• Ingyenes szállítás
 • 30 napos termékvisszaküldés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Kemping sátrak

Termékek: 107

View as
 1. Campus Trigger 3 személyes kemping sátor 3os zöld CU0702122170
  36 750,00 Ft
  31 195,00 Ft
  180 x 200 x 120 cm

  1

 2. JRC Defender Peak Bivvy 2 Man horgászsátor zöld 1441604
  96 495,00 Ft
  75 215,00 Ft
  300 x 275 x 150 cm

  1

 3. CampuS Bigello zöld 4 személyes sátor CU0704122170
  72 650,00 Ft
  61 540,00 Ft
  380 x 200 x 140 cm

  1

 4. Mikado Enclave 2 férfi pontyozósátor Bivvy zöld IS14-BV003
  128 120,00 Ft
  102 485,00 Ft
  330 x 300 x 170 cm

  1

 5. JRC Defender Peak Bivvy 1 Man horgászsátor zöld 1441602
  92 225,00 Ft
  70 085,00 Ft
  270 x 205 x 140 cm

  1

 6. JRC Rova Peak Bivvy 2 férfi terepszínű 1537848
  119 575,00 Ft
  79 485,00 Ft
  300 x 295 x 150 cm

  1

Kemping sátrak - tartós és megbízható modellek a Sportano üzletben találhatók 

A kemping sátrak kempingezésre tervezett megoldások, sokkal nagyobbak, mint a túrasátrak, mivel nemcsak alvásra és pihenésre, hanem napközbeni tartózkodásra is szolgálnak. A nagyobb kemping sátrak gyakran több részre vannak osztva, ahol kényelmesen lehet ülni vagy állni. Ha kiváló minőségű sátrat keres kempingezéshez, nézze meg a Sportano kínálatát, ahol olyan neves gyártók kemping sátrait találja, mint a Thule, Avid Carp, Easy Camp, Ferrino, Marmot, JRC, Coleman, Jack Wolfskin vagy High Peak

A megfelelő kemping sátor kiválasztása 

A megfelelő kemping sátor modell kiválasztásakor figyeljünk a formára, mivel a piacon vannak alagút modellek. Nincsenek farokrészek, így a tér optimálisan oszlik el, és könnyebb bennük mozogni. Néha iglu sátrakat, azaz kör alakú sátrakat is használnak. A sátor magassága is fontos, ahol egy magas kemping sátor, amelyben nemcsak ülni, hanem állni is kényelmesen lehet, jól fog működni a kempingezés során. Ez különösen akkor fontos, ha a sátrat nem csak alvásra és pihenésre kívánja használni.  

Nagyobb létszámú sátor kiválasztásakor célszerű olyan modellt választani, amely több szobával (hálószobával) rendelkezik, ami kényelmet és magánéletet biztosít mindenkinek, aki a sátrat használja. Ezenkívül ügyeljen a szellőzésre, ami rendkívül hasznos lesz, ha forró időben kempingezik. A legjobbak a nagy szellőzőnyílásokkal és szúnyoghálóval ellátott modellek, amelyek megakadályozzák a rovarok bejutását. 

2,3,4 vagy 8 személyes kemping sátor 

A kemping sátrat mindenekelőtt a méret szempontjából kell kiválasztani, ahol a gyártók nemcsak a pontos méreteket adják meg, hanem azt is, hogy hány ember fér el benne. A választáskor érdemes egy kicsit nagyobb modellt választani, mivel így extra helyet nyerünk a pihenéshez vagy a nélkülözhetetlen csomagok számára.  

A legnépszerűbbek a 2 személyes és a 3 személyes kemping sátor. Kisebb kapacitással rendelkeznek, és nem túl nagyok, így könnyen bepakolhatók egy nagyobb táskába és autóba. A piacon 4 személyes kemping sátrakat is talál, amelyeket háromtagú családok vagy négytagú csoportok választanak. Másrészt egy 6 személyes kemping sátor vagy egy 8 személyes kemping sátor tágasabb. 

Vízálló

A kemping sátor kiválasztásakor fontos, hogy olyan modellt válasszon, amely megfelelő vízszigeteléssel rendelkezik. Kempingezéskor gyakran előfordulhatnak változékony időjárási körülmények, és az eső elleni védelem elengedhetetlen. A vízszigetelést milliméteres vízoszlopban határozzák meg, ahol az optimális tartomány 2000-3000 mm-nél kezdődik. Ez biztosítja, hogy a sátor falai vagy padlója száraz maradjon, és a víz ne szivárogjon be a belső térbe. A sátor ragasztott varrásai növelik vízállóságát, az anyagok további védelme pedig növeli tartósságát. A felhasznált anyagok magas minősége határozza meg a sátor tartósságát, ami a szövés sűrűségében is megmutatkozik, ahol minél nagyobb a sűrűség, annál ellenállóbb lesz a sátor a mechanikai sérülésekkel szemben.  

A kemping sátrak súlya 

A sátrak súlya a sátor méretétől függ, ahol a legkisebb modellek, azaz a 2 és 3 személyes sátrak súlya 3-5 kilogramm körül van. A négy személyre tervezett modellek viszont általában 15 kilogrammot nyomnak. A termékek súlyát az előszobák és hálószobák száma, valamint a felhasznált anyagok is befolyásolják. A hat vagy nyolc személyre tervezettek súlya meghaladja a 20 kilót, sőt, néha még ennél is jóval többet nyomnak. Ha autóval megy kempingezni, a súly elméletileg nem olyan fontos. Ha túrázik az ösvényen, vagy nincs megfelelő közlekedési eszköz a kempingezéshez, a kemping sátor súlya és mérete rendkívül fontos.  

A kemping sátor költsége és a márkák, amelyek minősége nem okoz csalódást 

A kemping sátor ára a modell méretétől és méreteitől, valamint a személyek számától függ. Érdemes észben tartani, hogy az ár gyakran együtt jár a minőséggel, és egy jó minőségű sátoron nem érdemes spórolni, ha azt szeretné, hogy ellenálljon a kedvezőtlen körülményeknek és sok szezonon át tartson. A kisebb, jó minőségű sátrak néhány száz zloty-tól kezdődnek, míg a nagyobb modellek vagy tetősátrak akár több ezer zloty-ba is kerülhetnek.  

A Sportano üzletben 1, 2, 3, 4, 5, 6 és 8 személyes kemping sátrakat talál olyan professzionális márkáktól, mint a Thule, Avid Carp, Vango, Easy Camp, FOX Internatioal, Ferrino, Marmot, Prologic, JRC, Coleman, Delphin, Jack Wolfskin vagy High Peak

A kemping sátor felállítása 

A kemping sátor felállítása modelltől és formától függ, de a legtöbb esetben a művelet gyakorlatilag ugyanaz vagy hasonló. A piacon kaphatók önfelálló, önösszecsukható és felfújható szerkezetek. Ha az első típussal rendelkezik, célszerű az elején kivenni a sátrat, és az alsó fogantyúk segítségével a földre fektetni, hogy a sátor teljes felülete kialakuljon a kibontás előtt. Ezután hajtsa össze az összes csövet, és illessze be őket a sátor alagútjaiba - kívül és belül. A felfújt modell esetében töltse meg a keretet levegővel. Az utolsó rész az, hogy a csapokat ferdén be kell kalapálni, és a vonalakat úgy kell kifeszíteni, hogy kissé rugalmasak legyenek. A csapok ferdén történő behajtása biztosítja, hogy a darab ne pattanjon ki a szélben.  

Alapvető sátorkellékek, amelyekkel felszerelheted magad 

A Sportano nem csak sátormodellek széles választékát kínálja, hanem sátorkiegészítőket is, mint például kempinglepedőket, sátoralátéteket, sátortakarókat, sátorkapcsokat, előtetőket, csapokat vagy fedeleket. Az utazási ágynemű vagy az ingyenes kemping kiegészítők, mint például a főzőedények, a túraasztal vagy a túrázó bútorok biztosan hasznosak lesznek. Mindenképpen érdemes olyan kiegészítőkkel felszerelkezni, amelyek megkönnyítik a sátor felállítását vagy a felszerelés tárolását kempingezés közben. Az olyan kiegészítő elemek, mint a bútorok vagy a főzőedények lehetővé teszik, hogy kényelmesen élvezze és főzzön. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása