• Ingyenes szállítás
 • 30 napos visszatérítés
 • Termékfeladás 48 órán belül
Nav switch

Elem-zseb lámpák

Termékek: 10

View as
 1. Ledlenser MT10 zseblámpa fekete 500843
  40 760,00 Ft
  34 420,00 Ft
  OS

  1

 2. Ledlenser K4R ablakdoboz szürke 502574
  7 245,00 Ft
  5 435,00 Ft
  OS

  1

 3. Ledlenser P5R Core zseblámpa fekete 502178
  28 985,00 Ft
  19 925,00 Ft
  OS

  1

 4. Ledlenser P7 Core zseblámpa fekete 502180
  28 530,00 Ft
  19 925,00 Ft
  OS

  1

 5. Ledlenser ML6 kemping zseblámpa fekete 500929
  37 135,00 Ft
  31 700,00 Ft
  OS

  1

 6. Ledlenser P4R Core zseblámpa fekete 502177
  17 210,00 Ft
  14 490,00 Ft
  OS

  1

Lámpák - sokoldalú és megbízható modellek a Sportano termékcsaládban 

A zseblámpa nemcsak a mindennapokban hasznos felszerelés, hanem jól jön kempingezéskor, táborozáskor, a hegyekben, sötétedés utáni futáskor vagy a mindennapi munkák során is. A piacon többféle zseblámpa létezik, amelyek között biztosan talál az igényeinek és használatának megfelelőt. A Sportano üzletben professzionális sportelektronikai felszereléseket kínálunk, köztük lámpákat és zseblámpákat olyan neves gyártóktól, mint a Goal Zero és a Ledlenser. Tekintse meg üzletünk kínálatát, hogy kiváló minőségű kiegészítőket válasszon sportolásához vagy mindennapi tevékenységeihez.  

Led, taktikai, műhely- vagy napelemes fáklyák - fáklyák típusai 

A zseblámpák típusai között elsősorban energiatakarékos termékeket talál, amelyek közé tartozik a LED-es zseblámpa. A benne lévő diódák lényegesen kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos izzók, ami kevesebb üzemeltetést eredményez. Ezenkívül a LED-lámpa teljesen ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A piacon leggyakrabban újratölthető LED-es zseblámpa található.  

Taktikai zseblámpa is kapható, amelyet gyakran használnak egyenruhás szolgálatok vagy vadászok, mindezt nagy teljesítménye és robusztus hatótávolsága miatt. Kiemelkedik vízállóságával, és a kialakítás ellenáll a mechanikai ütéseknek és a rázkódásoknak. Ha munkaeszközöket keres, válassza a műhelylámpát, amelyet kemény körülmények közötti használatra terveztek. Teljesen ellenáll az ütéseknek, sérüléseknek és a pornak is. Néha nagyobb fénysugárral és egy speciális mágnessel van felszerelve, amely lehetővé teszi a fáklya elhelyezését és rögzítését a kívánt helyre.  

Ezenkívül a piacon népszerű a napelemes zseblámpa, amely kiválóan alkalmas hegyi túrázáshoz, trekkinghez vagy kempingezéshez. Ezenkívül ultraibolya fáklyákat is talál, amelyek ultraibolya fényt kibocsátó LED-ekkel vannak felszerelve.  

Miért érdemes felszerelkezni a megfelelő zseblámpával? 

A zseblámpa annyira sokoldalúan használható, hogy számos tevékenységhez tökéletes lesz, például a hegyekben való túrázáshoz, sötétedés utáni futáshoz, kempingezéshez vagy táborozáshoz, valamint a mindennapi házimunkák során. Egy erős zseblámpa minden olyan helyzetben jól jön, amikor meg kell világítania a környezetét. A piacon különböző típusú fáklyák kaphatók, így biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő terméket. A megfelelő modell kiválasztása elsősorban a tervezett felhasználástól függ, ha más készülékre van szüksége otthoni használatra és másra sötétedés utáni tevékenységekre.  

Zseblámpa kiválasztása - mire figyeljünk? 

A megfelelő zseblámpa kiválasztásakor fontos figyelni az energiaforrásra, ahol megkülönböztetünk lítium elemeket, lúgos elemeket és lítium-ionos újratölthető elemeket (ezek a nagy teljesítményű zseblámpáknál jól működnek). Ha egy zseblámpára van szüksége durva használatra, a vízszigetelés elengedhetetlen, amire érdemes odafigyelni. A fényteljesítményt viszont lumenben fejezik ki, és fontos paraméter a zseblámpa vásárlásakor. Hétköznapi használatra a 100-300 lumen lumen kimeneti teljesítményű modellek jól működnek, de nehezebb terepekre jobb, ha 500 lumen lumen kimeneti teljesítményű zseblámpát választunk. A zseblámpa hatótávolságát a termék felhasználási típusához kell igazítani, ahol a nagyobb hatótávolság méterben kifejezve javasolt az ösvényen vagy a hegyekben való túrázáshoz. 

Ezenkívül magának a zseblámpának kis súlyúnak kell lennie a jobb használati kényelem érdekében, valamint robusztus burkolattal kell rendelkeznie, amely ellenáll a sérüléseknek, a pornak és a különféle szennyeződéseknek.  

Minőségi fáklyákat kínáló márkák, amelyekre érdemes fogadni 

A Sportano.hu sportbolt választékában olyan bevált gyártók kiváló minőségű zseblámpáit találja, mint a Goal Zero és a Ledlenser. Olyan univerzális használatra szánt termékekkel látjuk el Önt, amelyek mind a mindennapokban, mind a túrázás vagy a futás során megtalálják a számításukat. Biztosan megtalálja az igényeinek megfelelő terméket, és ha nem biztos benne, hogy melyik modellt válassza - vegye igénybe ügyfélszolgálatunkat. Ha a kiválasztott berendezés nem felel meg az elvárásainak, 30 napon belül visszaküldheti. 

Leírás kibontása Leírás összecsukása