Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Snorkelek

Snorkel a Sportano.hu sportbolt kínálatában

Érdekel a búvárkodás, vagy kezdő vagy, de a búvárkodás a szenvedélyed? Sportano üzletünkben professzionális termékeket és felszereléseket talál, amelyekkel hihetetlen élményeket élhet át a víz felszíne alatt. Választékunkban szerepelnek búvárkodók, amelyeknek köszönhetően biztonságosan merülhet és minden helyzetben új helyeket fedezhet fel. Itt mindent megtalálsz, amire a kedvenc fizikai tevékenységedhez szükséged van. 

Snorkel vásárlás: mire figyeljünk?

Mielőtt úgy dönt, hogy megvásárolja a megfelelő snorkelt, figyeljen számos fontos elemre, például a célra, a konstrukcióra és a felszerelés típusaira. Ez segít a professzionális és biztonságos búvárfelszerelés kiválasztásában.  

A snorkel tervezett használata

A snorkel lehetővé teszi, hogy szabadon lélegezzen a vízben úszás közben, anélkül, hogy ki kellene bújnia. Leggyakrabban apnoe búvárkodás vagy a vízfelszínen való úszás során használják, amit közismert nevén snorkelingnek neveznek. Ez a fajta felszerelés nagyszerű azok számára, akik most kezdik a búvárkodással kapcsolatos kalandjukat, mivel a snorkel általában a maszkhoz van rögzítve. A szakemberek viszont a snorkelt inkább a vízzel való szabadidős kapcsolatra használják.  

Snorkel építése

A sznorkel három részből áll: a szájrészből, a légzőcsőből és az övcsatlakozásból. A professzionális modellek némelyike szeleppel is rendelkezik a víz felszínre kerülés utáni eltávolítására, valamint egy felső biztonsági résszel, amely megakadályozza, hogy a víz merülés közben bejusson. A sznorkelek között keresse a TUSA felszerelésének Hyperdry MAX változatát. Ez egy modern technológia, amely szárazon tartja a snorkelt a merülés során. Egy speciális rendszer zárja a szelepet és véd az elöntés ellen.  

A snorkel típusai 

A számos snorkel modell között többféle típus létezik: nyitott lyukú, szelepes, felső biztonsági vagy vegyes (szelepes és felső biztonsági) cső. Mindenképpen érdemes kiegészítő burkolattal ellátott felszerelésre fogadni, hogy biztonságosan merülhessünk a víz alatt. A snorkel kiválasztásakor figyeljen az elem hosszára, optimális esetben 30-35 cm legyen. A szájrész alakját viszont egyénileg kell kiválasztani, azonban ennek az elemnek két típusa van. Az elsőt a zápfogaknál, míg a másodikat a fogakon és a szájpadláson kell tartani. A felszerelés modelljei között egy szeleppel ellátott snorkelt is észrevehet, amely lehetővé teszi, hogy a felszínre emelkedés után gyorsan eltávolítsa a vizet a snorkelből

Ha a megfelelő darabot keresi a Sportano üzletünkben, megtalálja a sznorkelt, amely minden körülmények között biztonságban tartja Önt. 

A legjobb snorkelek a professzionális márkáktól

A búvárkodás vagy a búvárkodás sok gyakorlást igényel ahhoz, hogy gyakorlottá válj. Kezdetben olyan felszerelést válasszon, amely megkönnyíti az úszást és a víz alatti mozgást, különösen a mélyebb területeken. A Sportanónál a jól ismert márkák professzionális búvárfelszereléseinek nagy választékát találja. Nekünk köszönhetően a kalandot vízi sportokkal kezdheti vagy folytathatja. 

Ha nem tudja, milyen felszerelést vásároljon, vegye igénybe professzionális ügyfélszolgálatunkat - segítünk kiválasztani a szükséges termékeket az Ön képességeinek és tudásszintjének megfelelően. A Sportano.hu-nél gyorsan és kényelmesen vásárolhat, és a termékeket akár 30 napon belül könnyedén visszaküldheti! 

Leírás kibontása Leírás összecsukása