Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Fox Racing

Fox Racing

A Fox márka története 1974-ig nyúlik vissza, amikor az alapító Geoff Fox úgy döntött, hogy saját vállalkozásba kezd, és speciális autóipari és kerékpáros felszereléseket és kiegészítőket gyárt. Alig három évvel a vállalat megalapítása után megalakult egy Fox által támogatott motokrossz csapat, amely a Fox márkájú profi felszereléseket és ruházatot kezdett használni különböző nyomatokkal. Az 1980-as években Mark Barnett, a vállalat által támogatott versenyző megnyerte a nemzetközi motokrossz-bajnokságot. Ezek az események rendkívül népszerűvé tették a piacon újonnan megjelenő márkát, és lehetővé tették, hogy a kerékpáros iparban a legjobb sportkellék-gyártók közé sorolják. 

Ma a Fox egy gyorsan növekvő vállalat, amely folyamatosan új anyagokat és technológiákat fejleszt termékeihez. A Fox logóval ellátott kerékpáros bukósisakok MIPS™ védelmi rendszerrel vannak ellátva, amely segít hatékonyan elnyelni az ütéseket, valamint nedvességelvezető, légáteresztő és antibakteriális X-Static® béléssel. A gyártó széles választékában olyan praktikus kerékpáros termékek is megtalálhatók, mint a protektorok, szemüvegek, kerékpáros kesztyűk, valamint a funkcionális és kényelmes hőruházat. 

Mielőtt a Fox termékek forgalomba kerülnének, alaposan ellenőrzik őket, és számos előírt vizsgálaton esnek át. Ezért ha ettől a márkától vásárol kiegészítőket és ruhákat, biztos lehet benne, hogy a legapróbb részletekre is odafigyelve készültek, és hosszú ideig szolgálják majd Önt.  

Leírás kibontása Leírás összecsukása