Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Sízoknik

Sízokni - meleg és kényelmes modellek a Sportano üzletben 

Ha néhány órás síelésre indul a lejtőkön, érdemes gondoskodni a megfelelő ruházatról, felszerelésről és kiegészítőkről, amelyek a hideg elleni védelemért és a kényelemért felelnek. Különösen fontosak a sízoknik, amelyekből széles választékot talál a Sportano üzletben. Olyan jól ismert márkák modelljeiből válogatunk, mint az X-Socks, LENZ, Rossignol, Nordica, Smartwool, UYN vagy SIDAS. Hatékony védelmet garantálnak a hideg ellen, miközben a nedvességet is elvezetik, így a bőröd friss és száraz marad az intenzív edzés során.  

Fűtött, merinógyapjú és más típusú sízoknik 

A sízokniknak különböző változataik vannak a konstrukció anyagát tekintve. A piacon merinógyapjúból készült sízoknikat talál, amelyeket magas hőszigetelés, valamint a kedvezőtlen időjárási körülmények elleni védelem jellemez. Ezen kívül találhatsz szintetikus anyagokból készült zoknikat is, amelyek kiváló nedvszívó tulajdonságokkal rendelkeznek. Néha a szintetikus anyagokat gyapjúval vagy pamuttal kombinálják a jobb hideg- vagy vízállóság érdekében.  

A zoknitípusok között talál fűtött sízoknit, amelyek egy speciális fűtőelemmel rendelkeznek, amely gyakorlatilag észrevétlen, és minden körülmények között meleget biztosít. A melegebb napokon a vékony sízokni is jól használható. Szorosan illeszkedjen a bőrhöz, de ne legyen túl szoros.  

Sízokni - csak a lejtőkre való választás? 

Síeléskor a hőkomfort és a kényelem elengedhetetlen, ezért érdemes felszerelkezni a megfelelő sízoknikkal. Mindenekelőtt védelmet nyújtanak a hideg ellen, hogy a test ne fázzon. A rossz minőségű modellek nem védik a síelő lábát a hidegtől, ami túlzott izzadáshoz és kellemetlen szagokhoz vezethet. A rosszul illeszkedő zokni is dörzsölheti a lábat, és dörzsölődéshez és bőrirritációhoz vezethet. Ezenkívül a sízokniknak jellegzetes szerkezete van, amely védi a lábujjbegyet, a sarkat és a lábfejet. Ezért nemcsak síeléshez és snowboardozáshoz, hanem minden szabadtéri tevékenységhez alkalmasak szélsőséges időjárási körülmények között, például hidegben és hóban.  

A megfelelően illeszkedő sízokni kiválasztása 

A sízokniknak kiváló minőségű anyagokból kell készülniük, és a gyapjúból, merinógyapjúból vagy szintetikus szövetkeverékből készült modellek működnek a legjobban. Többféle szálból készülnek, megfelelő hőszigetelést és kényelmet biztosítanak. A rugalmas betétek lehetővé teszik, hogy a ruhadarab szorosan illeszkedjen a bőrhöz anélkül, hogy korlátozná a mozgást vagy nyomást okozna. Számos gyártó kínál modern megoldásokat, például a speciálisan fűtött betétek használatát, amelyek hasznosnak bizonyulnak azok számára, akiknek magas hőszigetelésű termékre van szükségük.  

A megfelelő méret kiválasztásakor fontos, mert az anyag rugalmassága ellenére a bőr nem irritálhatja a bőrt, és a túl kicsi zoknik kényelmetlenséget okoznak a lejtőkön. Több órán át tartó intenzív síeléshez a vastagabb (merinógyapjúból készült) sízoknik jól beválnak, míg a szabadidős síeléshez a vékonyabb, technikai anyagokból (például poliészterből vagy poliamidból) készült termékek jobbak lehetnek.  

A legmagasabb minőségű zoknikat kínáló márkák 

A hosszú órákon át tartó síeléshez mindenekelőtt megfelelő ruházatra van szükség, amely megvéd a kedvezőtlen körülményektől. A Sportano sportbolt kínálatában női sízoknikat, férfi sízoknikat és gyermek sízoknikat talál olyan neves márkáktól, mint az X-Socks, LENZ, Rossignol, Nordica, Smartwool, UYN vagy SIDAS. Mindenképpen érdemes a megfelelő zoknikkal felszerelkezni, ha azt szeretné, hogy a sípályákon való intenzív síelés során a bőre kényelmes és száraz maradjon. A megfelelő csoportoknak szánt sízoknikat a gyermekek és felnőttek igényeit és testfelépítését szem előtt tartva tervezték. Ha a megfelelő modellt keresi, ajánljuk a Rossignol sízoknit vagy az X-Socks sízoknit, amelyek strapabíró anyagokból készülnek, amelyek garantálják a hőkomfortot és a kényelmes viseletet.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása