Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Játékok és felszerelés

Játékok és tevékenységek - a nagyszerű szórakozás garanciája a Sportano üzletben 

A szabadban vagy beltérben a szeretteinkkel együtt töltött játékidő nagyszerű módja a játéknak. A Sportano Játékok és játékok kategóriájában a beltéri és kültéri szabadidős tevékenységekhez szükséges termékek széles választékát találja. Sportano üzletünkben felszerelheti magát asztali focilabdával, kerti trambulinokkal, strandkellékekkel vagy boules szettel. Válassza ki a megfelelő termékeket olyan professzionális márkákból, mint a Jumpi, HUMBAKA, JOBE, inSPORTline, EXIT, Hudora, Urbogym, Spokey vagy Slackers.  

Milyen játékokra és játékokra érdemes fogadni? 

A játékokhoz szükséges megfelelő felszerelés kiválasztásakor érdemes megfontolni az asztali foci lehetőségét, amely csodálatos játékélményt és meglehetősen sok izgalmat nyújt. Egy focimeccset imitálnak, és speciális botokkal gólokat ütsz az ellenfél csapatába. A játék nemcsak koncentrációt, hanem reflexeket, precíz mozgást és ügyességet is igényel. Nagyszerű szórakozás az egész család számára, ahol több emberrel is játszhatsz. Ha a megfelelő felszerelést keresi a szabadtéri szórakozáshoz, a kerti trambulin remek választás lesz. Többféle méretben kapható, gyakran létrával és beltéri vagy kültéri hálóval felszerelve, hogy a gyerekek biztonságban legyenek ugrálás közben. A kerti gyermektrambulin remek időtöltés, amely a kicsik motoros fejlődését is szolgálja. Azok számára, akik szeretik a víz mellett tölteni az időt, minden tartozék, mint például az úszómatracok, úszók vagy úszógyűrűk a gyermekek számára jól működnek. A strandjátékok kiegészülnek egy frizbivel, egy sárkánnyal vagy egy strandlabdával való játékkal.  

A szórakozás másik formája lehet a boules játék, amely során a fémgolyókat dobják a célponthoz legközelebb, amely általában egy golyó (fa vagy műanyag), az úgynevezett malacpersely.  

Hogyan válasszunk olyan játékokat és játékszereket, amelyek garantálják a legnagyobb biztonságot? 

Ha úgy dönt, hogy gyermekeknek szánt trambulint vásárol, ellenőrizze a termék keretét, amely elsősorban a biztonságért felelős. Az egyes alkatrészek szilárdsága és vastagsága alapvető fontosságú, és az éles részeket habszivaccsal vagy borítással kell ellátni. A trambulin kiválasztásakor figyelembe kell venni a maximális terhelést, ahol, ha a terméket felnőttek is használják, ez rendkívül fontos paraméter. A trambulinháló elengedhetetlen, ha a gyerekek használják, mivel véd az esések és az ütközések ellen ugrás közben. A kerti vagy otthoni trambulin méretét a helyhez igazítsa, ahol az első modellek akár 300 cm átmérőjűek is lehetnek. 

A gyermek- és felnőtt csocsóasztalok kiválasztásakor figyeljen az asztal méreteire, valamint súlyára, mivel a stabil asztal nem mozog a csúszdák dinamikus mozgása során. Az asztal magasságát viszont az alkalmazástól függően állítsa be. Ha felnőttek játszanak, az optimális magasság 70-100 cm körül van. A gyermek csocsóasztalok viszont általában állítható lábmagasságú modellek. A csocsóasztal kültéren és beltéren egyaránt felállítható, csak a termék méretét kell a tér méretéhez igazítania, hogy szabadon játszhasson szeretteivel.  

Más tartozékokat, például boulét, frizbit vagy úszómatracot szabhatsz az igényeidnek megfelelően. A gyermekek által használt termékeknek robusztus felépítéssel és kényelemmel kell rendelkezniük, ugyanakkor a használat során biztosítaniuk kell a biztonságot. 

Felszerelések és játékok a vízparton - mit válasszunk? 

Amikor a kinti hőmérséklet magas számokat mutat, érdemes a vízparti szórakozásra fogadni, ami nemcsak strandolással, hanem vízi sportokkal is kombinálható. Ha vízbe megy, mindenképpen vigyen magával úszómatracot vagy úszógumit gyermeke számára, hogy biztonságosan és kényelmesen tölthesse a vízben töltött időt. A Sportanónál úszómatracok széles választékát találja számos méretben és színvariációban. Felszerelkezhetsz kötélhúzó úszókkal is, amelyek általában egy-, de akár két-háromszemélyesek is lehetnek. Ez egy nagyszerű vízi szórakozás az egész család számára. A strandlabda, a sárkányhajó vagy a frizbi is jól működik a tengerparton.  

A Sportanónál a Játékok és játékok kategóriában széles termékválasztékot kínálunk, így nézze meg az összes modellt, és válassza ki a megfelelő felszerelést az Ön és az egész család számára. Professzionális ügyfélszolgálatunk segít kiválasztani a megfelelő berendezést. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása