Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Pontyozó bottartók és állványok

A Sportano.hu pontyfogó állványok és rúdállványok a Sportano.hu kínálatából

A Sportano.hu pontyállványai a pontyhorgászat szakértői által gondosan kiválasztott cikkek. A világmárkák termékei mind a kezdők, mind a haladó horgászok igényeit kielégítik, és az üzlet széles kínálata lehetővé teszi, hogy az Ön igényeinek megfelelő felszerelést válasszon. 

Pontyfogó állványok típusai: a legnépszerűbb modellek

Az állványok között olyan modellek is vannak, amelyek funkcionalitása még a legigényesebb horgászok elvárásainak is megfelel. Nálunk olyan neves márkák masszív állványai közül választhat, mint a Prologic, a Carp Spirit vagy a JRC

A rúdállványok stabil támasztékot nyújtanak a rudaknak, függetlenül attól, hogy milyen talajon vannak elhelyezve. Kétféle állványtípus létezik: a már említett, négy lábon álló botállványok, mint például a Mikado pontyállvány, és a három támaszponttal rendelkező állványok. Ez utóbbiak nagyon egyenetlen, lejtős talajon a leghatékonyabbak. Mindkét típusnak hegyes lábai vannak, hogy stabilan fel lehessen állítani őket. 

Pontyfogó állvány - 3 rúd

A hárombotos pontyfogó állványok a profi horgászok számára elengedhetetlen felszerelés. A három botos állvány kiválasztásakor érdemes meggyőződni arról, hogy a konstrukció stabil és tartós, mint például a jól ismert Anaconda pontyállvány. Ezenkívül nem szabad elfelejteni, hogy egy pontyfogó állvány 2, 3 vagy akár 4 botra is használható. 

Rozsdamentes acél pontyállvány

Egy megfelelő pontyállvány stabil és több szinten is könnyen felállítható. Az anyagnak, amelyből készült, ellenállónak kell lennie a kedvezőtlen időjárási körülményekkel és a halászterületek fokozott páratartalmával szemben is. Ha olyan állványt keres, amely megfelel ezeknek a követelményeknek, akkor biztosan érdekli a rozsdamentes acélból készült pontyállvány. 

Hasznos kiegészítők a pontyállványokhoz

A Sportano.hu kínálatában számos kiváló minőségű kiegészítőt talál a pontyhorgászathoz, köztük pontyfogó állványokat. Az ilyen állványok kiegészülnek pezsgősávokkal és tartókkal. Mindegyiket a horgász igényei szerint kell kiválasztani. Sokféle tartozék létezik, és különböző anyagokból készülnek. 

Buzz bar

A Sportano.hu weboldalon kapható Buzz Barokat a horgászat szakértői választották ki. Ezek az elemek az állvány szerkezetéhez tartoznak, vagy az állványhoz rögzíthetők. Lehetővé teszik, hogy több tartót és bennük rudakat vagy kapásjelzőket szereljen fel. Mielőtt úgy dönt, hogy buzz bar-t vásárol, győződjön meg arról, hogy a megrendelt állvány felszereltségében nincs-e ilyen. 

Fogantyúk

A Sportano.hu kínálatában a haladó és a kezdő horgászok egyaránt megtalálják az igényeiknek megfelelő kiegészítőket. A pontyállványok tartói között találhat tartós klasszikus tartókat, szorítótartókat, műanyagból vagy rúdbarát gumiból készülteket. Még a rendkívül igényes horgászok is találnak olyan támogatást, amely megfelel az igényeiknek. 

A Sportano.hu ajánlatát felhasználva bővítheti vagy kiegészítheti pontyhorgász készletét. A szakértők által kiválasztott termékek az Ön felszerelésének elválaszthatatlan elemévé válnak. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása