Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Röplabda rövidnadrágok

Röplabda rövidnadrágok a Sportano.hu kínálatában

A röplabda olyan sportág, amely nagy fizikai erőfeszítést igényel a játékosoktól, és precizitást a mozdulatok végrehajtásában. Ezért a megfelelő rövidnadrág kiválasztása rendkívül fontos, mivel ez befolyásolja a kényelmet és a mozgásszabadságot a játék során. A technológiai fejlődés korában a röplabda rövidnadrágok az anyagok és szabások széles választékát kínálják, a játékosok egyéni igényeihez és preferenciáihoz igazodva. A Sportano.hu weboldalon olyan gyártók, mint a Joma vagy a Mizuno igényeidre szabott röplabda rövidnadrágjait találod.

Röplabda rövidnadrágok anyaga és felépítése: hogyan biztosítható a mozgásszabadság és a kényelem a pályán?

A röplabdanadrág anyaga döntő fontosságú a kényelem és a mozgásszabadság biztosítása érdekében. A kiváló minőségű anyagokat rugalmasságnak, légáteresztő képességnek és gyors száradásnak, valamint a súrlódással és nyúlással szembeni ellenállásnak kell jellemeznie. A röplabdanadrágok népszerű anyagai a poliészter, a poliamid és a lycra, amelyek különböző arányban biztosítják e tulajdonságok kombinációját.

A röplabdanadrágok szerkezete szintén fontos a mozgásszabadság szempontjából. A legfontosabb elemek, amelyekre érdemes odafigyelni:

  • Elasztikus derékpánt - szorosan illeszkedjen a derékhoz, hogy játék közben ne essen le, ugyanakkor ne gyakoroljon indokolatlan nyomást.
  • A hálós betétek - stratégiai helyeken elhelyezve, növelik a szellőzést és a légáramlást, hogy megakadályozzák a túlmelegedést játék közben.
  • A varratok kivitelének laposnak kell lennie, és nem okozhat kidörzsölődést, ami jelentősen növeli a kényelmet játék közben.

A röplabda rövidnadrágok szabása és típusai: mik a különbségek és hogyan válaszd ki a megfelelő modellt a számodra

Manapság a röplabdanadrágok különböző szabásokban és stílusokban kaphatók, így a felszerelés a játékosok egyéni preferenciáihoz igazítható. Íme néhány népszerű röplabdanadrágtípus:

  • Klasszikus rövidnadrág - ez a legsokoldalúbb szabás, amely jó kompromisszumot kínál a kényelem és az esztétikum között. Szabványos hosszúságú és a mozgásszabadság érdekében kissé lazább szabású.
  • Fitt rövidnadrág - ideális azon sportolók számára, akik a szorosabb rövidnadrágokat kedvelik, amelyek jól ülnek a testen és kiemelik a sziluettet. Olyan rugalmas anyagból kell készülniük, amely lehetővé teszi a szabad mozgást.
  • Rövidnadrág hálós betétekkel - ahogy korábban említettük, a hálós betétek növelik a szellőzést, ami különösen fontos a hosszabb mérkőzések során. Az ilyen betétekkel ellátott rövidnadrágok általában légáteresztőbbek, és lehetővé teszik a bőr számára a légzést.
  • Belső csúszókkal ellátott rövidnadrágok - ezek olyan rövidnadrágok, amelyeknek a belsejében beépített rövidnadrágok vannak, amelyek megakadályozzák, hogy a szövet elmozduljon mozgás közben, és további kényelmet és védelmet nyújtanak.
  • Hosszú rövidnadrág - ideális a hidegebb napokon való kinti játékhoz, mivel jobban véd a hideg ellen. Testre szabott szabásúnak kell lennie, hogy ne korlátozza a mozgást, ugyanakkor ne legyen túl bő.
Leírás kibontása Leírás összecsukása