, valamint bot- és hálótartókkal. Tekintse meg a kiváló minőségű pergető csalik és horgászkellékek széles választékát olyan neves márkáktól, mint a Savage Gear, a Relax, a Rapala vagy a Mikado, és tegye teljessé professzionális horgászfelszerelését.

Leírás kibontása Leírás összecsukása