Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Kerékpártáskák és hátizsákok

Kerékpártáskák és hátizsákok a Sportano üzletben 

A többnapos kerékpáros kirándulások, a minimális csomagokkal való kerékpáros túrázás vagy akár a szabadidős napi kerékpározás megfelelő felkészülést igényel. Akár csak néhány alapvető dolgot visz magával a kerékpárjára, akár a tervezett útja több felszerelést igényel, a megfelelő kerékpáros táska vagy hátizsák elengedhetetlen felszerelés. Válasszon elismert márkák kiváló minőségű kerékpáros tartozékai közül, és élvezze minden egyes kilométerét. A Sportanónál olyan gyártók termékeit találja, mint az EVOC, Jack Wolfskin, Basil, Lezyne, Kellys, Osprey, Thule, Topeak vagy Zefal

Kerékpártáskák és hátizsákok - kapacitás, hordozórendszerek és építőanyagok 

Üzletünk kínálatában talál vázhoz, csomagtartóhoz és kormányhoz való kerékpártáskákat, amelyek méretüktől függően rövid utakra és hosszabb, több felszereléssel járó kerékpártúrákra egyaránt alkalmasak. A Basil Hook-On kampós rögzítési rendszer, a stabil fogantyúk és a vállpánt biztosítja, hogy a táska gyorsan levehető és könnyedén hordozható legyen. Egy kis kerékpáros táska a vázhoz egy speciális átlátszó rekesszel, amely lehetővé teszi az okostelefon működtetését kerékpározás közben - nagyszerű lehetőség azok számára, akik a navigációra támaszkodnak a kerékpáros útvonalak teljesítéséhez. 

A kerékpáros hátizsákok sokoldalú megoldást jelentenek a szükséges tárgyak kerékpáron és gyalogosan történő szállítására egyaránt. A Sportano termékcsaládban kapható termékek innovatív szellőzőrendszerekkel vannak felszerelve, mint például az Air Pad System, amely öt szellőzőcsatornán és egy 3D-s léghálózaton keresztül biztosítja a szabad légáramlást, vagy az Air Flow Contact System perforált EVA párnákkal

A háton való stabilitást még az extrém, göröngyös utakon való extrém utazások során is az okosan megtervezett és állítható hordozórendszer biztosítja, amelyet többek között a Body Hugging technológia felhasználásával fejlesztettek ki. A kerékpáros hátizsák a tartályos kerékpárral segít hidratálni, miközben elférnek benne az út során szükséges alapvető dolgok is. 

A kerékpáros hátizsákok kínálatában fontos a kapacitást is megnézni. A kis hátizsákok legfeljebb körülbelül 5 literes térfogatig könnyűek, és a legkisebb tárgyak számára is megfelelnek. A körülbelül 5-15 literes hátizsákok kissé hosszabb utakra valók, amikor élelmet kell vinni vagy ruhát kell cserélni. Akár 15 és 30 literes hátizsákok is léteznek, amelyekben elférnek a legfontosabb felszerelések a több órás vagy akár többnapos kirándulásokhoz.  

Kerékpártáskák és hátizsákok - típusok és felhasználási módok

A kerékpárfelszerelések típusai között megtalálható a kerékpártartóra szerelt táska, amelynek köszönhetően a szükséges felszerelés az egykerekű kerékpár hátsó részén található, valamint a kormányra szerelt kerékpártáska. Egy ilyen megoldás lehetővé teszi a különböző kapacitású poggyászok elhelyezését, de általában korlátozza a helyet más berendezések, például lámpák vagy pultok elhelyezésére. A vázra szerelt kerékpártáska viszont olyan megoldás, amely nem korlátozza a helyet, és nem okoz kellemetlenséget lovaglás közben. A nyeregcsőre és magára a nyeregre szerelt nyeregtáskák is kaphatók.  

Másrészt, amikor kerékpáros hátizsákot választasz, figyelj a kapacitásra, és arra is, hogy van-e rajta esővédő. A legnépszerűbb modell a kerékpáros hátizsák víztartállyal, azaz kiegészítő folyadékpótló rendszerrel. Ez nagyon kényelmessé teszi a víz használatát lovaglás közben.  

Kerékpártáskák - hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt? 

A magaddal vinni kívánt felszerelés mennyiségétől függően állítsd be a kerékpártáska típusát és elhelyezését. Ha nagyobb felszerelést szeretne szállítani, a legjobb, ha állványra vagy kormányra szerelhető kerékpártáskákat választ. Szerelje fel a kisebb modelleket a vázra és a nyereg alá. Népszerű modellé válik a telefonos kerékpártáska is, amelyet általában a kormányra szerelnek, hogy a készülék mindig Önnel legyen. A kerékpáros vesék is jól működnek kisebb tárgyak tárolására, különösen, ha rövid útra indulsz.  

Kerékpáros hátizsákok - hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt? 

Először is, a kerékpáros hátizsák megfelelő modelljének kiválasztásakor ki kell választani a kapacitást. A hátizsákok alapesetben 5-től akár 20 vagy 30 literig terjedhetnek, ahol a nagyobb kapacitás a hosszabb kerékpáros útvonalakon közlekedők számára jelent javaslatot. Az egész napos túrákra nemcsak ételt és italt, hanem kiegészítőket és felszerelést is kell vinni. A számos rekesz és zseb biztosítja a legkisebb tárgyak tárolását is. A kiválasztott hátizsákok speciális, csövekkel ellátott folyadékpótló rendszerrel is rendelkeznek, így az útvonal során is használhat vizet.  

Azért is jó ötlet, hogy a hátizsákodra vigyél magaddal egy huzatot, hogy ha esik az eső, az anyag ne ázzon át. A kerékpáros hátizsákok egyes modelljei vízálló szövetekkel rendelkeznek, de mindenképpen jó ötlet, ha van egy borítás is. Ezen kívül figyeljünk a hátizsákok kialakítására is, ahol a csípőövnek megfelelő illeszkedést és kényelmet kell biztosítania lovaglás közben. Ez felelős a súly nagymértékben való alacsonyan tartásáért és a gerinc tehermentesítéséért.  

Kerékpártáskák és hátizsákok a legjobb márkáktól - melyekre érdemes fogadni? 

A Sportano kerékpáros kiegészítők között olyan speciális márkák termékei találhatók, mint az Evoc, Thule, Blackburn, Topeak, FOX, Jack Wolfskin és Basil. A kerékpár kormány- vagy csomagtartó táskák, hátizsákok vagy kerékpár vesék alkotják a kiváló minőségű kerékpáros kiegészítők széles választékát, amelyeket a robusztus, vízálló anyagok, a funkcionális rekeszek és az okos rögzítési rendszerek különböztetnek meg. 

A Sportanónál termékek széles választékát kínáljuk, és professzionális ügyfélszolgálatunk segít kiválasztani a megfelelő felszerelést. Ha egy berendezés nem felel meg az elvárásainak - akár 30 napig is visszaküldheti! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása