• Ingyenes szállítás
  • 30 napos termékvisszaküldés
  • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch
Ironman

Csatlakozunk a lengyelországi Ironmanhez!

Ironman

Közös értékeket vallunk az IRONMAN®-rel. Az IRONMAN® a világ legnagyobb triatlon versenysorozata, amely több mint 50 országban van jelen. Évente a világ 180 országából 300 000 sportoló emeli magasabb szintre a sportágat, és bizonyítja, hogy semmi sem lehetetlen. 2023-ban Lengyelország három, a World Triathlon Corporation - Citi Handlowy nevéhez köthető versenynek ad otthont: az IRONMAN 70.3 Warsaw-nak, az Enea IRONMAN Gdynia + Sprint Triathlon Gdynia powered by Sportanónak és az Enea IRONMAN® 70.3® Poznań-nak.

Fedezze fel a vezető triatlonmárkák kínálatát, és lépjen a sport magasabb dimenziójába! Kedvelje profilunkat és kövesse a triatlonversenyekkel kapcsolatos eseményeket, extra akciókat és versenyeket!
Nézze meg, mivel készültünk Önnek!

 

Razem z nami...


Ajánlott márkák

New Balance

Úszás

Győzze le az úszás szakaszt olyan neves márkák termékeivel, mint a 2XU, a Dare2Tri vagy az Orca! Válasszon a triatlonos búvárruhák, úszószemüvegek, úszóbóják közül, és érjen el kiváló eredményeket!

Kerékpárok

Növelje versenytempóját olyan elismert triatlonfelszerelés-gyártók kerékpárjaival, mint a Cipollini, a Basso vagy az Orbea! Tekintse meg a ruhák, cipők, kerékpáros sisakok válogatott kínálatát is, és szerezze be egy helyen a nélkülözhetetlen felszereléseket!

Futás

Fusson legyőzhetetlenül a célba a testre szabott futócipőknek és a funkcionális futóruhák segítségével! Fedezze fel olyan top márkák megbízható triatlon futócipő kollekcióját, mint az On Running, a Saucony vagy a HUUB!

Triatlon ruházat

Helyezze előtérbe a verseny közbeni mozgáskomfortot! Válassza a HUUB, az Orca és sok más neves márka kiváló minőségű triatlonruházatát, amely a Sportano.hu weboldalon megtalálható!

Triatlon kiegészítők

Gondoskodjon formájáról és kényelméről, ha Ironman versenyen indul! Egészítse ki a szükséges felszerelését olyan vezető triatlonmárkák triatlon kiegészítőivel: óráival, hátizsákjaival, törölközőivel és sok más termékeivel, mint a HUUB, a TYR vagy a Garmin!