Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Főzőedények

Konyhai eszközök - fedezze fel a tartós modellek széles választékát a Sportano üzletben 

A kempingezés a természetközeli időtöltés egyik aktív formája, és egyaránt vonatkozik a sátorban alvásra vagy a lakóautóban való mozgásra. Ha a hegyekben túrázik, jó ötlet magával vinni a szükséges felszerelést, hogy meleg ételt fogyaszthasson, és energiával lássa el magát a túra hátralévő részére. A Sportanónál kiváló minőségű konyhai eszközöket, például meniszkuszt, turistaedényeket, turista evőeszközöket, palackokat és flakonokat talál. Az ételkészítéshez olyan bevált gyártók felszereléseit biztosítjuk, mint a Tatonka, Salewa, Sea to Summit, RidgeMonkey, Spokey, Kambukka, Easy Camp, CamelBak vagy FOX International

Meniszkusz, edények, tányérok vagy utazási evőeszközök - mely utazási kiegészítőkkel és főzőedényekkel érdemes felszerelkezni? 

Ha túrázni vagy kempingezni megy, érdemes magával vinni olyan étkezési eszközöket, mint például a vacsorához való menü vagy a túrakész edények, amelyeknek ellen kell állniuk a magasabb hőmérsékletnek. Ezek általában alumíniumból, rozsdamentes acélból vagy titánból készülnek. Amíg van hely, érdemes vándortűzhelyet venni, hogy frissen készítsük el az ételeket. Ha kész ételt visz magával, akkor elegendőek az ételt és az italt melegen tartó edények vagy edények. Egy utazó evőeszközkészlet és egy utazóedénykészlet, valamint utazótányérok jól jönnek majd a kényelmi ételek elkészítéséhez. Ha kávét, teát vagy vizet szeretne magával vinni, akkor utazási palack vagy bidon áll rendelkezésre. Néhány termikus kialakítású bidon hosszabb ideig tartja melegen vagy hidegen az italát. A kemping kiegészítők közül felszerelheti magát élelmiszer- és víztartályokkal, valamint grillező eszközökkel, ha van grillsütő szettje a kempingezéshez. 

Hogyan válasszuk ki a megfelelő turisztikai edényeket? 

A megfelelő főzőedények kiválasztásakor a termékek tömörségének, valamint kis súlyának és sokoldalúságának kell vezérelvnek lennie. Ezen túlmenően a főzőedényeknek hőállónak és tartósnak kell lenniük, így ideálisak a kültéri használatra. A kiválasztott termékeknek, például a meniszkuszoknak, edényeknek vagy palackoknak képesnek kell lenniük arra, hogy az ételeket és italokat hosszú ideig melegen tartsák. Válasszon olyan eszközöket, amelyek csúszásmentesek, az igényeinek megfelelő kapacitásúak és könnyen tisztán tarthatók.  

Nemcsak a főzőedények mérete befolyásolja a súlyt, hanem az is, hogy milyen anyagból készültek. Ez alacsony súlyt, hőtartást és tartósságot jelent. Leggyakrabban acél főzőedényeket talál, amelyek sokáig melegen tartják az ételt, ráadásul olcsók és tartósak. A titánból készült modellekre viszont az jellemző, hogy könnyűek és gyorsan felveszik a hőmérsékletet. Áruk azonban magasabb az acél- és alumíniumtermékekhez képest. Az alumínium kiegészítők könnyű súlyuk miatt nagyon népszerűek, de sajnos nem ellenállóak a sérülésekkel szemben. Az utóbbi időben népszerűvé váltak az összecsukható szilikonkészletek is, amelyek rendkívül könnyen szállíthatóak.  

Hogyan vigyázzon a turisztikai edényeire? 

A főzőedényekre érdemes vigyázni, különösen, ha azt szeretné, hogy sok túrán és kiránduláson át kitartsanak. A főzőedény minden egyes használata után az edényt megfelelően meg kell tisztítani az ételmaradékoktól, lehetőleg szivaccsal vagy ruhával, hogy ne sérüljön a termék. Ez segít abban, hogy a főzőedények tovább tartsanak. A meniszkusz és az edények mosása után alaposan törölje át őket ronggyal vagy papírral, hogy ne tegyen nedves edényeket a hátizsákjába vagy táskájába. A használt mosószer típusát igazítsa a termékek műanyagtípusához. Utazáskor jó ötlet, ha a főzőedényeket fedelekben helyezi el, hogy ne karcolódjanak össze menet közben.  

Turisztikai edények - mely márkákat válasszuk? 

Ha ebédre meniszkuszt és túrabakancsot keres, a Sportanónál a Campingaz, Sea to Summit, RidgeMonkey, Delphin, FOX International és Tatonka márkák kiváló minőségű termékeit kínáljuk. Nálunk túra evőeszközöket és tányérokat is talál túrázó evőeszközöket és tányérokat, egyedi változatban és készletben egyaránt. Kempingezéskor és utazáskor biztosan jól jön egy túrapalack vagy egy olyan palack, amelybe kedvenc italát töltheti. Egyes termikus modellek melegen tartják az italt, így a palackot magaddal viheted az útra. A bidonok és palackok között ajánlott termékek a Spokey, a Salewa, a Kambukka és a CamelBak javaslatai. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása