Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Termékek horgászoknak

Termékek horgászoknak - a legjobb minőség a Sportano üzletben 

A horgászat nagyszerű módja annak, hogy a szabadidejét a természetben töltse. Ahhoz, hogy a vízen tevékenykedhessen és horgászhasson, érdemes felszerelni magát a megfelelő horgászfelszereléssel és ruházattal. A Sportano-ban olyan professzionális márkák termékeinek széles választékát találja, mint a ruházat, csónakok, horgászmotorok, halradarok, csizmák és gumicsizmák, mint az Avid Carp, Carp Spirit, FOX, Deeper, JRC, Preston, RidgeMonkey, Rhino, Westin vagy Mikado. A kiváló minőségű felszerelés nemcsak kényelmes, hanem biztonságos halászatot is lehetővé tesz.  

Milyen horgászruházatot érdemes felszerelni? 

Ha vízre megyünk, érdemes vízálló nadrággal felszerelkezni, lehetőleg hosszú nadrággal. Kényelmet kell nyújtaniuk a mozgás közben, ugyanakkor vízállónak kell lenniük. Hidegebb időben jól jön egy horgászblúz és egy horgászdzseki. A felsőruházatnak vízállónak kell lennie, és megfelelő szellőzéssel kell rendelkeznie. Ezenkívül célszerű olyan modelleket választani, amelyekben sok zseb van az apró tárgyak, például úszók vagy csalik tárolására. Meleg napokon választhat egy horgásznadrágot, egy pólót és egy mellényt vagy gyapjúszövetet. A horgászcsizma szintén nagyon fontos része az egész felszerelésnek, amelynek két típusa van: hagyományos gumicsizma vagy kombinált gumicsizma lábszárral, illetve gumicsizma. A horgászvatták olyan nadrágok, amelyeket a tartósság jellemez, és csúszásmentes talppal is rendelkeznek. A horgászfelszerelést kiegészítheti egy horgászsapka vagy kalap, amely a hidegebb napokon melegen tartja, a forró napokon pedig megvédi Önt a naptól.  

Kaphatóak horgászruhák is, amelyek már egy ruhakészletből állnak, és általában csak egy horgászsapkával vagy horgászkalappal kell felszerelkeznie, hogy megvédje a fejét a hidegtől vagy a napsugaraktól.  

Pontonok, székek, horgászsátrak - mely horgászoknak szánt termékekkel érdemes felszerelkezni? 

Ha horgászcsónakot szeretne vásárolni, jelenleg népszerű lehetőség a horgászponton vagy a kajak, ahová kényelmesen magával viheti a szükséges felszerelést és halászhat. A felfújható pontonok vagy felfújható pontonok jól működnek a könnyű szállítás és tárolás érdekében. Egyszerűen fújja fel a pontont, mielőtt a vízbe lép, majd amikor befejezte az úszást, engedje ki a levegőt, és tárolja a pontont, lehetőleg egy hordtáskában. Ezen kívül vannak pontonmotorok is, amelyek a hajóra szerelhetők a dinamikus kezelés érdekében, különösen hosszabb távokon. Ha néhány napos horgászatot tervez, érdemes magával vinni a szükséges kempingfelszerelést, például horgászsátrat, ágyat vagy hálózsákot, valamint horgászszéket vagy horgászernyőt

Hasznos eszköz lehet a visszhanglokátor, amely a halászat körülményeire, például a halászati mélységre, a vízhőmérsékletre vagy a fenék alakjára utal. 

Hogyan választja ki a horgászoknak szánt ruházatot és egyéb termékeket? 

A megfelelő horgászruházatnak meg kell felelnie az évszaknak és a körülményeknek, amelyek között horgászni szándékozik. A legjobb, ha olyan ruhát választunk, amely vízálló, és nem ázik el, ha vízzel érintkezik, valamint viselés közben kényelmet biztosít. Ami a ruházatot illeti, a neoprén horgászcsizma jól fog működni. Védelmet nyújtanak a nedvesedéstől, és emellett hideg vízben is hőkomfortot nyújtanak.  

Amikor a horgászfelszerelésről dönt, válasszon egy felfújható horgászpontont, amelyet gyorsan felállíthat és útnak indulhat. A horgászsátor a legjobb választás a többnapos horgászattal egybekötött kempingezéshez. Válasszon jó vízálló tulajdonságokkal rendelkező modellt, valamint az igényeinek megfelelő méretet. Ezen kívül szerezzen be egy hálózsákot vagy egy túraágyat.  

Melyik horgászfelszerelést és kiegészítőket kínáló márkákra érdemes fogadni? 

A Sportanónál az AVID, DAM, Dragon, Drennan, Dragon fishing, Gunki, JRC vagy Savage Gear professzionális ruházatát kínáljuk horgászoknak. Sportboltunkban felszerelheti magát kabátokkal, melegítőkkel, sapkákkal, nadrágokkal, mellényekkel, kesztyűkkel, zoknikkal, overallokkal vagy horgászingekkel. A Delphin, a FOX, a Rapala, a Pros vagy a Mikado horgászbakancsokat, például wellingtonokat vagy waderseket is talál.  

Ha megfelelő horgászpontont keres, válassza a Pure4Fun, a Carp Spirit és a FOX International modelljeit. Másrészt a FOX és a Rhino márkák közül választhat motort a pontonjához. A Deeper és a Garmin professzionális horgászszonárokat kínál, amelyek hatékonyan bemérik a célpontot, és lehetővé teszik bármilyen csali követését. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása