Ingyenes szállítás 16 000 Ft feletti rendelés esetén.

Az ingyenes szállítás nem vonatkozik a nagyméretű árucikkekre valamint az utánvétes rendelésekre.

További információk a szállításról
30 napos ingyenes termékvisszaküldési lehetőség a csomag átvételétől számítva. Megnézem hogyan küldhetem vissza a terméket
A rendeléseket rendszerint 3-4 munkanapon belül kézbesítjük.

A szállítási idő a termék rendelkezésre állásától valamint a kiválasztott szállítási módtól függően változhat.

Megnézem a részletes információkat
Nav switch

Adja meg a keresőszót a tippek megtekintéséhez.

Airush

Az Airush a kitesurfing felszerelések gyártására szakosodott vezető márka. Az Airush a terület iránti szenvedélyével és elkötelezettségével hírnevet szerzett termékeinek innovációjáról, teljesítményéről és megbízhatóságáról.

Az Airush márka arra törekszik, hogy izgalmas és látványos kitesurf élményt nyújtson minden tudásszintű sportrajongó számára. A márka minden termékét, például a kite-okat, deszkákat, hámokat és kiegészítőket gondosan tervezték és tesztelték különböző körülmények között, hogy biztosítsák az optimális teljesítményt és tartósságot.

Az Airush sárkányok kiváló irányíthatóságukról, stabilitásukról és teljesítményükről ismertek a legkülönbözőbb szélviszonyok között. A márka az innovációra összpontosít, új technológiákat és anyagokat vezet be, amelyek javítják mind a teljesítményt, mind a felhasználói biztonságot. Fejlett megoldásaiknak köszönhetően a sárkányhajósok élvezhetik a sima manővereket, a kiváló irányítást és a lenyűgöző ugrásokat.

Az Airush kitesurfboardokat úgy tervezték, hogy megfeleljenek a különböző lovaglási stílusoknak és tudásszinteknek. Az innovatív formatervezés és anyagok, mint például a könnyű kompozitok és az intelligens flex rendszerek használatával az Airush deszkák kiváló kezelhetőséget, stabilitást és kényelmet biztosítanak a lovaglás során. Emellett tartósak és ellenállóak a sérülésekkel szemben, ami rendkívül fontos az igényes kitesurf körülmények között.

Az Airush olyan márka, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságra. Olyan biztonsági rendszereket vezetnek be, mint a depower és a gyorskioldó rendszerek, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy vészhelyzet esetén könnyedén irányítsák a sárkányt és azonnal leadják az energiát.

Az Airush márka világszerte népszerű a kitesurfosok körében, mind a profik, mind az amatőrök körében. A folyamatos fejlesztés, a technológiai innováció és a tapasztalt kitesurfelőkkel való együttműködés iránti elkötelezettségük olyan termékeket eredményez, amelyek megfelelnek a legmagasabb ipari szabványoknak.

Leírás kibontása Leírás összecsukása